February 8Feb 8 Dobro je sto nas vecina unapred otpisuje protiv Olimpijakosa, cak i gospodin Vlade Djurovic koji kaze da nije strasan ni ocekivani poraz od Grka ali da posle dobijemo naredne tri kuci, jelZnali smo da ih drknemo tamo i kad smo bili mnogo gori, treba samo jako u meso i mozemo da se nosimo s njima bez problema57-112, vreme je da nekoga bas odvalimo bez drame
February 8Feb 8 auh, sad na pregledu kola EL na areni pogledah zavrsnicu meca sa Makabijem i smorih se ko puz : ( svaka cast vama koji imate zivaca da po dva sata gledate one rolerkostere, iz kola u kolo, itd. zlatan je fudbal he he
February 8Feb 8 Ja sam otišao korak dalje i pustio L&K.Kuzma da je rođen u Splitu desetak godina ranije garant bi ga Malnar regrutovao za Noćnu moru.
February 8Feb 8 Olimpijakosu se posle Evansa, Nilikine, Monte Morisa povredio i Kori Džozef.Koji faktor Vokap.
February 8Feb 8 Oli ima takav roster da bi im najgore bilo da su svi zdravi.Ima li vesti o Karteru?Nije da sam nestrpljiv zbog rezultata, više iščekujem dokaze da je ok.
February 8Feb 8 Just now, kralj said:Oli ima takav roster da bi im najgore bilo da su svi zdravi.Ima li vesti o Karteru?Nije da sam nestrpljiv zbog rezultata, više iščekujem dokaze da je ok.Navodno je imao emboliju zbog korone koju je prelezao na nogama i da nista drugo nije problem. Radjeni su svi moguci testovi ukljucujuci i genetske, prvo nasi lekari a onda i americki za svaki slucaj. I jedni i drugi su mu dali zeleno svetlo da trenira pre desetak dana. Trenutno uglavnom radi sa fizioterapeutima kako bi ponovo stekao kondiciju, za par nedelja bi trebalo da bude u sastavu.https://www.instagram.com/reel/DUdFmwLCEqG/?igsh=cWx1Z3l3dnMwczdw Edited February 8Feb 8 by harper lee
February 8Feb 8 On 12. 10. 2025. at 17:46, Valk said:Pa ako je plućna embolija, to mora da odleži dok se ne razbije ugrušak.Definitivno jedan od rizika post-covida, mogu da se kladim.53 minutes ago, harper lee said:Navodno je imao emboliju zbog korone koju je prelezao na nogama i da nista drugo nije problem. 1/1 korona, sreća u nesreći.Ostatak tvog posta je i stvarno jedva čekam da se vrati na parket. Samo da je zdrav.
February 9Feb 9 On 18. 10. 2025. at 13:21, harper lee said:Drago mi je sto je Sasa to pomenuo na konferenciji za stampu jer je ovo pomeranje kosarke prema visinskom uniformisanju petorke jos jedan dokaz koliki vizionar je bio Aleksandar Nikolic. On je jos krajem sedamdesetih pricao da bi hipoteticki idealna petorka bila sastavljena od pet igraca slicne visine koji svi mogu da igraju svih pet pozicija.Ta ideja čini se nije originalno Nikolićeva, nego je predstavljena u knjizi čuvenog UCLA trenera Džona Vudena (mislim da se zove Moderna košarka, prevedena je bila i kod nas u SFRJ, kao dete sećam da sam je prelistavao, bila je vrlo zanimljiva sa mnogo šema i akcija), gde Vuden piše o iskustvima sa konkretnim igračima u određenom timu u petorci koja je bila slične visine (oko 190 i nešto cm), vrstama odbrane i sl. Ako se sećaš sve naše značajnije selekcije i klubovi išli su na turneje po SAD tokom leta sedamdesetih i osamdesetih godina dvadesetog veka, pa su se i odatle kupile mnoge ideje... Edited February 9Feb 9 by alkibijad
February 9Feb 9 Videh na IG klip na kojem Karter radi u teretani. Aj nek je sasrećom, taman da se spremi za plej-of EL, da ne ispadnemo od nekog bezveznog Fenera zbog omalenog Brazilca.Doneo sam ekskluzivu™ koju je harper objavio juče, to je taj klip Edited February 9Feb 9 by Nikodije
February 9Feb 9 Ima neki breaking news na IG (jednoj od stranica) da je Rivero Who 100% oporavljen.E sad je pitanje i tu, koliko vremena mu treba za trening pa da se privede nameni