Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Jbg privatna liga, privatne sudije, neke stvari se nikad neće promeniti. Kad je ovako u regularnim delu sezone u nekom teoretskom plejofu može i jače od ovog besramlja.

Stoji da smo svoje šanse prokockali lošim šutem, ali ne bi se svakako dozvolilo bilo kakvo iznenadjenje večeras.

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ovo nije bilo na mišiće, ovo je bilo na drže te trojica dok te ja nabadam, i opet jedva.

Mi smo imali svojih brainfartova uz koje je trebalo da nas pokidaju +20 ali nisu mogli.

Svakako, što bi rekao @Ratamahatta , scheduled loss.

Edited by Valk

Napisaću još 5 postova na temu auta Čime.

Ali bukvalno se ni na jednom frejmu ne vidi da je dirao loptu, a ne da je izbacio.

Ali i uprkos tome dovoljno je da osetiš po putanji i brzini lopte da onim pokretom on nije mogao da odigra. I reši ti utakmicu tom odlukom bitanga.

Loš ulazak u 3. i 4. četvrtinu nas je koštao.

Na ovakvom domaćon terenu moraš da pogađaš, sve smo promašili.

Sve u svemu, dobro smo se tukli.

Edited by sigurnost

I kad ovako gledam ovo sudijsko cerupanje, sve vise gubim interes da uopste pratim evroligu.

Jbg, ovi govnari, real, barselona, to mora da ide u plej of i na f4.

Posle se cude sto kosarka nije toliko popularna u velikom delu evrope.

Blizu smo bili uz ovakvo sudjenje. Ja sam prezadovoljan kako smo odigrali. Grijesili jesmo i lose sutirali za 3p, ali pristup cijeli mec vrhunski...

Bravo Zvezdo! )

Nadam se da ova g#vna iz pireja dugo dugo nece osvojiti EL titulu. Retko odvratan&ljigav skup igraca na jednom mestu.

Just now, MiddleClass said:

Blizu smo bili uz ovakvo sudjenje. Ja sam prezadovoljan kako smo odigrali. Grijesili jesmo i lose sutirali za 3p, ali pristup cijeli mec vrhunski...

Bravo Zvezdo! )

Naću te!

Znam da kad Evroliga dodje u mod da se favoriti guraju desetak kola pred kraj bude svasta u Grckoj i Spaniji ali ovo veceras je bilo bas neprijatno. Ako smo mislili da ovde vadimo poraz kuci od Makabija morali smo da odigramo mnogo bolje jer niko nije dobio Olimpijakos u Pireju da nije bio bar za desetak poena bolji a mi smo gomilali glupost za gluposcu kad god bismo dosli do prilike da nesto uradimo. I ponovo je u glupostima prednjacio Moneke, s tim sto mu se veceras prikljucio i Odzelej.

Sutra ocekujem jos jedno pet tekstova o Jagu sa velikim mudima, steta sto ih ne pokazuje na terenu.

Jedino što nam sad nedostaje je da se Larkin oporavi do utakmice s nama.

@kralj kad su počeli da gledaju, jedan sudija je spomenuo "rotation of the ball" i kad su videli da je lopta krenula da se okreće kako je logično od Sašine ruke - odmah gase taj kadar i gledaju sve drugo!

Ali KAKO GOD, nije taj aut presudio, pitanje je šta bi uopšte bilo iz njega. Kad nakon one blokade koju je Čima zalepio Milutinovu nismo profitirali, kakav crni aut.

Edited by Valk

Sredinom 1/4 sam ortacima u grupi napisao da moramo biti bolji za 10,15 razlike da bismo nekako dobili..nisu sudije izneverile do kraja.

No, da se ne ponavljamo.

Samo da kazem da nas niko nece zeleti za protivnika kada dodje do doigravanja!

6 minutes ago, kralj said:

Naću te!

Nećeš vala, ako ja prva nađem tebe!

Mrzi me da idem unazad da iskvotujem sve tvoje baksuzluke.

2 minutes ago, harper lee said:

Sutra ocekujem jos jedno pet tekstova o Jagu sa velikim mudima, steta sto ih ne pokazuje na terenu.

Molim te, nije mislio na muda, rekao je onu stvar. happy

1 minute ago, Valk said:

@kralj kad su počeli da gledaju, jedan sudija je spomenuo "rotation of the ball" i kad su videli da ne lopta krenula da se okreće kako je logično od Sašine ruke - odmah gase taj kadar i gledaju sve drugo!

Ali KAKO GOD, nije taj aut presudio, pitanje je šta bi uopšte bilo iz njega. Kad nakon one blokade koju je Čima zalepio Milutinovu nismo profitirali, kakav crni aut.

Ma ne zezaj, na 4 razlike ti uzmu loptu na 1:10 do kraja. Naravno da u teoriji može svašta da se desi u nastavku, ali ovo je najdirektniji primer sudijskom odlukom rešene tekme. Obaška nervira što je bilo očigledno.

Ovo je ok, Olimpijakos je jak kuci. Ove sezone nema dominantne ekipe sa kojom ne moze da se igra, nama ce biti problem da se probijemo do 1/4 iako se sve otvara jer klub nema kulturu toga i useremo kad god je velika prilika. Sad posle kupa dolaze razgoropadjeni Efes i Bajern, ne vidim kako necemo zajebati bar jednu.