February 1Feb 1 Davidovac pici "ono njegovo". Promaseno kucanje, promasena otvorena trojka, stealth rezim u odbrani.U duelu titana Jago popio bananu od Pitera Dinklidza.
February 1Feb 1 Stvarno ne znam kako Davidovca nije sramota da se ovako ponasa i to kroz celu karijeru.
February 1Feb 1 Kakav kontrast kod Izundua na defanzivnom i ofanzivnom skoku.Batler srećom raspoložen, inače bi bilo glibavo.
February 1Feb 1 Dobrić vraća loptu sa polaganja Davidovac za raskida momentalno, kakva kurcobolja. Dobri naš Palčić pokazao da ni u ovakvim utakmicama ne može biti prevaga.
February 1Feb 1 15 minutes ago, harper lee said:Davidovac pici "ono njegovo". Promaseno kucanje, promasena otvorena trojka, stealth rezim u odbrani.U duelu titana Jago popio bananu od Pitera Dinklidza.Ajde to što Deda igra svoje, on mi fizički deluje kao da je solidno propao...
February 1Feb 1 3 minutes ago, ivan9999 said:Ja zaboravio za utakmicuNije ni cudo. Nijedan takmicarski klub ne igra kosarku u matineu, pogotovo ne sve utakmice. Ovo izdrkavanje Miska Raznatovica sa takmicenjem mora da se presece sada i odmah.
February 1Feb 1 1 minute ago, assignment said:Ajde to što Deda igra svoje, on mi fizički deluje kao da je solidno propao...On od rodjenja izgleda kao fizicki solidno propao. Ako se ikada u frazeoloskom recniku pojavi fraza "provlacio se na foru ceo zivot" ilustracija za tu frazu ce biti slika Dejana Davidovca.
February 1Feb 1 Batler pet minuta brutalitija a onda dva poteza iz kategorije - coach, malo sam se umorio i rado bih izasao.
February 1Feb 1 igraju se utakmice svim jačim evropskim ligama u ovo vreme, u NBA čak i u prvim kolima plejofa znaju da igraju nedeljom u podne
February 1Feb 1 7 minutes ago, harper lee said:On od rodjenja izgleda kao fizicki solidno propao. Ako se ikada u frazeoloskom recniku pojavi fraza "provlacio se na foru ceo zivot" ilustracija za tu frazu ce biti slika Dejana Davidovca.Ma jasno, ipak imam utisak da je solidno izgubio mišićnu masu...