February 6Feb 6 3 minutes ago, Valk said:Koliko god da me nervira utakmica, vi me nervirate višeMožemo mi da te nerviramo koliko god. CMM je totalno van utakmice što se videlo i u ovom poslednjem napadu. Al ćelavi to nikako da provaliJoš poraz na jednu loptu... Edited February 6Feb 6 by MeanM@
February 6Feb 6 Ali koliko nesreće. Da je Sorkin makar jedno nabo. Pa onda tri šuta ne ulaze. Neverovatno.
February 6Feb 6 2 minutes ago, MeanM@ said:Možemo mi da te nerviramo koliko god. CMM je totalno van utakmice što se videlo i u ovom poslednjem napadu. Al ćelavi to nikako da provaliJoš poraz na jednu loptu...Nervira me zapomaganje na tri minuta do kraja, umesto bodrenja već se pakujete. Ne branim nikom ništa, svako piše šta hoće, ja gledam utakmicu do kraja. Nisu oni zaslužili da ih se izbaci iz kafane pre fajronta, dokazali su x puta do sad koliko se bore. Pa evo i rezultat na kraju je mogao da ode i tamo i ovamo.Svakako ima šta da se nauči iz ove utakmice, i bolje sad što se desio poraz nego za mesec dana.
February 6Feb 6 A Čima im daje loptu u ruke umesto da gađa Lunberga koji je u autu ,takvu situaciju ima u svakoj utakmici
February 6Feb 6 Nista, nadam se da su Davidovac i Miljenovic razigrani za kup. Kad ovako docekas utakmicu u slavljenickom i kurajberskom raspolozenju naravno da nijedan od tri suta koje imas za pobedu nece da udju, vidjali smo to vec stotinama puta.
February 6Feb 6 2 minutes ago, MiddleClass said:Auuu Cima zasmetao Kodiju na ziceru. Da ubaci otpadak...Panic attack.Falio je Izundu na kraju ali nije niko predvideo ovakav rasplet. Na kraju je možda Nwora mogao da drugačije nešto proba ali šta je tu je, ko sme njemu da nešto prikenja.
February 6Feb 6 3 minutes ago, Valk said:Panic attack.Falio je Izundu na kraju ali nije niko predvideo ovakav rasplet. Na kraju je možda Nwora mogao da drugačije nešto proba ali šta je tu je, ko sme njemu da nešto prikenja.Da, pozuroo je sa dugom dvojkom. 11-23 bacanja. Morali smo vise ici na kontakt kad su u bonusu
February 6Feb 6 I opet je izvadio Batlera u finišu nakon što je ovaj vezao 4 poena i vratio nas u igru...Hapoel smo nekako izvukli, ovo nismo, nema veze, everything is under control.