Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Zaboravlja se notorna činjenica da je Nvora među desetak najboljih atleta u EL, što itekako doprinosi njegovom performansu.

Da, jedva je proslo sat vremena otkako je neko posvetio ceo post Nworinim fizikalijama.lolol

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Ovde? Promakao mi post.

BTW, bilo je očito i golim oko, ali na papiru to još brutalnije izgleda.

image.thumb.png.059f97f3b0df801f7956596d9aa332f3.png

4 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ovde? Promakao mi post.

1 hour ago, harper lee said:

Nwora je mnogo nezgodan za cuvanje. Iako sutira s cela ima brz izbacaj i veliki je pa moras da mu izadjes blizu a kad te zaobidje i krene na prodor kao kamion da je krenuo na kos. Ogroman je za beka sutera i miss-match je za skoro svakog beka u Evroligi pa ga uglavnom cuvaju niska krila, sto nam smesta pravi prednost jer igra u petorci sa Kalinom koji ume da prepozna nizeg cuvara i lako se uguzi ispod kosa. Kod Nwore je jedini problem fokus, kad mu opadne ume da odspava u odbrani ili krene u neke predugacke i komplikovane driblinge koji se obicno zavrse izgubljenom loptom ali kad je u fokusu velika je prednost na obe strane terena. Za njega je takodje velika stvar dolazak Batlera koji mu omogucava da se povrati na klupi kad se umori ili mu padne fokus a da ekipa ne trpi u napadackoj produkciji jer je na terenu drugi alfa muzjak.

Gle, gle, Spanulis se još nije navikao lolol

6 hours ago, Valk said:

@harper lee Nwora je pričao u gostovanju u Čiminom podkastu da mu je Luka Banki u lice rekao kako nije kvalitet za EL i kako nije on nivo Anadolu Efesa. Hvala ti Luka Banki, izlapotino belosvetska.

Joj, to rasturanje bekovske linije Efesa (Dozer, D Tompson, Brajant, Nvora) će ostati kao jedan od većih brejnfartova ikada. frust

Kako lijepo jutro, doduse nenaspavano, ali prelijepo. Glavni utisak sa sinoćne utakmice je nevjerovatna energija Kaline i brutalna partija Semija, taj lik je ljudska gromada. A to kako je ekipa posložena u 4/4 je vrhunska majstorija SO.

Makabi je sledeći, samo krvava koljena priznajem.

9 hours ago, Nikodije said:

Čovek ubaci svojih 22 kakva god da je utakmica, tvrđa ili mekša. Takvog rasnog strelca ne znam da li smo imali. Možda prajm Rakoč one sezone kad se vratio iz nba pa je svima trpao 25.

iako je pozicija nize, mene njegov kombo skilova najvise podseca na kvinsi milera

ono, talas koji krene i nemoguce ga je zaustaviti, dok hala gori

Posle prespavane noći mislim da je utakmicu odlučilo Sašino klupiranje Monekea i to što je poslednjih 15 minuta igrao Semi.

Kakva je to stena. Žao mi je jedino što ga šut ne služi u poslednje vreme a ako je ko zaslužio da ga pogledaju bogovi košarke to je on.

Poslednja četvrtina je primer kako se igraju utakmice na F4. Znao sam da možemo dobru odbranu igrati ali ono sinoć je prava poezija.

Hapoel je ubacivao frižidere i nikako nisu prestajali. Onda smo mi rešili da im uopšte ne dozvolimo da šutiraju ) Tako neće ništa ni ubaciti.

Ostali rezultati kako sam i očekivao(osim Efesa tu sam očekivao neizvesnu utakmicu). Dubai je nezgodna ekipa kući i tu se niko neće naigrati.

5 minutes ago, ivan9999 said:

Hapoel je ubacivao frižidere i nikako nisu prestajali. Onda smo mi rešili da im uopšte ne dozvolimo da šutiraju ) Tako neće ništa ni ubaciti.

hapoel je imao valjda 51% za tri, onaj kvoterbek wainwright je šutirao 5/5 ali omašio zatim 3 trice na kraju.

međutim, treba reći da smo i mi šutirali preko 40% za tri, što je za nas mali mirakul.

ma super tekma, pogotovo što sam krenuo da se opraštam od pobede u trećoj četvrtini.

sa bolomboyem smo baš deep u smislu ozbiljnih igrača

Treba dobiti ekipu koja ima jednu od najboljih odbrana EL i na sve to imaju nestvarne procente šuta i na sve to su izgubili samo 12 lopti (3 pred kraj meča u suštini 9). Od svih igrača koji su nastupili samo Jago nije uhvatio ofanzivni skok! Trenutno smo PRVI u ukupnom broju skokova!

42 minutes ago, uini said:

hapoel je imao valjda 51% za tri, onaj kvoterbek wainwright je šutirao 5/5 ali omašio zatim 3 trice na kraju.

međutim, treba reći da smo i mi šutirali preko 40% za tri, što je za nas mali mirakul.

ma super tekma, pogotovo što sam krenuo da se opraštam od pobede u trećoj četvrtini.

sa bolomboyem smo baš deep u smislu ozbiljnih igrača

Šutirali su oni nenormalno dobro prve 3 četvrtine. Sa 2/9 u poslednjoj četvrtini su završili sa 52% ukupnog šuta za 3p

U drugoj su imali 3/3 a u trećoj 4/6. Bolesni procenti. Još su šutirali igrači sa lošijim šutem.

Evo da ostane zabeležena ravna crvena linija:

image.png

12 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Petorke koje su prelomile meč Boki - Šemi - Kalina - Nvora - Mekintajer i prvi puta u sezoni petorka bez srpskog igrača, Boki - Šemi - Batler - Nvora - Mekintajer.

Petorka: Butler, Miller McIntyre, Nwora, Ojeleye i Bolomboy je juče igrala samo 4 minuta 25s i za to vreme postigla 13p i primila 0p. Uhvatila 6 od 6 dostupnih defanzivnih skokova i 3 od 5 dostupnih ofanzivnih. Ofanzivni rejting je 144,4 a defanzivni rejting je fina okrugla 0 )

Ova prva petorka je igrala samo 2 minuta postigla 7 poena i primila 6 poena )

Ali Kalinina trojka je prelomila utakmicu

„Odbrana je bila ključ. Postigli su šest poena u četvrtoj četvrtini. Dve teške trojke Krisa Džonsa. Ali prija, znaš. Ja sam bio užasan i nisam igrao onako kako želim. Držim sebe na visokom standardu, veoma sam samokritičan, ali to je lepota timskog sporta. Uzbudljivo je jer čak i kad sam loš, mi dobijamo ovakve utakmice ubedljivo, iako je i dalje malo stresno. Ali baš je uzbudljivo jer možemo da radimo posebne stvari. Kad budem igrao bolje, kad se vratim sebi, nebo je granica.“

„Isto kao i uvek. Ne verujemo baš u tu priču o favoritima – samo izaći i igrati. Da li smo bili favoriti protiv Monaka? Verovatno ne, pa smo pobedili. Samo moramo da budemo bolji. Ja moram da krenem od sebe i da budem bolji, držim sebe odgovornim. Lep je osećaj pobediti čak i kada sam užasan. Tako da je u petak nova prilika da budem bolji i da opet pobedimo“, zaključio je Čima Moneke za Meridian sport.

1 hour ago, ivan9999 said:

Petorka: Butler, Miller McIntyre, Nwora, Ojeleye i Bolomboy je juče igrala samo 4 minuta 25s i za to vreme postigla 13p i primila 0p. Uhvatila 6 od 6 dostupnih defanzivnih skokova i 3 od 5 dostupnih ofanzivnih. Ofanzivni rejting je 144,4 a defanzivni rejting je fina okrugla 0 )

Ova prva petorka je igrala samo 2 minuta postigla 7 poena i primila 6 poena )

Ali Kalinina trojka je prelomila utakmicu

Batler je unistio Krisa Dzonsa a istovremeno i svoju napadacku produkciju u poslednjoj cetvrtini, potpuno se podredio defanzivnim zadacima. Dzons je dao dve trojke i to su bili jedini kosevi Hapoela ali je jednu trojku dao preko Kodija (mislim da Batler nije ni bio na parketu u tom napadu) a jednu "kamena s ramena" preko Bolomboja, inace je maltene sve vreme lopta bila u njegovim rukama. Sposobnost Batlera da se uvek nadje ispred Dzonsa i kod suta i kod prodora je sinoc bila nestvarna, izludeo ga je nacisto. Pri cemu Batler i to radi batlerovski, deluje kao da mu nije bio potreban nikakav napor, sto je verovatno dodatno frustriralo Dzonsa. Videlo se od prvog dana da Batler moze sasvim finu odbranu da odigra ali do sinoc nisam imao pojma da moze da bude lockdown defanzivac na najboljem protivnickom suteru. Toliko je bio zadovoljan sobom da nije skidao osmeh sa lica posle meca, izjavio je posle da mu je dovoljno da pomisli na ovu atmosferu i da se ujutru probudi s osmehom na licu.

Drugo, nerealno je koliko Nwora blista kad igramo u Areni, vraca mu se obilato za sve ono sto je doziveo u Efesu. U jednom trenutku je delovalo kao da ce da skoci naglavacke u publiku, baca "petaka" s prvim redom, komunicira, dobacuje, opisuje, objasnjava, gestikulira, samo sam cekao trenutak kad ce da se upiski od srece. Ako napravimo nesto zapazeno ove godine, a nismo daleko od toga, mislim da taj lik nikad nece zaboraviti ni ovu sezonu ni ovaj klub. Doslovno smo mu udahnuli novi kosarkaski zivot.

Mislim da polako dolazi vreme da se potvrdi kiselo grozdje Igora Rakocevica kako imamo neograniceni budzet i da se osiguraju svi igraci koji imaju mogucnost da odu posle ove sezone. Kodi, Bolomboj i Nwora imaju ugovor do kraja sezone i svi ce dobiti astronomske ponude, Batler NBA klauzulu, ostali bitni igraci imaju duze ugovore. Dakle, Drcela, znas sta ti je ciniti. Zelimo ovaj tim da gledamo i sledece sezone.