Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ratnicka ekipa kakav je bio igrac SO.

Svaka cast!!!

Idemo dalje samo jaka odbrana!!!

A vala idemo i nazad kuci 😁

• Replies 18.4k
  • Views 821k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

3 minutes ago, Pravednik said:

Ratnicka ekipa kakav je bio igrac SO.

Svaka cast!!!

Idemo dalje samo jaka odbrana!!!

A vala idemo i nazad kuci 😁

kaze da je jago dao posebnu energiju i da je nasa serija krenula zbog toga

Rajko igra presing na Salu, stisnuo ga kao naša defanziva Hapoel u 4/4.

Vrh rudarska tekma, treba mi više ovoga.

Ajmo Rajko, ti finiširaj...

image.png

Ovakvo stanje na tabeli posle 2/3 sezone je najveći kvakitet Evrolige. Ludnica.

vlade analizira, sve računa ko sve treba da pobedi "da pomogne Zvezdi" lol

• Popular Post

Jebem ti zivot, nema vise gledanja kosarke za mene, bar ne zavrsnica. Ostavio sam zenu posle trece cetvrtine da nam dobije utakmicu a ona nista manje nego 25:6 i brutality odbranu.

Kalina je kao Mojsije, svi krenu za njim i prepesace pustinju kao iz pic.... vica. Na kraju je dao trojku poslovicno kad nam je najvise trebalo i ugasio svetlo Itudisu.

Za nas je ubedljivo najvaznija stvar ove sezone da li cemo uspeti kad nam najvise bude bitno da ubedimo Batlera i Nworu da se spuste u stav i odigraju odbranu kako ocigledno mogu kad su fokusirani. Batler je odrao dupe na Krisu Dzonsu a Nwora je stizao na sve strane. Ipak, odlucujuci momenat preokreta je bio klupiranje Monekea i cementiranje reketa Odzelejem i Bolombojem koji su doslovno izgrizli parket ispod naseg kosa. Bolomboj na preuzimanju i iskakanju je Mendelsonov koncert za violinu i orkestar u e-molu.

Ova ekipa ima ono nesto.

Svi su bili dobri osim Čima, koji uspeva da me nervira više nego što sam mislio, a znao sam da će da me nervira.

• Popular Post

U jednom delu sezone nam je Čima držao glavu iznad vode, a sad su se ostali maksimalno zategli dok je on pao pa uz njegovo ponašanje odaje utisak cirkuzanta. Poginuše ljudin danas, a on se vraća po naočare i otvara Hapoelu 3 na 2 kontru lolol

Biće to OK, dobar je on igrač i dečko.

Utisak iz hale ovu utakmicu je dobio KALINA. I cela hala je to prepoznala. To se naravno ni jednim statističkih podatkom ne može potkrepiti, ali to je tako.

Svaka čast Batleru, posebno na odbrani u 4/4, Šemiju, Bolombaju, Kodiju, MVP Nvori.

Šegiju, Jagu i Izunduu na epizodama.

Moneke bi trebao malo da stavi prst na čelo. Nije to kurcobolja, nego neka nonšalancija iz koje su otišli na +7.

KALINA, KALINA, KALINA!!!

8 minutes ago, Nikodije said:

Svi su bili dobri osim Čima, koji uspeva da me nervira više nego što sam mislio, a znao sam da će da me nervira.

Cima je samo u padu forme.Bice on onaj pravi kasnije.

14 minutes ago, Fanta said:

Cima je samo u padu forme.Bice on onaj pravi kasnije.

Mislim da ne zna tačno koja mu je uloga, uzima neke besmislene šuteve. Hteo bi da se nametne kao jedan od lidera, ali nije ni blizu klasa Batlera i Nvore, a nije ni šljaker tipa Šemi, Ebuka.

Nema veze, super guramo. Samo da se izbegne tradicionalni raspad nakon Koraća. I prošle godine smo imali 16-10, pa posle kupa 2-6 i tek 10.mesto.

Edited by Nikodije

Cast Kalini ali utakmicu je okrenuo Nvora, kos za 69-69, pa trojka za 72-69, pa kucanje za 74-69. Sve to bez Kaline na terenu u tom intervalu i kada su se obe ekipe mucile da daju kos.

Posle kada su zapretili trojkom za 76-72 dao je onaj vrhunski kos uz faul i slomio ih.

Malo se o Nvori prica.

38 minutes ago, Heaviside said:

image.png

Ovakvo stanje na tabeli posle 2/3 sezone je najveći kvakitet Evrolige. Ludnica.

Zapravo...

Screenshot_90.jpg

4 minutes ago, samo_opusteno said:

Cast Kalini ali utakmicu je okrenuo Nvora, kos za 69-69, pa trojka za 72-69, pa kucanje za 74-69. Sve to bez Kaline na terenu u tom intervalu i kada su se obe ekipe mucile da daju kos.

Posle kada su zapretili trojkom za 76-72 dao je onaj vrhunski kos uz faul i slomio ih.

Malo se o Nvori prica.

Kako to mislis - malo se prica? Covek je dobio MVP skandiranje u hali. Od dana kad je potpisao neki ovde smo tvrdili da je to potencijalno najvece pojacanje Zvezde i da se Efes debelo zajebao sto ga je olako otpisao. Luka Banki je ispao nevidjeni debil i hvala mu na tome.