February 5Feb 5 41 minutes ago, Gutterball said:Pa mora neko da obrati pažnju na te stvari, kad već nemamo neku našu Midžetu... Eezveenee što ne ispunjavam taj kriterijum Više me brine što Boki šmrcka dok daje intervju, valjda nije nazeb'o 🚑
February 5Feb 5 Bolomboj je stvarno neverovatan igrac.Kad sam ga gledao protiv Beca mislio sam da ce mu trebati vise vremena da uhvati ritam za EL.Kad ono protiv Dubajia i Hapoela odigrao kad da nije pauzirao.Jos sam se uplasio kad je onako pao u 4Q(on i Batler).Verujem da ce produziti.
February 5Feb 5 19 minutes ago, Fanta said:Bolomboj je stvarno neverovatan igrac.Kad sam ga gledao protiv Beca mislio sam da ce mu trebati vise vremena da uhvati ritam za EL.Kad ono protiv Dubajia i Hapoela odigrao kad da nije pauzirao.Jos sam se uplasio kad je onako pao u 4Q(on i Batler).Verujem da ce produziti.Protiv Bosne je bas pazio na tu desnu nogu i hodao je nekako cudno, mislim da sam od cele utakmice samo njega pratio da vidim kako se oseca i ponasa na terenu. Jeste to Bolomboj ali ipak nisam ocekivao da ce ovako brzo da tih deset meseci stavi iza sebe. Ali, kakav je to mozak, koji je to karakter, mrtav hladan prica kako se fizicki oseca nikad bolje i da nikad nije bio eksplozivniji jer je iskoristio tih deset meseci pauze dok nije mogao da igra kosarku da radi na telu. Covek kad se tako povredi u njegovim godinama i to zaradi povredu kakva se vidja jednom u milion slucajeva obicno panici, smori se, svasta mu prolazi kroz glavu. Ne i nas dobri Bolomboj, on je u fazonu da kad vec ima slobodnog vremena mogao bi malo da unapredi fizikalije.I nacin na koji to prica, kao da je najpodrazumevanija stvar na svetu. Neverovatan covek.
February 5Feb 5 Ne pamtim da sam prisustvovao onakvom navijanju, onakvoj atmosferi kao u utorak sto sam. Ono se nije moglo izgubiti.
February 5Feb 5 Partizan,Pariz,Dubai,Bayern,da ispoštuju a Hapoel-Valensija kako hoće .Tek sad kreće prava borba za plej of.
February 5Feb 5 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Šta nama više odgovara u duelu hapoela i Valensije?Da oživi mačka
February 5Feb 5 Kakvi rezultati za nas veceras, nismo ni igrali a popeli smo se za dva mesta na tabeli.
February 5Feb 5 11 minutes ago, sigurnost said:Ovo je liga de svako svakog može da pobedi, tako da samo naše pobede rade za nas.A ja mislio sa 38 poraza ako nam se poklope drugi rezultati mozemo na Final Four. E, jebi ga.Naravno da samo nase pobede rade za nas ali je zanimljivo da smo radili krvavo na tri gostovanja da pobedimo sve tri utakmice i nismo se pomerili sa desetog mesta a veceras nismo ni igrali i opet smo se pomerili za dve pozicije na tabeli. Tek sad se vidi i na tabeli koliki posao smo uradili sa te tri pobede.