Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Čestitka na pobjedi, super je utakmica bila, jer smo se dugo držali, ali jbg…

U sali je bila vrhunska atmosfera, aplauzi svima na kraju utakmice.

Nadam se da će ovako izgledati svi naredni dueli.

Za Budućnost prekosjutra maltene utakmica sezone, ali to već nije za ovaj topic.

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

7 hours ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam čuo ovu priču od lika koji zna ljude u Zvezdi tipa pre godinu dana

Ubedjen sam da se na forumu u to vreme pisalo o verovatnom povratku Lesora...Onda je neki period bilo zatisje, a posle nekog vremena je potpisao za Makabi.

Misko zna da nafiluje pricu da zvuci filmski, ali kontam da ne bi bas ovako nesto izmislio, jer su ukljucene i druge strane koje mogu demantovati ako je izmislio sve. A nije mu u interesu da ispadne pajac.

Edited by Segundo

U ABA ligi se u drugi krug prenose svi rezultati, a ne samo oni sa klubovima koji su prošli u Top 8?

33 minutes ago, sigurnost said:

U ABA ligi se u drugi krug prenose svi rezultati, a ne samo oni sa klubovima koji su prošli u Top 8?

Prenos si sve

Dnevni list Danas
No image preview

Sve se zna: Kako izgleda nova tabela i format ABA lige, k...

Utakmicama 18. kola je završen prvi deo takmičenja u ABA ligi.

Dosta glupo. Sabiranje baba i žaba.

Sad vidim da još nije određeno ni da li će se igrati F4 ili plejof do kraja.

Ozbiljna liga.

@Valk , vidi ko ti dolazi u komšiluk u nedelju

Crveno-beli se odmah nakon meča vraćaju za Beograd, a već u nedelju od 17 sati očekuje ih i prvi meč druge faze ABA lige protiv Igokee. Taj meč zbog zauzetosti ostalih beogradskih dvorana, igraće se u hali Sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Nebojša više ne da FMP arenu

zvezda opako jaka. dve izmene i dobili ste futuru. kao na treningu. toliko imate opcija u napadu a odbranu peglate nevidjenu.

velika tela, duge ruke, mozete da istrpite i jaga. vecinok pametni igraci, posveceni timu. sve vam je kako treba. f4 vam ne gine. mozete sa svima da igrate. niko nije favorit protiv vas. koliko god ima nezadovoljstva obradovic vas dobro vodi sa klupe. mozda niie fil dzekson ali ide dobro sa timom. svi se trude i niko tu ne rusi timski cilj ( mozda jedino taj sto ne ulazi ali i to je dobra odluka trenera).

• Popular Post

I Am Dead Death GIF by FILMRISE

1 hour ago, sasha said:

@Valk , vidi ko ti dolazi u komšiluk u nedelju

Crveno-beli se odmah nakon meča vraćaju za Beograd, a već u nedelju od 17 sati očekuje ih i prvi meč druge faze ABA lige protiv Igokee. Taj meč zbog zauzetosti ostalih beogradskih dvorana, igraće se u hali Sportova „Ranko Žeravica“ na Novom Beogradu.

Gostovali su tu Megi. Šta ga znam... Modest accommodation, overbearing and disrespectful Gen Z staff, wouldn't recommend.

Veliki natjecatelj i pozitivac", rekao je Omić o Dončiću te dodao da misli kako bi Dončić ljubav koju osjeća prema Zvezdi mogao pretvoriti u djelo.

"Veliki je navijač. Ne kažem da će se to dogoditi, ovo je samo moj stav i naravno da ne znam kako će tada razmišljati. Ipak, uvjeren sam da bi, ako se na kraju karijere otvori prilika, došao u Zvezdu odigrati posljednju sezonu u Beogradu. Ja to tako vidim i osjećam, ali vidjet ćemo što će donijeti budućnost. Mislim da mu je to velika želja. On zna sve što se događa u Zvezdi."

Nadajmo se da će Miša da ga preporuči.