February 4Feb 4 10 minutes ago, Pravednik said:To sam i očekivao jer argumente za ovo o izjavama nemate ili imate ko bi ga znao. To da kritikujemo trenera kako je vodio utakmicu, griješio i sl. je druga priča, to je legitimno i logično jer za to forum i služi, ali bez dokaza nekoga da se optužuje, pljuje i potcjenjuje na ličnoj osnovi, najblaže rečeno nije ok.Nema potrebe za nervozom ili niste navikli na drugačije mišljenje.Nije problem u drugačijem mišljenju, nego u načinu na koji ga iznosiš. Koristiš neki patronizirajući ton, kao da razgovaraš sa decom koja ne mogu da razumeju šta pričaš. Kad ti neko odgovori malo oštrije, kukaš na nedostatak poštovanja prema drugačijem mišljenju, i tako u krug.
February 4Feb 4 harpere, da li sugerišeš da bi neko mogao da mu polomi ruku? Edited February 4Feb 4 by uini
February 4Feb 4 1 minute ago, uini said:harpere, da li sugerišeš da bi neko mogao da mu polomi ruku?To je otac mog drugara rekao mom dedi kad smo se pobili drugar i ja kao mali.Doduše, posle se mnogo izvinjavao. Edited February 4Feb 4 by Milošica
February 4Feb 4 zvuči kao aca seltik.samo celticsi mogu da budu toliko bezdušni, jer vole treš romantizam
February 4Feb 4 10 minutes ago, Valk said:Nemanja nije ukanalio Monako, u trenutku kad je promašio ono nesrećno polaganje zbog kojeg mu se sad svi rugaju je bilo 40-22 za Žalgiris. On je ukrao loptu i krenuo ka košu ali eto, dešava se.Njegov učinak sinoć za 15 min koliko je igrao je 7p 1rb 2ast sa -5 +/- (Dialo -15, Tajs -16, MDž -10, Strazel -15...)back to KKCZTacno tako. Monako bi se tukao nogama u dupe od srece da im je Nedovic ne najveci, ne jedini, nego bilo kakav bitan problem.Varljivo je to sa tim flashy igracima koji se primete na terenu. Gledam onog Dzonsa sinoc, jedini je na kraju pokusavao i trudio se da bude pretnja, na svakoj lopti je bio u napadu ali je posteno ukanalio Hapoel u odbrani u onom periodu sredinom poslednje cetvrtine kad niko nije mogao da ubaci nista. Dva puta mu Nwora ostaje sam ispod kosa na uvodjenju, dok se Itudis setio da zameni cuvara na Nwori vec smo preokrenuli a Dzons je presao na Kodija, koji ga je vec u sledecem napadu prosao kao cunj i polozio za sedam razlike.
February 4Feb 4 Pogledao snimak, Kodi je pretrcao onog Izraelca a ne Dzonsa koji je sa Nwore presao na Batlera.
February 4Feb 4 2 hours ago, harper lee said:Svako danas dobije tim od 30 miliona da ga vodi.Dobro Banki nije ni prvi ni poslednji koji se ogresio o igraca. To ne znaci da je duduk.
February 4Feb 4 40 minutes ago, Fanta said:Dobro Banki nije ni prvi ni poslednji koji se ogresio o igraca. To ne znaci da je duduk.Nije on duduk ali postoje razlozi zasto je rent-a-trener ceo zivot. Evropski treneri, cak i najveci a Banki ne spada u taj razgovor, umeju ponekad da zablesave u nekim kompleksnim teorijama i sujetama. Nwora je pricao da ga je Larkin na treninzima podrzavao i stalno mu govorio da ne pada jer ima kvalitet, teska su posla kad saigrac vidi bolje od trenera. Pri cemu, kao sto sam vec napisao, nemoguce je bilo ne videti kakav potencijal ima Nwora i za nas amatere, kamoli za profesionalnog trenera. Ko zna sta je Banki sebi uvrteo u glavu ali sta god da je, sto rece Moneke, hvala mu. Poslao nam je za relativno male pare elitnog igraca gladnog da se dokaze, nema bolje kombinacije. Edited February 4Feb 4 by harper lee
February 4Feb 4 Popular Post 3 minutes ago, harper lee said:Nije on duduk ali postoje razlozi zasto je rent-a-trener ceo zivot. Evropski treneri, cak i najveci a Banki ne spada u taj razgovor, umeju ponekad da zablesave u nekim kompleksnim teorijama i sujetama. Nwora je pricao da ga je Larkin na treninzima podrzavao i stalno mu govorio da ne pada jer ima kvalitet, teska su posla kad saigrac vidi bolje od trenera. Pri cemu, kao sto sam vec napisao, nemoguce je bilo ne videti kakav potencijal ima Nwora i za nas amatere, kamoli za profesionalnog trenera. Ko zna sta je Banki sebi uvrteo u glavu ali sta god da je, sto rece Moneke, hvala mu. Poslao nam je za relativno male pare elitnog igraca gladnog da se dokaze, nema bolje kombinacije.Mozda ga je Banki video kao centra i tacka....Ovo ce postati running gag
February 4Feb 4 18 minutes ago, harper lee said:Nije on duduk ali postoje razlozi zasto je rent-a-trener ceo zivot. Evropski treneri, cak i najveci a Banki ne spada u taj razgovor, umeju ponekad da zablesave u nekim kompleksnim teorijama i sujetama. Nwora je pricao da ga je Larkin na treninzima podrzavao i stalno mu govorio da ne pada jer ima kvalitet, teska su posla kad saigrac vidi bolje od trenera. Pri cemu, kao sto sam vec napisao, nemoguce je bilo ne videti kakav potencijal ima Nwora i za nas amatere, kamoli za profesionalnog trenera. Ko zna sta je Banki sebi uvrteo u glavu ali sta god da je, sto rece Moneke, hvala mu. Poslao nam je za relativno male pare elitnog igraca gladnog da se dokaze, nema bolje kombinacije.Ma izvukao je on iz proslogodisnjeg Efesa maksimum a pre toga onaj starosni Virtus je dovukao do plej ina.Upravu si da nije trener za duze staze ali je dobar za gasenje pozara.Mada Efes je cedio suvu drenovinu vec par godina oslanjajuci se na Larkina i ove godine im je doslo na naplatu.A da se razumemo ja se ne zalim sto je pogresio za Jordana daleko bilo.
February 4Feb 4 1 hour ago, harper lee said:Nije on duduk ali postoje razlozi zasto je rent-a-trener ceo zivot. Evropski treneri, cak i najveci a Banki ne spada u taj razgovor, umeju ponekad da zablesave u nekim kompleksnim teorijama i sujetama. Nwora je pricao da ga je Larkin na treninzima podrzavao i stalno mu govorio da ne pada jer ima kvalitet, teska su posla kad saigrac vidi bolje od trenera. Pri cemu, kao sto sam vec napisao, nemoguce je bilo ne videti kakav potencijal ima Nwora i za nas amatere, kamoli za profesionalnog trenera. Ko zna sta je Banki sebi uvrteo u glavu ali sta god da je, sto rece Moneke, hvala mu. Poslao nam je za relativno male pare elitnog igraca gladnog da se dokaze, nema bolje kombinacije.Ruku na srce, nisam siguran da ih je baš Banki rasterao - mislim da je i on otišao na kraju sezone, ali svakako se i njegova nešto računala u upravi.
February 4Feb 4 9 hours ago, harper lee said:Batler je unistio Krisa Dzonsa a istovremeno i svoju napadacku produkciju u poslednjoj cetvrtini, potpuno se podredio defanzivnim zadacima. Dzons je dao dve trojke i to su bili jedini kosevi Hapoela ali je jednu trojku dao preko Kodija (mislim da Batler nije ni bio na parketu u tom napadu) a jednu "kamena s ramena" preko Bolomboja, inace je maltene sve vreme lopta bila u njegovim rukama. Sposobnost Batlera da se uvek nadje ispred Dzonsa i kod suta i kod prodora je sinoc bila nestvarna, izludeo ga je nacisto. Pri cemu Batler i to radi batlerovski, deluje kao da mu nije bio potreban nikakav napor, sto je verovatno dodatno frustriralo Dzonsa. Videlo se od prvog dana da Batler moze sasvim finu odbranu da odigra ali do sinoc nisam imao pojma da moze da bude lockdown defanzivac na najboljem protivnickom suteru. Toliko je bio zadovoljan sobom da nije skidao osmeh sa lica posle meca, izjavio je posle da mu je dovoljno da pomisli na ovu atmosferu i da se ujutru probudi s osmehom na licu.Drugo, nerealno je koliko Nwora blista kad igramo u Areni, vraca mu se obilato za sve ono sto je doziveo u Efesu. U jednom trenutku je delovalo kao da ce da skoci naglavacke u publiku, baca "petaka" s prvim redom, komunicira, dobacuje, opisuje, objasnjava, gestikulira, samo sam cekao trenutak kad ce da se upiski od srece. Ako napravimo nesto zapazeno ove godine, a nismo daleko od toga, mislim da taj lik nikad nece zaboraviti ni ovu sezonu ni ovaj klub. Doslovno smo mu udahnuli novi kosarkaski zivot.Mislim da polako dolazi vreme da se potvrdi kiselo grozdje Igora Rakocevica kako imamo neograniceni budzet i da se osiguraju svi igraci koji imaju mogucnost da odu posle ove sezone. Kodi, Bolomboj i Nwora imaju ugovor do kraja sezone i svi ce dobiti astronomske ponude, Batler NBA klauzulu, ostali bitni igraci imaju duze ugovore. Dakle, Drcela, znas sta ti je ciniti. Zelimo ovaj tim da gledamo i sledece sezone.
February 4Feb 4 Prvi smo po broju skokova po mecu Takodje smo i ekipa koja je najvise izgubila lopti u ovih 26 kola EL. Mogli bi malo da poradimo na koncentraciji i nosenju sa pritiskom
February 4Feb 4 4 minutes ago, MiddleClass said:Prvi smo po broju skokova po mecuTakodje smo i ekipa koja je najvise izgubila lopti u ovih 26 kola EL. Mogli bi malo da poradimo na koncentraciji i nosenju sa pritiskom Dosta od tih izgubljenih lopti, po mom mišljenju, se dese jer uvek kada osvojimo loptu, idemo u brzu tranziciju, a ponekad i prebrzo i ishitreno...