February 6Feb 6 Bojao sam se ove utakmice, Zvezda je small mentality tim i ona ce dobiti Hapoel a izgubiti od Makabija kad pobedom ide na sam vrh, to je ukorenjen luzeraj evroligaske provincije i trebace mnogo posla da ovaj ili neki buduci tim Zvezde ubije to u sebi i na ovakvim utakmicama uzme ono sto zeli.
February 6Feb 6 1 minute ago, steins said:E da, opet je Ife odlično odigrao - velika šteta što ga je Partizan oteraoNije šteta neka ga tamo
February 6Feb 6 Par brainfartova, što naših igrača i Obradovića (nevraćanje Butlera u igru na vrijeme za zadnji napad, ono izvođenje kad je netko bacio loptu na njihovu polovinu nakon čega su otišli na +7 nekih 3 min pred kraj čini mi se) što sudaca ('noga' Davidovca nakon koje smo primili tricu) je presudilo. I CMM koji nit je igrao išta večeras nit ga se Obradović usudi vadit. Mogao je na kraju Butler na 1 umjesto njega kao što je i igrao jedno vrijeme u 2. poluvremenu kad je CMM izašao. Edited February 6Feb 6 by Spike
February 6Feb 6 15 minutes ago, Valk said:Pa da ali sve se tako nenormalno izdešavalo i brzo da je bukvalno moglo da se premetne i na našu stranu. Da je bar faul bio na Kodiju umesto one nesilazne putanje pa bi otišlo u drugom pravcu.Sorkin je stao na bacanja, nista se tu brzo nije desavalo. Moglo je, naravno, da pretekne na nasu stranu, mogao je i Batler da udje i zajebe, ali neozbiljno je napraviti takav propust da ti najbolji napadac s loptom u rukama presedi na klupi zavrsnicu na jedan posed. I to igrac koji je vec resavao ovakve utakmice u istoj ovoj hali.
February 6Feb 6 11 minutes ago, harper lee said:Makabi je igrao dan posle nasIgrali su istovremeno sa nama.
February 6Feb 6 25 minutes ago, beeva said:Šteta, kako u Monaku doslo, sad otislo. Dobar skor, 5 1, idemo dalje, krvili su se do samog kraja.Ovo je tezak poraz i moze mnogo da nas kosta, tu 23. pobedu (pod uslovom da dobijemo ono sto moramo da dobijemo) cemo sad morati da trazimo u Atini, Madridu ili Barseloni gde je mnogo tesko dobiti.
February 6Feb 6 Meni žao igrača jer su se borili kao lavovi. 😥Mislio sam da je Kalinino otimanje lopte na centru konačna prekretnica, ali ni ovi se nisu dali. Nije mi jasno šta se koji k*rac bore toliko, ma crknite! 😆
February 6Feb 6 3 minutes ago, Valk said:Igrali su istovremeno sa nama.OK, my bad, ali ne menja nista. Svejedno su imali tezu utakmicu od nas i putovali posle nje.
February 6Feb 6 4 minutes ago, harper lee said:Ovo je tezak poraz i moze mnogo da nas kosta, tu 23. pobedu (pod uslovom da dobijemo ono sto moramo da dobijemo) cemo sad morati da trazimo u Atini, Madridu ili Barseloni gde je mnogo tesko dobiti.Moguće ali ne bih tako daleko gledao, ima još 11 mečeva. Mečevi su kako vidim izuzetno teški i gomila ih na 1 loptu.
February 6Feb 6 Imali smo 74-70 sa kucanjem Monekea, momentum... I stali... Napravili su veliku seriju, gde smo se baš izglupirali za sve pare. Nismo uspeli da se vratimo iako su se nudili i to je to...Kodi koliko god donese na nekim utakmicama, kad je bitno odnese. Ona kontra kad je popio blokadu, a imao dva koraka prednosti i auto put do koša, je izgubilo utakmicu. Dobar gejmplen Makabija da ga izbace iz igre. Ali slabo šta je i pokušavao... Saša nije imao mooda da ga klupira... Mi zamenu za njega nemamo, jer Jago to nije, sem da odigra par minuta na sredini utakmice da ovaj odmori. Izglupirao se i sa Batlerom, nije smeo da ga vadi iz igre. Nije ovo rukomet...Plašio sam se ove utakmice i jbg, ispostavilo se da je bilo opravdano. Idemo dalje, na teži način. Ali opet, malo ko je očekivao i one 3 pobede u gostima... Edited February 6Feb 6 by Michael Krueger
February 6Feb 6 Smešno je reći da su imali težu utakmicu od nas, ovo protiv Hapoela je bila naša najteža utakmica u sezoni, fizički.
February 6Feb 6 15 minutes ago, harper lee said:OK, my bad, ali ne menja nista. Svejedno su imali tezu utakmicu od nas i putovali posle nje.Priznajem za putovanje ali sami su hteli da se vrnu kući, mogli su da igraju sa prijatenjima u Pioniru i budu u Beogradu do Arene.To da je teže bilo njima sa pokojnim Partizanom nego nama sa ragbi reprezentacijom Novog Zelanda - nema trika.
February 6Feb 6 Mene je slomio njihov dolazak do navijacke tribine. Ko kucici tuzno gledaju. Moglo je da udje mnogo sta, nije, jbg. A njima... Ulazila su im bacanja, sem ona poslednja dva, u grotlu, bukvalno se sve treslo. Usli su im jos neki sutevi, klasika pred istek napada... Ako su, zasluzeno je. Nema sta da kosta, mora se jako. Edited February 6Feb 6 by hefaca