Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Klupica ima da bude puna pred utakmicu.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

13 minutes ago, kurjak said:

wub

onda veceras moramo dobiti tekmu sa stilom, ne bilo kako.

Đenka se najavio za derbi.

De je i šta radi Omar Kuk?

Upravo sam saznao da je asistent kouč u Kavsima

22 minutes ago, Valk said:

Đenka se najavio za derbi.

Stize i komsijama Lovernj, ali tek na cetvrtu

Miljenović umesto Dobrića, pojačava se pozicija jedan. rolleyes

3 hours ago, harper lee said:

Naravno da kvalitetna i posvecena odbrana donosi razliku u odnosu na nekvalitetnu i kurajbersku, taj zakljucak je iz kategorije zakljucaka da je voda mokra, nebo plavo i da gde god da se okrenes dupe ti je otpozadi. To je ipak malo drugacije od toga da neku ekipu proglasis nesposobnom da igra ozbiljnu kosarku (kapucino ekipa) ako ne pegla ozbiljnu odbranu sve vreme. Pokazalo se ono sto je moglo i da se nasluti po kvalitetu i sirini rostera, da Zvezda ima ozbiljan napadacki potencijal i mnogo napadackog talenta u ekipi. Batler i Nwora su vrhunski napadaci sa stabilnom produkcijom na evroligaskom nivou ali prava vrednost ove ekipe je sto imamo veliki broj "igraca uloge" koji su odlicni igraci, napadacki vrlo potentni i sposobni da iz drugog plana ubace 10-15 poena svakoj ekipi. Moneke, za kojeg se maltene nista ne igra i koji skuplja poene iz drugog plana je na proseku od skoro 14 poena, Kodi na 13, Odzelej na 8, Izundu na 8, Kalina na nesto preko 7, to je zajedno preko 50 poena po utakmici. Kad se na to dodaju Nworinih i Batlerovih preko 30 u proseku, to je vise od 80 poena sedmorice igraca koji su core nase rotacije. Dodaj prosecnih 5-6 poena Motijeunasa, Bolomboja, Dobrica koji cine ostatak do pune rotacije od 10 igraca, da uopste ne racunamo jedanaestog i dvanaestog, eto ti podatka da mi ne da mozemo svakom da ubacimo 90 poena nego svakom zaista ubacimo 90 poena.

Kosarke se promenila i 90+ poena nije vise nikakva novost, ne daj boze senzacija, sustina je da nam taj napadacki repertoar koji je u gornjem domu Evrolige (trenutno smo osmi u broju postignutih poena od pocetka sezone sa prosekom od 87.5 poena) omogucava da ne zavisimo iskljucivo od toga da li mozemo da peglamo vrhunsku odbranu svih 40 minuta. Daleko od toga da nemamo sta da ponudimo na ofanzivnoj strani terena i da smo bez odbrane kapucino ekipa. Jednostavno smo losiji kad ne igramo dobru odbranu, kao i svaka druga ekipa na svetu u bilo kojem kolektivnom sportu.

De, de, voda mokra.

Slazem se u potpunosti za napadcki potencijal. I iskreno, nemam pojma u kom momentu je Edin tacno to rekao, niti da li je konkretno pomenuo da moraju da se spuste u stav ili da je to jedini nacin da se dobija, odnosno da se rilja 40 min.

Ova ekipa je jos pred sezonu karakterisana kao beton u odbrani, a nacin na koji smo je igrali protiv Valensije, Pariza, da ne pominjem Zalgiris jeste bio takav da je steta celog tog potencijala i nije ni daleko od nekog takvog naziva (koji eto cujem prvi put).

No, sto bi rekli Toma Mona i Pravednick - idemo dalje! 😄

MWill ❤️

Just now, Segundo said:

De, de, voda mokra.

Slazem se u potpunosti za napadcki potencijal. I iskreno, nemam pojma u kom momentu je Edin tacno to rekao, niti da li je konkretno pomenuo da moraju da se spuste u stav ili da je to jedini nacin da se dobija, odnosno da se rilja 40 min.

Ova ekipa je jos pred sezonu karakterisana kao beton u odbrani, a nacin na koji smo je igrali protiv Valensije, Pariza, da ne pominjem Zalgiris jeste bio takav da je steta celog tog potencijala i nije ni daleko od nekog takvog naziva (koji eto cujem prvi put).

No, sto bi rekli Toma Mona i Pravednick - idemo dalje! 😄

MWill ❤️

Odavno je to rekao, mislim dok smo jos bili u onoj prvoj seriji pobeda.

Prvo ulazi DeDa )

Moneke u con artist modu.

HAfyVUkWEAA46-a?format=jpg&name=large

Yago i Deda se lepo drže za sad u petorci, samo 5-0…

Veoma, veoma čudna četvrtina...

Deda career milestone - 1000 poena

Mi sa ovom petorkom kao da ih zajebavamo.

Vraćaj Nworu!

Edited by Valk

• Author

ukradu nam cistu loptu i primimo trojku umesto kontre da idemo na +6. jebo vas challenge kad ne možeš sve da proberis