Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Suštinski ja nemam nikakvih posebnih primedbi, nismo mi čak ni slavljenički ušli u tekmu ko što kaže Haper, iscedio nas Hapoel ozbiljno, nemam ni nekih većih primedbi na vođenje meča, sve je bilo smisleno.

Suštinski unakazila su nas ona dva promašaja Sorkina na kraju, nije stigao Batler da se vrati u igru i da organizujemo nešto smisleno, pa makar u produžetke.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 minutes ago, Valk said:

Panic attack.

Falio je Izundu na kraju ali nije niko predvideo ovakav rasplet. Na kraju je možda Nwora mogao da drugačije nešto proba ali šta je tu je, ko sme njemu da nešto prikenja.

Imao je dobre suteve Nwora i obicno ih pogadja ali jebi ga. Trebalo je Obradovic da zove izmenu pre bacanja Sorkina i uvede Batlera umesto sto je rizikovao da ovaj ubaci drugo i da trazi TO.

Šteta, kako u Monaku doslo, sad otislo. Dobar skor, 5 1, idemo dalje, krvili su se do samog kraja.

Sašin poraz.

Bili smo blizu.

CMM nema zamenu

Kodi samo 2 poena ohmy

6 minutes ago, Fakundo Sava said:

A Čima im daje loptu u ruke umesto da gađa Lunberga koji je u autu ,takvu situaciju ima u svakoj utakmici

Iz te situacije i naletu u kojem je bio, teško da je mogao bolje...

Da je Kalina uterao ovo, uzeli bismo El.

1 minute ago, kralj said:

Sašin poraz.

Bili smo blizu.

CMM nema zamenu

Ima,ne znam sto ga nije ubacio,kladio se na njega

2 minutes ago, harper lee said:

Imao je dobre suteve Nwora i obicno ih pogadja ali jebi ga. Trebalo je Obradovic da zove izmenu pre bacanja Sorkina i uvede Batlera umesto sto je rizikovao da ovaj ubaci drugo i da trazi TO.

Pa da ali sve se tako nenormalno izdešavalo i brzo da je bukvalno moglo da se premetne i na našu stranu. Da je bar faul bio na Kodiju umesto one nesilazne putanje pa bi otišlo u drugom pravcu.

Btw, Saša je pre ove utakmice bio rekao da mu je Makabi slaba tačka i da mu je uvek bio problem da pripremi utakmice protiv njih. Nije alibi, samo kuriozitet.

2 minutes ago, Bogotac said:

Ima,ne znam sto ga nije ubacio,kladio se na njega

Mnogo upitnih odluka je bilo. Ako misliš na ciganče, zajebi. Kodi je pokidao defanzivno, ali se Saša izlupetao big time.

“We lost, but it’s nothing tragical” covid19

Edited by ducca

9 minutes ago, harper lee said:

Jajara. Očajan šut je uzeo Jordan, ali sad ga ovaj jaše na konf, potpuno neverovatno.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Suštinski ja nemam nikakvih posebnih primedbi, nismo mi čak ni slavljenički ušli u tekmu ko što kaže Haper, iscedio nas Hapoel ozbiljno, nemam ni nekih većih primedbi na vođenje meča, sve je bilo smisleno.

Suštinski unakazila su nas ona dva promašaja Sorkina na kraju, nije stigao Batler da se vrati u igru i da organizujemo nešto smisleno, pa makar u produžetke.

Usli smo kao kurac u utakmicu, u prvom poluvremenu nismo imali nikakav protok lopte sa Kodijem na parketu. Katas je stavio Horda na njega koji je i visi, i eksplozivniji, i brzi, nije video kos od njega. Morali smo da trazimo druga resenja na pleju ali jebi ga, Obradovic se odlucio za to za sta se odlucio i sad neka se snalazi kad su sve ekipe dobile blueprint kako Kodi moze da se iskljuci iz utakmice. Olimpijakos je imao slican plan u Beogradu i uspevao im je do onog perioda kad su Batler i Grejem okrenuli utakmicu, Kodi se i tada pojavio tek u samoj zavrsnici. Katas je nadigrao Obradovica i samo slabiji kvalitet njegovog tima je ucinio da nas ne dobiju mnogo pre kraja.

Cujes, iscedio nas Hapoel. Makabi je igrao dan posle nas utakmicu na jedan posed i putovao iz Tel Aviva.

Usro je ćelavi, vi kako ocete.

Sad bi bili drugi. Išli na pripremno-rekreativni meč u Atinu, sa mudima u kolicima, a pred seriju od tri domace utakmice u kojima bi se pobedama potencijalno jako ankerisali u top 6.

Al ovako, jbga, we lost, nothing tragical.

Makabi je odigrao fantastičnu utakmicu.

Ni jednom im nije pukla rotacija u odbrani, bukvalno su stalno bili u dresu igrača a u napadu su razbili Zvezdin reket.

Žrtvovali su šut za tri da bi se zaletali unutra - vazda ih je po trojica išlo na skok.

Zvezda i umorna i dekoncentrisana.

Nvora je uradio šta je uradio na kraju al ima pravo obzirom da je glavni igrač u napadu.

Jebiga - ovo je ona jedna od deset utakmica koju izgubiš