February 9Feb 9 Ebuka je bog. Yago izdominirao nad onim šupkom ferrellom. Svaka čast momcima što su izdržali onaj nalet Pukla & co
February 9Feb 9 Mora se priznati da jadnost sudjenja u Podgorici evoluira svakom novom sezonom. Dobra stvar je sto je ekipa ocigledno bila dobro pripremljena za sudijske provokacije pa su mogli samo da ga duvaju, da je Teo veceras bio ovde bio bi iskljucen jos pre kraja poluvremena a Nedovic (sudija) bi dobio batine. Posebno se na kraju dopao aut Batlera koji je video samo Nedovic i cetvrti faul Izundua koji je takodje video samo Nedovic, dok smo svi ostali videli faul u napadu. Istini za volju na kraju su kompenzovali ne dosudivsi korake Nwori u poslednjoj sekundi utakmice na 11 razlike za nas. Hvala im gde culi i gde ne culi.Valjda ce biti tople vode za tusiranje, za hladne tuseve su se pobrinuli Odzelej i Nwora.
February 9Feb 9 1 minute ago, harper lee said:Posebno se na kraju dopao aut Batlera koji je video samo NedovicMislim da je to bio Kardum
February 9Feb 9 2 minutes ago, FPLS said:Mislim da je to bio KardumDa, Kardum. Isti kurac, obojica su veceras bili aktivni u napadu Buducnosti, jedino se Pukl koliko-toliko drzao po strani. Verovatno je Kalina izbacio onu loptu pre nego sto je izasla u aut (to je dosudio Pukl) ali realno je bilo blizu i tesko za videti.Pri ovakvom sudjenju nula tehnickih gresaka i izuzetno ponasanje igraca obe ekipe je veliki uspeh, ni jednog momenta nisu davali podsticaj da se atmosfera zakuva. Svaka cast Zakelju i Obradovicu na tome, bilo je krajnje vreme da se dole odigra jedna utakmica bez incidenata.
February 9Feb 9 1 hour ago, harper lee said:Pri ovakvom sudjenju nula tehnickih gresaka i izuzetno ponasanje igraca obe ekipeJedino što je nesportsku dobio - niko drugi do Šemi Odželej aka
February 9Feb 9 6 minutes ago, Valk said:Jedino što je nesportsku dobio - niko drugi do Šemi Odželej akaDa, zaboravio sam na taj detalj. Covek je dobio nesportsku jer je uhvatio Sulajmona oko pojasa da se ovaj ne polomi o parket jer je znog kontakta izgubio ravnotezu u skoku.
February 9Feb 9 2 hours ago, Valk said:Jedino što je nesportsku dobio - niko drugi do Šemi Odželej akaA dobio ju je tako što je spasao Sulejmana ili kako se već zove da ne slomi kičmu.
February 9Feb 9 Harper vam je svima na IL izgleda Ne vredi biti ljudina, dragi Dankane, shvatiće to Šemi zahvaljujući ABA sudijama. Inače, jeste ukačili priču koju je potegao neki portal o Mišinom uticaju na dovođenje Nwore, Šemike i Ebuke? Malo mi sve prenategnuto deluje, a nije da mi ne bi bilo milo da je Teokratija iza toga.
February 9Feb 9 Treba i refrešat stranicu Btw, poprilično sam siguran da je ovo istina, to je taj mozak veličine graška.
February 10Feb 10 8 hours ago, Valk said:Inače, jeste ukačili priču koju je potegao neki portal o Mišinom uticaju na dovođenje Nwore, Šemike i Ebuke? Malo mi sve prenategnuto deluje, a nije da mi ne bi bilo milo da je Teokratija iza toga.https://x.com/maxbetsport/status/2020850030278476162meni zvuci kao sasvim moguca storija, s'tim sto ne treba biti neki vizionar da preporucis nworu i ojeleyea, imali su lose sezone ali svako vidi sta mogu. izundu je druga prica, u smislu quantum leapa a opet je bio u fmpu, kontam da znaju sve aspekte njegovog on/off court zivotaali svodi se na to da teokratijina rec ima tezinu i verujem da je on rekao nesto u smislu, ovi su vam doyayni. Edited February 10Feb 10 by uini
February 10Feb 10 9 hours ago, Dankan Ajdaho said:Treba i refrešat stranicu Btw, poprilično sam siguran da je ovo istina, to je taj mozak veličine graška.Ja sam čuo ovu priču od lika koji zna ljude u Zvezdi tipa pre godinu dana