Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Brojimo do 28.

• Replies 18.4k
  • Views 821.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Na kurcu te nosam

Shala, shala, al stoji celu noc 😁

E sada dolazimo do onog momenta kada smo u prošlosti uvek useravali motku.

Imali smo protivnike kući, protivnike koje "moraamo" da pobedimo, pa svi znamo kako se to završavalo.

Večeras bi nam trebala još jedna statement pobeda kao neka vrsta milestonea da smo prešli na sledeći nivo igrice.

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

E sada dolazimo do onog momenta kada smo u prošlosti uvek useravali motku.

Imali smo protivnike kući, protivnike koje "moraamo" da pobedimo, pa svi znamo kako se to završavalo.

Večeras bi nam trebala još jedna statement pobeda kao neka vrsta milestonea da smo prešli na sledeći nivo igrice.

Sta znaci uvek? Prosle sezone da, a inace smo je ipak dosta ranije vec usrali fantom

Realno, ako odigramo bar 80%, Makabi ne bi smeo da bude problem... Bajern je zajeban od kada ih je Pesic preuzeo... To je prava mina...

makabi igra jako dinamičan basket, podseća u tom smislu na one šampionske makabije iz davne prošlosti a usput i jako fizikalan basket, gde je puno igrača sposobno da pokrije nekoliko pozicija i u napadu i u odbrani.

ne kažem ovo da bi ih sad predstavio ne znam kakvom ekipom, već zato što sam i prošli put imao utisak da je jako teško igrati protiv njih i da mora baš ozbiljno da se rilja da bi se izvukla pobeda.

2 minutes ago, uini said:

makabi igra jako dinamičan basket, podseća u tom smislu na one šampionske makabije iz davne prošlosti a usput i jako fizikalan basket, gde je puno igrača sposobno da pokrije nekoliko pozicija i u napadu i u odbrani.

ne kažem ovo da bi ih sad predstavio ne znam kakvom ekipom, već zato što sam i prošli put imao utisak da je jako teško igrati protiv njih i da mora baš ozbiljno da se rilja da bi se izvukla pobeda.

Mislim da su rezultati od juce dovoljno upozorenje igracima i strucnom stabu da nam je svaka utakmica od sada kvalifikaciona i da niko ne sme da nas dobije zato sto smo preko kurca usli u utakmicu. That being said, mi smo dobro poslozena ekipa koja je u odlicnoj formi i sastavljena je od "gladnih" igraca (OK, Batler se nazdrao sa Drcelom u kafani pa on mozda nije gladan) tako da vrlo ozbiljno sumnjam da ce nam se ove sezone dogoditi ono sto nam se dogodilo prosle kad smo prerano usli u kalkulacije s tabelom, prestali da igramo (plus ostali bez Bolomboja) i platili debeli ceh.

Zanimljiva situacija kod Urbonasa na gostovanju Blosongejma i Dzejmsa. Pitanje je bilo koji je underdog najtezi za igranje, Blosongejm je onako stidljivo pitao "je li Zvezda underdog" na sta je Urbonas odmahnuo rukom i rekao da Zvezda to svakako nije. Nama je neobicno to sto ove sezone nismo u poznatoj situaciji pa jos uvek razmisljamo kao veciti autsajderi ali ljudi koji prate kosarku vide odlicno koliki je potencijal ovog tima i za sta je sklapan. Otkako je pocelo bas ozbiljno da se igra i ekipe su se zategle jedine dve ekipe koje vidim kao sigurno bolje od nas su Fener i Olimpijakos a i njih smo vec dobijali ove godine. Sa svima ostalima smo tu negde, mogu lako da nas dobiju ali mozemo i mi njih jos lakse. Uostalom, tabela sve govori, ako pobedimo veceras bicemo cetvrti na tabeli desetak kola pre kraja takmicenja a raspored nam nije preterano los do kraja.

tako nekako. to što si kvalitetnija ekipa u boljoj formi, ne znači previše kada su sve ekipe prilično blizu kvalitetom.

nema utakmice koja se može dobiti u nižoj brzini, svi imaju duboke rostere i svakoga dana neki igrač/i može da napravi mayhem.

opet, ko što laki kaže, nama je ovo neophodna pobeda i u takvom kontekstu, iammo i određeno opterećenje. tako da treba biti fokusiran, voziti tekmu pametno i ne prepuštati ništa slučaju.

45 minutes ago, uini said:

i da mora baš ozbiljno da se rilja da bi se izvukla pobeda.

Ovo je suština, Edin je sjajno primetio da kada to ne ispoštujemo, doslovno smo kapućino ekipa.

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Ovo je suština, Edin je sjajno primetio da kada to ne ispoštujemo, doslovno smo kapućino ekipa.

To važi za svaki tim, Real, Hapoel, PAO, Monako svi su hteli da pobede sinoć ... al se i drugi pitaju.

17 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Od tog "sjajnog primecivanja" da Zvezda moze da dobija u Evroligi jedino kad se spusti u stav postali smo u poslednjih nekoliko kola ekipa sa najvise postignutih poena i najvecim ofanzivnim rejtingom. Precenjuju se ta sjajna primecivanja veselih novinara, podkastera i jutjubera, koliko god ti veseljaci bili kao Edin Avdic cija je kolekcija informacija o kosarci zaista impresivna.

Možda je na njega mislio Saša kada je rekao ono .....youtuber... za 3 minuta ...da napravi lakrdiju... D

trebalo je lepo da mu slomi ruku & tacka.

Nismo mi dobili Hapoel zbog ofanzivnog učinka, nego jer smo ih u četvrtoj stisli ko zmija žabu, pa smo imali taj luksuz da 4 minuta ne damo koš i ipak pobedimo.