Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

ne vidim zasto ne bi.

dosta dobar igrac, kod saleta PF.

• Replies 18.4k
  • Views 821.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

43 minutes ago, uini said:

ne vidim zasto ne bi.

dosta dobar igrac, kod saleta PF.

Ribounder.

Morao bi u međuvremenu malo da poradi na dodavanjima sa high posta na low post.

Ipak da se proveri kolika mu je ona stvar, postavili smo neke standarde.

posto mora da se obrise i ta jedna partija grahama, glavno pitanje je:

rGeCgLy.jpeg

Sve rade da izbrisu secanje na naseg Grahama.

kad ima malu onu stvar. ko zeli da se seca toga

1 hour ago, uini said:

posto mora da se obrise i ta jedna partija grahama, glavno pitanje je:

rGeCgLy.jpeg

Kad je Graham igrao u Pireju?

igrao je protiv olimpijakosa,ionako se i u bgdu navija za oly, ista ona stvar, sto se tice domacinstva tj grada

mislim, kako nakon ovakvog triptiha da napises, zvezdi ce trebati spark sa klupe, kao u prosloj tekmi protiv olyja

image.png

onda moras i da podsetis sta se tu bese desilo

sigurnije je ono ej secate se kada smo bili desetkovani jer nisu igrali petrusev i majk daum

Inače je mnogo bitno da li su pomenuli Grejema..🙄

2 minutes ago, red star forever said:

Inače je mnogo bitno da li su pomenuli Grejema..🙄

nije uopšte bitno. međutim, toliko me iritira ova ongoing kampanja trenera & vodećih sportskih medija oko stradanija jagovoga, koji ima i veliko srce i qrac, upakovano u to majušno telašce, da ne mogu a da ne prokomentarišem nešto što je tako neukusno i smešno ali očigledno i potrebno klubu, pa cepaju ove standardne naprednjačke manire propagande.

bezveze je i što me to tera da imam negativan stav i prema yagu, iako on dečko nije ništa kriv na temu, pošto pretpostavljam da ne plaća kampanju iz svog džepa, pogotovo ovakvog obima i intenziteta.

Edited by uini

1 hour ago, uini said:

igrao je protiv olimpijakosa,ionako se i u bgdu navija za oly, ista ona stvar, sto se tice domacinstva tj grada

Kapiram šta hoćeš da kažeš ali u naslovu stoji "u Pireju" tako da stvarno nema veze sa Grahamom.

Ovo drugo što se radi sa protežiranjem Jaga je postalo totalni neukus, samo će dovesti do toga da zamrzimo dečka.

2 minutes ago, Valk said:

Kapiram šta hoćeš da kažeš ali u naslovu stoji "u Pireju" tako da stvarno nema veze sa Grahamom.

pa da, pošto je tekma u beogradu i pireju toliko različita, da moraš da se referišeš na sastav iz prošle sezone. sreća da često dobijamo tamo, pa nije bilo nešto tipa, da se podsetimo kako smo ih dobili 1967.

sve je to deo ove yago kampanje, koja nikome nije potrebna a koja je, osim što je neukusna, ujedno i kratkovida. jer su na svakoj euroleague tekmi bolje šanse da yago ne bude na toj opevanoj visini zadatka, pa će se cela ta priča vratiti yagu kao bumerang. al dobro, možda se ja nerviram bezveze

9 minutes ago, uini said:

možda se ja nerviram bezveze

Ovo. Obustavljaj i uživaj dok se i koliko se može. Nije fer prema ostalim igračima i njihovom doprinosu itd da se pažnja posvećuje glupostima.