Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Bojao sam se ove utakmice, Zvezda je small mentality tim i ona ce dobiti Hapoel a izgubiti od Makabija kad pobedom ide na sam vrh, to je ukorenjen luzeraj evroligaske provincije i trebace mnogo posla da ovaj ili neki buduci tim Zvezde ubije to u sebi i na ovakvim utakmicama uzme ono sto zeli.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

• Author

napravili smo 19 faulova -> 23 bacanja

oni napravili 17 faulova -> 11 bacanja

E da, opet je Ife odlično odigrao - velika šteta što ga je Partizan oterao

1 minute ago, steins said:

E da, opet je Ife odlično odigrao - velika šteta što ga je Partizan oterao

Nije šteta neka ga tamo fantom

Par brainfartova, što naših igrača i Obradovića (nevraćanje Butlera u igru na vrijeme za zadnji napad, ono izvođenje kad je netko bacio loptu na njihovu polovinu nakon čega su otišli na +7 nekih 3 min pred kraj čini mi se) što sudaca ('noga' Davidovca nakon koje smo primili tricu) je presudilo. I CMM koji nit je igrao išta večeras nit ga se Obradović usudi vadit. Mogao je na kraju Butler na 1 umjesto njega kao što je i igrao jedno vrijeme u 2. poluvremenu kad je CMM izašao.

Edited by Spike

15 minutes ago, Valk said:

Pa da ali sve se tako nenormalno izdešavalo i brzo da je bukvalno moglo da se premetne i na našu stranu. Da je bar faul bio na Kodiju umesto one nesilazne putanje pa bi otišlo u drugom pravcu.

Sorkin je stao na bacanja, nista se tu brzo nije desavalo. Moglo je, naravno, da pretekne na nasu stranu, mogao je i Batler da udje i zajebe, ali neozbiljno je napraviti takav propust da ti najbolji napadac s loptom u rukama presedi na klupi zavrsnicu na jedan posed. I to igrac koji je vec resavao ovakve utakmice u istoj ovoj hali.

11 minutes ago, harper lee said:

Makabi je igrao dan posle nas

Igrali su istovremeno sa nama.

25 minutes ago, beeva said:

Šteta, kako u Monaku doslo, sad otislo. Dobar skor, 5 1, idemo dalje, krvili su se do samog kraja.

Ovo je tezak poraz i moze mnogo da nas kosta, tu 23. pobedu (pod uslovom da dobijemo ono sto moramo da dobijemo) cemo sad morati da trazimo u Atini, Madridu ili Barseloni gde je mnogo tesko dobiti.

Meni žao igrača jer su se borili kao lavovi. 😥

Mislio sam da je Kalinino otimanje lopte na centru konačna prekretnica, ali ni ovi se nisu dali. Nije mi jasno šta se koji k*rac bore toliko, ma crknite! 😆

3 minutes ago, Valk said:

Igrali su istovremeno sa nama.

OK, my bad, ali ne menja nista. Svejedno su imali tezu utakmicu od nas i putovali posle nje.

4 minutes ago, harper lee said:

Ovo je tezak poraz i moze mnogo da nas kosta, tu 23. pobedu (pod uslovom da dobijemo ono sto moramo da dobijemo) cemo sad morati da trazimo u Atini, Madridu ili Barseloni gde je mnogo tesko dobiti.

Moguće ali ne bih tako daleko gledao, ima još 11 mečeva.

Mečevi su kako vidim izuzetno teški i gomila ih na 1 loptu.

Imali smo 74-70 sa kucanjem Monekea, momentum... I stali... Napravili su veliku seriju, gde smo se baš izglupirali za sve pare. Nismo uspeli da se vratimo iako su se nudili i to je to...

Kodi koliko god donese na nekim utakmicama, kad je bitno odnese. Ona kontra kad je popio blokadu, a imao dva koraka prednosti i auto put do koša, je izgubilo utakmicu. Dobar gejmplen Makabija da ga izbace iz igre. Ali slabo šta je i pokušavao... Saša nije imao mooda da ga klupira... Mi zamenu za njega nemamo, jer Jago to nije, sem da odigra par minuta na sredini utakmice da ovaj odmori. Izglupirao se i sa Batlerom, nije smeo da ga vadi iz igre. Nije ovo rukomet...

Plašio sam se ove utakmice i jbg, ispostavilo se da je bilo opravdano. Idemo dalje, na teži način. Ali opet, malo ko je očekivao i one 3 pobede u gostima...

Edited by Michael Krueger

Smešno je reći da su imali težu utakmicu od nas, ovo protiv Hapoela je bila naša najteža utakmica u sezoni, fizički.

15 minutes ago, harper lee said:

OK, my bad, ali ne menja nista. Svejedno su imali tezu utakmicu od nas i putovali posle nje.

Priznajem za putovanje ali sami su hteli da se vrnu kući, mogli su da igraju sa prijatenjima u Pioniru i budu u Beogradu do Arene.

To da je teže bilo njima sa pokojnim Partizanom nego nama sa ragbi reprezentacijom Novog Zelanda - nema trika.

Mene je slomio njihov dolazak do navijacke tribine. Ko kucici tuzno gledaju. Moglo je da udje mnogo sta, nije, jbg.

A njima... Ulazila su im bacanja, sem ona poslednja dva, u grotlu, bukvalno se sve treslo. Usli su im jos neki sutevi, klasika pred istek napada... Ako su, zasluzeno je. Nema sta da kosta, mora se jako.

Edited by hefaca