Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 minutes ago, harper lee said:

Bolomboja moramo da produzimo kako znamo i umemo, za njim ce biti jagma na leto

Ja se nešto u sebi nadam da je njegova angažovanost u dizanju forme, izjave koje daje (mind you, on nikad nije mnogo pričao sa novinarima a sad je dosta ažuran) i pohvale treneru itd - znak da on želi produžetak u Zvezdi.

Drugim klubovima Boki ne znači što i nama, njima je on povredama sklon centar, a nama je admiral ko Rodbinson.

Moty nije višak, Plavšić je.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

HAZHRTLWYAAXHam.jpg

Drcela domacin.

Da ne brine mama da li joj sin dobro jede u Srbiji lolol

Lepo je što im dolaze porodice a Džered je stvarno beba.

Kad se on rodio, mi smo gurali kampanju za izbore u septembru 2000.

vesala2

Batler izgleda još nije doneo garderobu, za Dan zahvalnosti je bio u istom džemperu...?

591839443_1250233350470371_6205752374381885387_n.jpg

to mu je go-to dzemper, tako sam i ja imao za rejv.

Ma to mi je ok, nego ne znam da li je samo opušten po tom pitanju, ili nije poneo garderobu jer ne misli da se zadržava... unsure

mozda kupuje odecu & baca, da ne pere

a dzemper je izuzetak

8 minutes ago, Gutterball said:

opušten po tom pitanju

Ima džemper koji voli, što ga ne bi nosio kad hoće? Ionako su privatna okupljanja a ne dodela Gremija ili Oskara pa da mora da bude unique stajling.

Prava si influenserka-tračara hitler

Fino se krka. Na prvoj slici mešano meso i šopska, na drugoj neka pljeka vidim i pommes.

Samo da se ne nagoje.

12 minutes ago, Behemoth said:

Fino se krka. Na prvoj slici mešano meso i šopska, na drugoj neka pljeka vidim i pommes.

Samo da se ne nagoje.

Po izgledu Dzeredovih roditelja reklo bi se da nemaju problem s tim da znaju kako se dobro krka.lolol

3 minutes ago, harper lee said:

Po izgledu Dzeredovih roditelja reklo bi se da nemaju problem s tim da znaju kako se dobro krka.lolol

lujzijana, jug, ozbiljna klopa

1 hour ago, Valk said:

Ima džemper koji voli, što ga ne bi nosio kad hoće? Ionako su privatna okupljanja a ne dodela Gremija ili Oskara pa da mora da bude unique stajling.

Prava si influenserka-tračara hitler

Pa mora neko da obrati pažnju na te stvari, kad već nemamo neku našu Midžetu... dry

• Popular Post

Normalno je da posle toliko duge pauze, telo nije na optimalnom nivou, međutim, Bolomboj priznaje da se oseća nikad bolje:

Moje telo se oseća najbolje u karijeri. Ova povreda mi je omogućila da se zaista fokusiram na svoje telo. Osećam se bolje, jače, eksplozivnije. Najvažnije je da uhvatim ritam sa momcima. Kao što sam rekao, imamo mnogo momaka koji se nalaze u napadačkom modu. Sa Kodijem sam igrao već tako da tu nema ništa novo. Nisam igrač koji dominira sa loptom tako da mi ona ne treba. Dopunjejem momke, postavljam blokove, hvatam skokove u odbrani i napadu. Ako dam poene, odlično. Ako ne, u redu je. Moja primarna uloga je da budem odbrambena osnova koja nam je potrebna.

heart