February 12Feb 12 1 minute ago, Valk said:Ni prvi ni poslednji put u karijeri, svejedno premalo je igrao jer je kidao odbranu, s obzirom na slabije izdanje Šemija, a pogotovu Čime.Ume on da se iskontroliše kad treba, bio je kadar kad Nwori izlazi para iz ušiju zbog neke odluke a Kalina s klupe viče na njega i pokazuje rukama "prekini, ćuti".Obično ne volim da gledam ponovo utakmice koje izgubimo ali mislim da ovu hoću, možda nateram i kućnog prijatenja da gleda sa mnom, baš da vidim šta će da kaže na meč.Slazem se, samo pokusavam da protumacim njegovu minutazu iz Obradovicevog ugla. Ne znam sta je on hteo sa Odezelejem na trojci ali sta god da je hteo nije radilo, pretpostavljam da se uplasio Furnijea koji je poceo 3-3 sa trojke pa je hteo veceg igraca da mu zatvori taj sut.
February 12Feb 12 50 minutes ago, steins said:Ne verujem da opet smarate o mučenom Jagu a Batler odigrao verovatno najgoru utakmicu odkad igra u Zvezdi.I niko ni da pomene onaj breinfart na -4 kad se dve lopte daju u ruke Olimpijakosu, pri čemu ovaj vaš nemač pojma na klupi izgubi glas da im dovikne da zagrade koš. Ili one Nvorine pokušaje iza table. Ili Monekeove sulude asistencije u reketu.citirali smo vladu dj.o jagu bas nista nema da se kaze veceras, osim da mu nije bilo mesta na terenu ali to govori o obradovicevim velikim cojonesima valjda, u paru sa jagovom glomaznom alatkombilo mi je smesno, doduse, kada je ntilikina nesto prevodio loptu stiteci je guzno, kao pravi evropljanin a yago agresivno na njemu: kao neka slika sa velikog odmora, VII4 protiv IV2butler i u losoj partiji pripada ovakvoj utakmici.
February 12Feb 12 14 minutes ago, harper lee said:Kalina je rano dobio trecu licnu.Treba se prisetiti rane druge na pola Q1, kad je Bboy malo bumpovao Walkupa u bloku (njegov faul ako su išta morali da sviraju na bacakanje bradatog jajeta), ovaj se odbio kao od voza i zveknuo potiljkom u Kalinu. Na vreme da se postave stvari u skladu sa planom. Edited February 12Feb 12 by ducca
February 12Feb 12 Just now, uini said:citirali smo vladu dj.o jagu bas nista nema da se kaze veceras, osim da mu nije bilo mesta na terenu ali to govori o obradovicevim velikim cojonesima valjda, u paru sa jagovom glomaznom alatkombilo mi je smesno, doduse, kada je ntilikina nesto prevodio loptu stiteci je guzno, kao pravi evropljanin a yago agresivno na njemu: kao neka slika sa velikog odmora, VII4 protiv IV2butler i u losoj partiji pripada ovakvoj utakmici.Ma vama su podbacili glavni igrači, Balter, Iznudu, Odželej. Pomenuta trojica nikako nisu mogli da udju u utakmicu. Zato je Moneke gulio 30minuta. a Montejunas 10+. .......Jago ni iz džepa ni u džep. Daleko od toga da je on bio najveći problem večeras. I opet ste bili na dva poseda.....i onda, malo suci, malo onaj kriminal u skoku u odbrani i tu je utakmica otišla. Ništa strašno, ne vadiš se u Sefu.
February 12Feb 12 Jeste Kalina imao 3 faula, mislim da nije ni ulazio u trećoj. Preskočio sam prvih par minuta uključio se kad je Batlera promenio, izgleda da je taj deo big time zasrao Jared.U NBA je vrlo prisutna tema o zentanju trenera od foul-outa. Neretko igračima prepolove minutaže i na kraju ovi završe sa tri faula. Bukvalno treneri ne daju sudijama da ih izbace ako zasluže. Danas je ovo bio neki novi nivo jer je Kalina izašao iz igre na 3 i po min do kraja sa 4 faula u vreme kad se za sve pitao u našoj odbrani i gubili smo 7.@harper lee Pa to, u današnjoj EL koncept 2nd unita čak i prilično prevazilazi odmoranje startera, naročito ako se radi o bekap pleju. Njegov ulazak menja majndset ekipe, igrač treba da ima skroz drugačije igračke navike i skilset u odnosu na startera, čak se i poseban playbook kreira. Dobri Jago tu ništa ne može da donese, on doduše ne pokazuje manjak BBIQa, možda je Saša i u pravu kada kaže da on razume košarku, ali bitnije od samog razumevanja je sposobnost da rezultate tog razumevanja preprojektuje na neki timski benefit. Veoma je bitna uloga tog igrača u timskoj hijerarhiji.
February 12Feb 12 2 minutes ago, steins said:.......Jago ni iz džepa ni u džep. Daleko od toga da je on bio najveći problem večeras.jago je najveci u necem drugom, a sto se tice njegovog ucesca na terenu, gubim i epitete i entuzijazam da to opisujemsamo, ne mogu to da gledam na nacin koji nudis, jer je onda i filip chovic bio neki ni iz dzepa ni u dzepa smesno je to sa dzepom, jer su obojica jako mali i zamisljam kako sa lakocom uskacu & iskacu iz nekog apstraktnog dzepa.vidim da obrad bulazni kako bi dobili da je CMM imao 7+ asistencija, stvarno sve neke strange brew izjave.
February 13Feb 13 Ok partija po meni, ne treba seckati u sitna crevca svaki detalj u 1 ovakvoj utakmici. Oni su verovatno prvi favorit za osvajanje, imaju expo suđenje, atletski su dominantni, pogodili su svašta, pa smo svejedno uspeli potpuno da im ispariramo fizički, čak smo dobili skok, a od potpune neizvesnosti ili čak pobede delio nas je jedan ili dva šuta Batlera u finišu ili ona lopta koju su u finišu poklonili njima posle koje je Vezenkov zveknuo tricu za pobedu. Veoma pohvalno je kako smo se u 2/4 sa -14 vratili na -4.Sad ide tradicionalno neugodan period za nas. Svi se dižu dok mi tradicionalno padamo posle kupa. Naredne tri kod kuće moraju da se dobiju, nema izgovora.
February 13Feb 13 @Dankan Ajdaho , nisam siguran, vise pitam nego sto tvrdim - zar ne bi na ovom naskoku morao da naskoci na obe noge? on je krenuo u neki stidljivi dvokorak.ma nebitno, gde god su mogli da maznu nesto, maznuli su. sto kaze harper, moras biti bolji od njih prilicno da bi tamo dobio i u nekim drugacijim uslovima od onog sinoc
February 13Feb 13 nego, da vidimo mi ko sve ima mali tukson'Profilisao se Džered Batler u pravog clutch igrača, čoveka koji je sposoban da u svega nekoliko poteza reši pitanje pobednika i ova uloga je i te kako bila svrsishodna u poslednje vreme kako za samog beka, tako i za tim. Kada igra tako u paru sa Kodijem Milerom Mekintajerom, onda čini jedan od najboljih bekovskih tandema u Evroligi, ali šta se dešava kada odstupi od načina igre koji je donosio željeni rezultat? Čini se da onog momenta kada se to desi, Crvena zvezda po nekom nepisanom pravilu gubi.U sinoćnjem porazu u Pireju Batler je iskočio iz scenarija u kojem tačno zna svoje mesto i ulogu u sistemu crveno-belih, te pokušao da bude heroj, što je, kada se podvuče crta, možda i koštalo Beograđane poraza.'daklem, clutch je dobro, jer valjda onda pogadja kljucne suteve, heroj je lose, jer promasuje kljucne suteve
February 13Feb 13 Laki, koraci su ovo. Imali smo već neku raspravu na tu temu cupkamja sa iste noge, po prvi put sam posle 15 godina zario glavu u hladnu vodu reformi pravila. Ne sme ovo sad.
February 13Feb 13 17 minutes ago, uini said:nego, da vidimo mi ko sve ima mali tukson'Profilisao se Džered Batler u pravog clutch igrača, čoveka koji je sposoban da u svega nekoliko poteza reši pitanje pobednika i ova uloga je i te kako bila svrsishodna u poslednje vreme kako za samog beka, tako i za tim. Kada igra tako u paru sa Kodijem Milerom Mekintajerom, onda čini jedan od najboljih bekovskih tandema u Evroligi, ali šta se dešava kada odstupi od načina igre koji je donosio željeni rezultat? Čini se da onog momenta kada se to desi, Crvena zvezda po nekom nepisanom pravilu gubi.U sinoćnjem porazu u Pireju Batler je iskočio iz scenarija u kojem tačno zna svoje mesto i ulogu u sistemu crveno-belih, te pokušao da bude heroj, što je, kada se podvuče crta, možda i koštalo Beograđane poraza.'daklem, clutch je dobro, jer valjda onda pogadja kljucne suteve, heroj je lose, jer promasuje kljucne suteveTkz sporcke novinare treba uvaljati u katran i perje.
February 13Feb 13 9 minutes ago, kralj said:Laki, koraci su ovo. Imali smo već neku raspravu na tu temu cupkamja sa iste noge, po prvi put sam posle 15 godina zario glavu u hladnu vodu reformi pravila. Ne sme ovo sad.Ček bre kako ne sme, zar nije bila neka promena skoro koja je baš to dozvolila?
February 13Feb 13 Ja kada sam gledao nije smelo, a prilično sam siguran da je bilo početkom ove sezone.
February 13Feb 13 Car se izgleda sa svima dopisuje Nije baš kao Valk da im sprema lanč pakete i veze inicijale na dresovima, ali big respect.Pogledao sam jednom i ovog đavola od pesme neću išćerati do proleća. Edited February 13Feb 13 by kralj