February 14Feb 14 Mogao je i Oly bolje da igra, i oni su promašivali šuteve, pa su ipak pobedili ... uz malu pomoć.U tom grmu leži zec.
February 14Feb 14 Ma dobro, Šemi i BBoy su mitska bića, u gerilskim i nepravednim bitkama su ubijali demone levom rukom. Izrastao bi im rep kada bi se žalili na bilo šta. Mi civili možemo da zakukamo, nije greda.
February 14Feb 14 5 hours ago, April said:Brate Milf...nikad od tebe pravi Crnogorac.Moj vlažni san je da KK Lovćen uđe u Euroligu i sudije pokušaju da sude kako sude. Istraga poturica bila bi Vudstok.Da, kad glavu razdrobiš tijelu,u mučenju izdišu členovi!Uljepša si mi veče. Mora sam reply.Na prelazu milenijuma igrao je Lovćen rukometnu Ligu šampiona. Bio je zajeban za gostovanje, fakat.Nije bilo sudijskih krađa. Možda zbog sudijskog poštovanja Njegoša? Edited February 14Feb 14 by milfisland
February 14Feb 14 37 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Kako si ubacio video, kao atačment, ili...?Drag and drop...verovatno pogrešno...Sudijska ekspertiza: Da li je Zvezda oštećena u Pireju? Edited February 14Feb 14 by ivan9999
February 14Feb 14 1 hour ago, Dankan Ajdaho said:Kako si ubacio video, kao atačment, ili...?Valjda je gif
February 15Feb 15 12 hours ago, Valk said:Znaš mene, samo objektivno Da sam maliciozna ko što nisam, rekla bih da su obojica u tom duelu naši.Malo ti ovih 18 pod ugovorom, nego si uzela i da usvajaš.
February 15Feb 15 17 hours ago, ivan9999 said:Drag and drop...verovatno pogrešno...Sudijska ekspertiza: Da li je Zvezda oštećena u Pireju?Ne, očito je ok, nisam znao da tako može da se prenese video. Kao atačment ne može ništa što je veće od 10MB.Ovo je očito neka forma embedovanja.16 hours ago, dragance said:Valjda je gifMislim da nije, ima kontrole za player.
February 15Feb 15 48 minutes ago, Arthur Kirkland said:Izgleda da se Karter zagreva! Nebitno hoce li i zaigrati, ali lepe vestiNije u line up, možda onako sa timom učestvuje. Svakako super
February 15Feb 15 Šta ovi majmuni ne sude sad kao faul nad Miljenovićem.Odvali mu Milosavljević rame.
February 15Feb 15 On 14. 2. 2026. at 10:35, sasha said:Sa druge strane Dubai a i Milano su nam se baš primakli a i bolji su međusobno.Koštaće nas dosta Makabi svakakoNasi navijaci su malodusne babetine. Eh da smo dobili derbi, eh Makabi, eto vidjecete Dubai i Milano ce sve dobiti do kraja, a mi sve izgubiti.Daj, jbt, kako vam ne dosadi?EL je izjednacena i gubice mnogi favoriti do kraja. Dubai i Milano su divlje ekipe koje se raspadnu kad je gusto. Prvih 10 je poznato, sad se borimo za sto bolju poziciju...