February 3Feb 3 Popular Post Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje.Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo.ŠEST poena su nam dali u 4/4, ŠEST!
February 3Feb 3 Popular Post Just now, Dankan Ajdaho said:Koliko je srećan Nvora❤️🥹💪Al kako izmišlja Plavšić da čuje šta govori na intervjuu, kao Benini u La vita e bella.
February 3Feb 3 Author 3 minutes ago, Aleksandar88 said:Samo dva koša smo dozvolili za deset minuta !dve trojke iz grupe “nothing else left”
February 3Feb 3 1 minute ago, kralj said:Al kako izmišlja Plavšić da čuje šta govori na intervjuu, kao Benini u La vita e bella. Doslovno🤣🤣🤣Ja se pa mislim ali sam ja gluv u pičku materinu 🤣
February 3Feb 3 au kakva tekmakalinari ima taj alfa-omega pocetak serije & poslednja tricaludo bejashe, mislio sam da ce nas omlatiti
February 3Feb 3 Kakva 4Q!Ipak se moze i krvokolenaski dobiti mec!Bravisimo.Da Jones nije dao one 2 trojke preko ruke...Hapoel bas truleks u poslednje vreme.Videlo se da se drze samo ludim sutem za tri.Kad je to stalo ples je poceo. Edited February 3Feb 3 by Fanta
February 3Feb 3 24 minutes ago, Dankan Ajdaho said:20 ofanzivnih skokova.D-V-A-D-E-S-E-TNaš ofanzivni skok večeras
February 3Feb 3 Petorke koje su prelomile meč Boki - Šemi - Kalina - Nvora - Mekintajer i prvi puta u sezoni petorka bez srpskog igrača, Boki - Šemi - Batler - Nvora - Mekintajer.
February 3Feb 3 da, to su defanzivno bas zajebane postave, ukoliko ne igramo protiv valensije i pariza
February 3Feb 3 Kakva defanzivna rapsodija u 4/4, Nwora odigrao simultanku kad je trebalo, ali ipak KALINA, srce, duša, kičma, bubrezi, koljena ovog tima..