Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ebuka je bog. Yago izdominirao nad onim šupkom ferrellom. Svaka čast momcima što su izdržali onaj nalet Pukla & co

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Pobeda

Niko se nije povredio

Prijatno sportsko veče u Morači

Kako je lijepo dobiti Buducnost u Moraci. Satisfakcija level 100

Mora se priznati da jadnost sudjenja u Podgorici evoluira svakom novom sezonom. Dobra stvar je sto je ekipa ocigledno bila dobro pripremljena za sudijske provokacije pa su mogli samo da ga duvaju, da je Teo veceras bio ovde bio bi iskljucen jos pre kraja poluvremena a Nedovic (sudija) bi dobio batine. Posebno se na kraju dopao aut Batlera koji je video samo Nedovic i cetvrti faul Izundua koji je takodje video samo Nedovic, dok smo svi ostali videli faul u napadu. Istini za volju na kraju su kompenzovali ne dosudivsi korake Nwori u poslednjoj sekundi utakmice na 11 razlike za nas. Hvala im gde culi i gde ne culi.

Valjda ce biti tople vode za tusiranje, za hladne tuseve su se pobrinuli Odzelej i Nwora.

1 minute ago, harper lee said:

Posebno se na kraju dopao aut Batlera koji je video samo Nedovic

Mislim da je to bio Kardum

6 minutes ago, FPLS said:

Isti qrac.

2 minutes ago, FPLS said:

Da, Kardum. Isti kurac, obojica su veceras bili aktivni u napadu Buducnosti, jedino se Pukl koliko-toliko drzao po strani. Verovatno je Kalina izbacio onu loptu pre nego sto je izasla u aut (to je dosudio Pukl) ali realno je bilo blizu i tesko za videti.

Pri ovakvom sudjenju nula tehnickih gresaka i izuzetno ponasanje igraca obe ekipe je veliki uspeh, ni jednog momenta nisu davali podsticaj da se atmosfera zakuva. Svaka cast Zakelju i Obradovicu na tome, bilo je krajnje vreme da se dole odigra jedna utakmica bez incidenata.

1 hour ago, harper lee said:

Pri ovakvom sudjenju nula tehnickih gresaka i izuzetno ponasanje igraca obe ekipe

Jedino što je nesportsku dobio - niko drugi do Šemi Odželej aka

July 1 Summer GIF by LINE FRIENDS

6 minutes ago, Valk said:

Da, zaboravio sam na taj detalj. Covek je dobio nesportsku jer je uhvatio Sulajmona oko pojasa da se ovaj ne polomi o parket jer je znog kontakta izgubio ravnotezu u skoku.

sulajmon je izmisljeno ime, pride.

2 hours ago, Valk said:

A dobio ju je tako što je spasao Sulejmana ili kako se već zove da ne slomi kičmu.

Harper vam je svima na IL izgleda lolol

Ne vredi biti ljudina, dragi Dankane, shvatiće to Šemi zahvaljujući ABA sudijama.

Inače, jeste ukačili priču koju je potegao neki portal o Mišinom uticaju na dovođenje Nwore, Šemike i Ebuke? Malo mi sve prenategnuto deluje, a nije da mi ne bi bilo milo da je Teokratija iza toga.

Treba i refrešat stranicu (

Btw, poprilično sam siguran da je ovo istina, to je taj mozak veličine graška.

8 hours ago, Valk said:

Inače, jeste ukačili priču koju je potegao neki portal o Mišinom uticaju na dovođenje Nwore, Šemike i Ebuke? Malo mi sve prenategnuto deluje, a nije da mi ne bi bilo milo da je Teokratija iza toga.

https://x.com/maxbetsport/status/2020850030278476162

meni zvuci kao sasvim moguca storija, s'tim sto ne treba biti neki vizionar da preporucis nworu i ojeleyea, imali su lose sezone ali svako vidi sta mogu. izundu je druga prica, u smislu quantum leapa a opet je bio u fmpu, kontam da znaju sve aspekte njegovog on/off court zivota

ali svodi se na to da teokratijina rec ima tezinu i verujem da je on rekao nesto u smislu, ovi su vam doyayni.

Edited by uini

9 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Treba i refrešat stranicu (

Btw, poprilično sam siguran da je ovo istina, to je taj mozak veličine graška.

Ja sam čuo ovu priču od lika koji zna ljude u Zvezdi tipa pre godinu dana