Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

I prošle godine smo dobro branili pik sa preuzimanjima kad su tu bili CMM i Bolomboj, vidim da se i sad nastavilo. Bolomboj bolje brani perimetar od svih naših bekova, a CMM je jak kao bik i ima nisko težište, baš ga teško mogu ugurati u koš. Tona opcija, samo mi se čini da bi Izundu mogao dodatno da poradi na odbrani pika i strani pomoći, ali ovo mu je prva EL sezona, vidi se napredak iz utakmice u utakmicu.

Izundu je neverovatno napredovao. U pocetku nije mogao da ostane na terenu duze od 10 minuta zbog gomile glupih faulova, prevelika zelja ga je sputavala.

Sad je vec druga prica, pritom pronasao se u skoku u napadu i uvek je prisutan. Mobilan je, protiv Dubaija je pospremio sopstveni promasaj tako sto je nakon doskoka brze prisao kosu od cuvara koji je bio blize. Iznenadjujuce dobar u zavrsnici, teske lopte zna meko da realizuje o tablu sto dovodi do 70 % za 2.

Bolomboj se uklopio brze od ocekivanja, kod njega je najbitnije da je fizicki spreman jer mu igra ne zavisi od tehnike, suta i sl. nego od cvrstine a to nije nestalo.

Ono sto moze da brine je sto smo drugi nalet dobre forme uhvatili sada a i dalje je daleko plej of/in. Mnoge ekipe iz vrha sada padaju (Hapoel, Monako, Pao, Barselona) i dici ce se u finisu. Kod nas ce sasvim izvesno nakon ispucavanja dobre energije opet doci kriza i bice kljuc da se to ne desi u eliminacionoj fazi.

Nisam siguran da ovaj sistem takmičenja uopšte dopušta tempiranje forme. Forma nam klikće kako mesečina zapovedi. Saša čas stavi krunu, čas vršnjaka na panj.

Inače, možete kapu da nakrivite - imam užasan osećaj oko Makabija.

13 razlike za njih, plus smo najebali od opuštenog i pravednika jer jaDo daje 7 poena.

2 minutes ago, kralj said:

13 razlike za njih, plus smo najebali od opuštenog i pravednika jer jaDo daje 7 poena.

I ima 3 asista, sto je svakako mnogo vise od Grejemovih 0.

Tebi neću da spojlujem. covid19

Makabi je u dobroj formi, 8-5 imaju u EL u poslednjih 13, 17-5 u svim takmicenjima. Bice teze nego sto ljudi ocekuju.

Brine i sto nema najava da ce oni iskoristiti igraca vise u Jagu i poentirati iz svakog napada preko njega, opustili smo se.

A to ti je kao da ćeš da najaviš da ćeš da ćutiš u bioskopu.

Danas nekoliko zanimljivih utakmica. Očekujem opet pobedu Dubai-a jer je Real na putu oko sveta. Očekujem reakciju Hapoela, bitno nam je da Valensija ima bar poraz više od nas. Nadam se i pobedi Monaka jer nam treba jedna mlitava ekipa među 8 preko koje možemo otići na F4 D

Sutra bi Efes mogao da nastavi sa dobrim partijama, naravno mi bi mogli da završimo ciklus od 3 utakmice kući kako dolikuje. Pa da možemo dok traje kup mirno da kalkulišemo. Dovoljno je i +1 protiv Makabija

20 minutes ago, ivan9999 said:

Nadam se i pobedi Monaka jer nam treba jedna mlitava ekipa među 8 preko koje možemo otići na F4 D

Izasao podkast sa Dzejmsom kod onih litvanaca, ogromna nadobudnost. Prizeljkuje da Francisko ode u veliki tim jer Zalgiris ne smatra velikim. Za nas kaze "they don't make me uncomfortable".

Za ozbiljne ekipe pored Monaka smatra grcke i spanske blizance i Fener.

1 hour ago, samo_opusteno said:

Izundu je neverovatno napredovao. U pocetku nije mogao da ostane na terenu duze od 10 minuta zbog gomile glupih faulova, prevelika zelja ga je sputavala.

Sad je vec druga prica, pritom pronasao se u skoku u napadu i uvek je prisutan. Mobilan je, protiv Dubaija je pospremio sopstveni promasaj tako sto je nakon doskoka brze prisao kosu od cuvara koji je bio blize. Iznenadjujuce dobar u zavrsnici, teske lopte zna meko da realizuje o tablu sto dovodi do 70 % za 2.

Bolomboj se uklopio brze od ocekivanja, kod njega je najbitnije da je fizicki spreman jer mu igra ne zavisi od tehnike, suta i sl. nego od cvrstine a to nije nestalo.

Ono sto moze da brine je sto smo drugi nalet dobre forme uhvatili sada a i dalje je daleko plej of/in. Mnoge ekipe iz vrha sada padaju (Hapoel, Monako, Pao, Barselona) i dici ce se u finisu. Kod nas ce sasvim izvesno nakon ispucavanja dobre energije opet doci kriza i bice kljuc da se to ne desi u eliminacionoj fazi.

Izundu ima odlične ruke, hvata apsolutno sve na sve to odičan finišing oko obruča, nije pout klasičnih centara može iz kontakta iz naskoka, jednom rukom, nasloniti na tablu, u padu... Na sve to odlično izvodi bacanja, on u ofanzivnom dijelu ne može mnogo unaprijediti svoju igru (jedino da ubaci pop). Ako se defanzivno podigne, bolje zagradi na defanzivnom skoku, manje koristi ruke kod kontakta, popravi pozicioniranje kod strane pomoći, imaćemo top centra. Mislim da bi smo svi bili zadovoljni da on i Boki ostanu u tandemu, možeš kombinovati po volji.

1 hour ago, ivan9999 said:

jer nam treba jedna mlitava ekipa među 8 preko koje možemo otići na F4 D

Sviđa mi se ova makijavelistička proračunatost lol

39 minutes ago, Jesper23 said:

Izundu ima odlične ruke, hvata apsolutno sve na sve to odičan finišing oko obruča, nije pout klasičnih centara može iz kontakta iz naskoka, jednom rukom, nasloniti na tablu, u padu... Na sve to odlično izvodi bacanja, on u ofanzivnom dijelu ne može mnogo unaprijediti svoju igru (jedino da ubaci pop). Ako se defanzivno podigne, bolje zagradi na defanzivnom skoku, manje koristi ruke kod kontakta, popravi pozicioniranje kod strane pomoći, imaćemo top centra. Mislim da bi smo svi bili zadovoljni da on i Boki ostanu u tandemu, možeš kombinovati po volji.

Sve tacno. Nerealno je da igrac koji se tako dobro pozicionira u skoku u napadu ne moze to da ponovi u odbrani, mada ima malo i do nacina na koji se branimo pa Buka mora da hita na poziciju iz iskakanja ili preuzimanja. Njemu ce prijati sto se budemo vise branili iskakanjem jer nije slavan defanzivac kad brani beka ali moze da odradi brz recovery jer je brz, dugacak i ima dugacak korak. Videlo se i protiv Hapoela u poslednjoj cetvrtini kad smo promenili odbranu a Buka odmarao Bolomboja da mu ta odbrana vise odgovara.

Izundu ima ugovor sa nama i sledece godine ali Bolomboja moramo da produzimo kako znamo i umemo, za njim ce biti jagma na leto a mislim da bi navijaci obesili Drcelu kad bi nas dobri supervojnik otisao iz kluba. Takvih centara, pogotovo sa takvim karakterom i sportskim moralom, je vrlo malo na trzistu. Mislim da i Rivero ima ugovor i za sledecu godinu, treba dati sansu i njemu da se dokaze kod nas. To bi znacilo da je Litvanski Filozof visak sto je steta po mnogo osnova ali Moti ipak dolazi u godine kad ga od penzije odvaja samo njegova izuzetna radna etika i realno bih mu pre ponudio da bude zamenik Tomicu i tako ostane u klubu.

Mislim da u ovom trenutku nisam spreman da se odreknem nijednog naseg stranca, nekako su mi prirasli srcu. Tri od cetiri nasa Nigerijca imaju ugovor i sledece godine sto ce nam biti dobar leverage u pregovorima sa Nworom, Batleru treba naci neku elitnu ribu da provede s njom leto daleko od NBA kampova i workout-a, ostaju nam samo Kodi i Bolomboj da ih obrlatimo. Svi ostali imaju ugovor i za sledecu sezonu. Mislim, isticu ugovori Jagu i Davidovcu ali necu bas roniti suze ako oni ne budu produzeni a i tesko da ce imati drugu evroligasku ponudu svejedno.

btw, izundu je igrao odlicno jos u pripremnim tekamam koje su se mogle videti

jeste i od tada podigao nivo i usput imao neke fantasticne sekvence na pojedinacnim tekmama ali lik u sustini delje cele sezone.

postao je pazljiviji oko fauliranja, that much is true