Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, uini said:

problemčić u tom primetu je što butler igra isto tako kada igra dobro, samo što pogađa više.

i ne igra tako svojom odlukom, već prema ideji trenera.

tako da je big deal, jer su to tekstovi napisani zlonamerno, možda i po narudžbini.

Juče nam je falio jedan igrač koji bi iskočio malo poenterski kako bi dobili.

Lako je napisati Butler ovo ili Nwora ono, treba imati u vidu da postoji protivnik koji nas skautirao i uspeo da nam zatvori neke napadačke opcije, stim da se Batler i solidno trošio u odbranui....

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

@assignment , tako nekako.

mi smo juče odigrali prilično dobru tekmu, imajući u vidu snagu protivnika ali je nedostajao taj neki grejtnes, da nas preveze preko olyja i onakvog suđenja.

lepo si primetio za butlerovu odbranu, baš je ginuo a imao i stintove izuzetne 1na1 defanzive.

I pokojni Grejem, a i Batler nema razloga da ne budu solidni defanzivci u EL. Mene Batler iznenađuje sa povremenim zaturenim fokusom, nisam znao da od toga boluje. Ono što je problem su Nvorine defanzivne navike, njega povuče svaka kao na korzou.

Napadački, Batler je go-to napadač, nema tu šta da se analizira, eventualno kako da mu se enerdži efikasnije rasporedi jer ga baš akaju na drugoj strani terena.

29 minutes ago, uini said:

mi smo juče odigrali prilično dobru tekmu, imajući u vidu snagu protivnika ali je nedostajao taj neki grejtnes, da nas preveze preko olyja i onakvog suđenja.

lepo si primetio za butlerovu odbranu, baš je ginuo a imao i stintove izuzetne 1na1 defanzive.

Pa Sale se odlučio da taj grejtnes bude Yago a ne Grejem...

Edited by assignment

3 hours ago, Nikodije said:

Mislim da generalno ne možemo da se žalimo na suđenje ove sezone, i čini mi se da imamo mnogo bolji status nego ranije kada su nas nemilice krali, al ono juče je bio baš težak lopovluk.

Ti kao da nikad nisi gledao Evroligu ranije. Ekipe koje su projektovane da idu u plej-of, a to su uglavnom bogatiji suvlasnici lige, dobiju bonus sudjenje kako liga krene da se blizi kraju ako im je pozicija na tabeli ugrozena. Njih mozes pobediti u ranoj fazi sezone ali kad krene pozicioniranje za plej-of moras da rodis mecku da bi ih pobedio, pogotovo na njihovom terenu. To pogotovo vazi za spanske i grcke klubove a poslednjih par sezona je vazilo i za Zalgiris ciji je suvlasnik, gle cuda, jos uvek aktuelni direktor lige. Narocito su Madrid i Pirej notorious tereni, mislim da i same sudije kad odu tamo unapred znaju kako moraju da sude pa ce uvek radije zastititi sebe nego tamo neki klub iz Beograda.

Nije to samo do sudija, ponasanje igraca i trenera ta dva tima tokom utakmice je odvratno. Ne samo da im je sve dozvoljeno vec i kad im se dosudi faul padaju u nesvest, hvataju se za glavu, prenemazu se i seru sudijama cak i za najociglednije odluke. Toliki pritisak vrse da nije lako ni sudijama, stalno ih tim pritiskom drze pod utiskom da su osteceni i nezadovoljni sudjenjem. Bukvalno svaki igrac koji obuce ta dva odvratna dresa kao da istovremeno obuce svu odvratnost koja postoji u kosarci i pocne da se ponasa kao poslednji dripac. Ne postoje dva odvratnija kluba na svetu od Reala i Olimpijakosa, svuda moze da se igra kosarka samo ne na njihovom terenu. U Istanbulu publika vrsi ogroman pritisak i vatrena je kao i nasa, u Italiji poznaju kosarku i na tipican italijanski nacin stalno kenjaju sa tribina ali su generalno podnosljivi, Barselona, Efes i Valensija imaju uglavnom kosarkasku publiku ali Atina i Madrid su posebna prica, tamo su svi ukljuceni u otimanje utakmice od trenera do onih klinaca koji brisu teren. Mi jos i relativno dobro prolazimo u Pireju sto se publike tice zbog posebnih veza koje imaju navijacke grupe, gledao sam utakmice u Pireju random klubova i zbog onoga sto sam video na terenu mrzeo sam Olimpijakos kao da su igrali protiv nas.

That being said, Osetkovski je suspendovan po nalogu spanske antidoping agencije zbog slucaja iz 2023. godine koji je misteriozno ponovo otvoren, conveniently neposredno pre utakmice Partizana sa Realom.lolol

Edited by harper lee

Panatinaikos nespomenut

To je najgori teren oduvek, koliko su samo post-Zelimir sezona nekako na guzove stizali u plejof s nikakvim timovima

I Partizan. sleep

3 minutes ago, Ratamahatta said:

Panatinaikos nespomenut

To je najgori teren oduvek, koliko su samo post-Zelimir sezona nekako na guzove stizali u plejof s nikakvim timovima

Gde god sam pomenuo Atinu i grcke klubove mislio sam na oba kluba, kad sam mislio konkretno na Olimpijakos upotrebljavao sam Pirej.

Evo borca pise da je Okobo dogovorio Dubai. On bi nam bio idealan backup plej. Kod Saše se afirmisao, moglo je to da se iskoristi, ali ko zna koliko su ga kamila platili

I CSKA zaboravljen, tamo se kralo lopatama za sneg, a ni Tel-Aviv, Vilerban i Minken nisu sjajna mesta za piknik

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, kralj said:

Evo borca pise da je Okobo dogovorio Dubai. On bi nam bio idealan backup plej. Kod Saše se afirmisao, moglo je to da se iskoristi, ali ko zna koliko su ga kamila platili

kada kazes idealan, mislis na pozamasan ud?

Edited by uini

1 hour ago, uini said:

Imali ste sve [to vam treba, uprkos sudijama i samom toku utakmice - da je Balter imao npr 3/7 umesto 1/7 za tri ko zna šta bi bilo.

Jedini problem koji ja vidim ovoj Zvezdi je manjak fokusa u 4/4 - i protiv Makabija i protiv Olimpijakosa su bile neke greške koje ne bi smele da se dese.

tako je vlade djurovic pricao na nekom repka prvenstvu: da smo dali 15/17 slobodnjaka, umesto 9/17, mi bi sad pobedili.

Ili da smo uhvatili loptu posle 2 promašena Mekisikova bacanja, a ne primili trojku posle njihovog ofanzivnog skoka

Just now, uini said:

tako je vlade djurovic pricao na nekom repka prvenstvu: da smo dali 15/17 slobodnjaka, umesto 9/17, mi bi sad pobedili.

Ne znam, tog pajaca ne gledam - ali ako misliš da je 1/7 dobar procenat, to je ok. fantom