Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 hours ago, uini said:

iako je pozicija nize, mene njegov kombo skilova najvise podseca na kvinsi milera

ono, talas koji krene i nemoguce ga je zaustaviti, dok hala gori

S tim što je hladnija glava.

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

12 minutes ago, harper lee said:

Dakle, Drcela, znas sta ti je ciniti. Zelimo ovaj tim da gledamo i sledece sezone.

Tacno, samo umesto Yaga neka Sale izabere nekoga koga smatra plejmejkerom fantom

Just now, assignment said:

Tacno, samo umesto Yaga neka Sale izabere nekoga koga smatra plejmejkerom fantom

Imacemo Kartera.

3 minutes ago, harper lee said:

Imacemo Kartera.

Sto nista ne znaci ako ga Sale ne vidi kao plejmejkera i tacka :-)

54 minutes ago, assignment said:

Sto nista ne znaci ako ga Sale ne vidi kao plejmejkera i tacka :-)

Na stranu to sto je Obradovic napravio ozbiljno sranje sa Grejemom, atmosfera u timu je neverovatna a to je sigurno i njegova zasluga. Sinoc je kamera pokazala klupu dok je hala skandirala Nwori da je MVP, a na klupi Moneke koji tapse u ritmu skandiranja i Batler koji s osmehom oko glave sija od srece i ponosa kao da mu je Nwora sin ili rodjeni brat. Ne pamtim da je nekada bio ovakav vibe oko Zvezde i da smo okupili toliko igraca koji imaju visoko misljenje o sebi, neki su i egocentrici, ali ni u jednom trenutku ne dozvoljavaju da im ego ugrozi odnos koji imaju sa saigracima jer je to ona vrsta ega koja se zavrsava sa samopouzdanjem i ne prebacuje u destrukciju. Cak se i sranje sa Grejemom nije odrazilo na atmosferu, pre svega zato sto se i on pokazao kao sjajan lik koji je shvatio da za njega nema uloge jer je trener nije nasao i otisao bez ikakvog stresa po ekipu.

I dalje mislim da je Jago losa opklada koja ce nas ujesti za guzicu pre ili kasnije ako se Karter ne ukaze ali ocigledno ekipa misli da je to periferna stvar, u ekipi vise nema nikakvog nezadovoljstva statusom medju stranim igracima (da kucnem u drvo), svi oni misle da su pred njima velike stvari i niko nije voljan da to ugrozi stavljajuci sebe ispred tima. Cak su i te uloge kuvara atmosfere dobro podeljene, imamo Ekstrovertnog Klovna u Chimi, Velikog Plishanog Gundjatorea u Kalini, Mudrog Smaraca u Motijeunasu, brazilsku Maskotu, niko se tu ne sudara ni sa kim i svako ima neki svoj fazon. S druge strane imamo ravnomeran balans u "cuti i riljaj" igracima poput Bolomboja, Odzeleja i Izundua koji rade u rudniku i zivot im nije lak, taman toliko da ova ekstrovertna ekipa ne sklizne u zajebanciju. Nemoguce je da je sve to sklopljeno dobrim skautingom jer niko nema tako dobar skauting, pretpostavljam da smo imali i malo srece s karakterima, ali sta god da je nije ni bitno, desilo se.

Ali, Chima Moneke koji komentarise skandiranje Nwori da je MVP recenicom - hvala Luka Banki.lolol

Stvarno Hvala do neba Bankiju sto nije prepoznao Jordana u svojim redovima.

4 minutes ago, harper lee said:

Na stranu to sto je Obradovic napravio ozbiljno sranje sa Grejemom, atmosfera u timu je neverovatna a to je sigurno i njegova zasluga. Sinoc je kamera pokazala klupu dok je hala skandirala Nwori da je MVP, a na klupi Moneke koji tapse u ritmu skandiranja i Batler koji s osmehom oko glave sija od srece i ponosa kao da mu je Nwora sin ili rodjeni brat. Ne pamtim da je nekada bio ovakav vibe oko Zvezde i da smo okupili toliko igraca koji imaju visoko misljenje o sebi, neki su i egocentrici, ali ni u jednom trenutku ne dozvoljavaju da im ego ugrozi odnos koji imaju sa saigracima jer je to ona vrsta ega koja se zavrsava sa samopouzdanjem i ne prebacuje u destrukciju. Cak se i sranje sa Grejemom nije odrazilo na atmosferu, pre svega zato sto se i on pokazao kao sjajan lik koji je shvatio da za njega nema uloge jer je trener nije nasao i otisao bez ikakvog stresa po ekipu.

I dalje mislim da je Jago losa opklada koja ce nas ujesti za guzicu pre ili kasnije ako se Karter ne ukaze ali ocigledno ekipa misli da je to periferna stvar, u ekipi vise nema nikakvog nezadovoljstva statusom medju stranim igracima (da kucnem u drvo), svi oni misle da su pred njima velike stvari i niko nije voljan da to ugrozi stavljajuci sebe ispred tima. Cak su i te uloge kuvara atmosfere dobro podeljene, imamo Ekstrovertnog Klovna u Chimi, Velikog Plishanog Gundjatorea u Kalini, Mudrog Smaraca u Motijeunasu, brazilsku Maskotu, niko se tu ne sudara ni sa kim i svako ima neki svoj fazon. S druge strane imamo ravnomeran balans u "cuti i riljaj" igracima poput Bolomboja, Odzeleja i Izundua koji rade u rudniku i zivot im nije lak, taman toliko da ova ekstrovertna ekipa ne sklizne u zajebanciju. Nemoguce je da je sve to sklopljeno dobrim skautingom jer niko nema tako dobar skauting, pretpostavljam da smo imali i malo srece s karakterima, ali sta god da je nije ni bitno, desilo se.

Ali, Chima Moneke koji komentarise skandiranje Nwori da je MVP recenicom - hvala Luka Banki.lolol

Slazem se i sa atmosferom i vajbom, i sve je to super, to sa Grejemom se nije odrazilo negativno po atmosferu, nadamo se da nece ni na rezultat.

Moja saljiva konstantacija je bila vise zbog Kartera koji ce po tebi da zameni Yaga, jer koliko mi je poznato nije plej. Ali dobro, Yagu valjda na leto istice ugovor ili ima jos jednu sezonu?

3 minutes ago, Fanta said:

Hvala Sferopolusu koji je sklopio ovaj tim, jedino Batler nije njegova zasluga...

2 minutes ago, Fanta said:

Lik mu je mrtav hladan rekao da nije dovoljno dobar za Efes. Covek koji ima NBA prsten, rekorder je po broju poena za cetvrtinu u svojoj NBA fransizi, nije dovoljno dobar za Efes. Pri cemu se videlo i dok je bio tamo, sa ulogom i statusom kakve je imao, da se radi o potencijalno odlicnom igracu. Bio sam odusevljen sto smo ga maznuli, pretpostavljao sam od prvog dana da ce proigrati kod nas.

Svako danas dobije tim od 30 miliona da ga vodi.

Još jednom da zahvalim Odinu, Alahu i K'Tulu što više ne moram da gledam u Zvezdi Nedaru i Petruševa, rođene luzere. Koliko je dobro gledati ih kako ukanaljuju neke druge timove a ne nas, prekrasno, sreća srećaa, radost hihi

3 minutes ago, assignment said:

Slazem se i sa atmosferom i vajbom, i sve je to super, to sa Grejemom se nije odrazilo negativno po atmosferu, nadamo se da nece ni na rezultat.

Moja saljiva konstantacija je bila vise zbog Kartera koji ce po tebi da zameni Yaga, jer koliko mi je poznato nije plej. Ali dobro, Yagu valjda na leto istice ugovor ili ima jos jednu sezonu?

Nama u toj petorci realno treba plej koji ce da prevede loptu, doda je Batleru i zauzme mesto na terenu tako da Batler uvek moze da ga vidi a Karter to moze. Ono sto takodje moze je da napadne kos na razne nacine ako odbrana nadje nacin da ugusi Batlera i natera ga da se oslobodi lopte. Plus mi je u tih par utakmica koliko je uspeo da odigra delovao kao kompetentan defanzivac, svakako kompetentniji od Jaga. Obradovic je u Monaku igrao cesto sa Dzejmsom i Okoboom koji takodje nisu cisti point-guard, Batler i Karter ne bi bili mnogo razliciti po profilu od te dvojice.

8 minutes ago, assignment said:

Hvala Sferopolusu koji je sklopio ovaj tim, jedino Batler nije njegova zasluga...

Mislim da treba da se zahvalimo Milanu Tomiću koji radi sjajan posao kao SD.

Ne umanjujem Sferopolus-ov učinak

5 minutes ago, assignment said:

Bio je i Batler deo skautinga, pregovaralo se sa njim tokom leta, al je njemu u tom periodu NBA bio prioritet.

Čim se pojavila prilika mi smo ga potpisali. Sfero je odradio sjajan posao, kao i Dozet.