January 31Jan 31 15 minutes ago, levi said:i Yago koji je to sve započeoNe izazivaj ga, Karingtone sad će još jedan krug o Jagu a nema smisla na ovaj sveti, post-victorious dan.
January 31Jan 31 potez utakmice ipak Nworino posterizovanje dvojice. tj potez nedelje, ako ne bude pokradeni smo realno Edited January 31Jan 31 by levi
January 31Jan 31 1 hour ago, harper lee said:poster Filipa PetrusevaIpak je lepo što nije tražio faul za ovo povlačenje ruke. Zamisli da je pravio još i scenu, a došao da preživi Arenu.
January 31Jan 31 Tvoja sposobnost da iscediš kakav-takav pozitivni vajb iz tvojih cigančića je istovremeno i fascinantna i opako nervira.
January 31Jan 31 1 hour ago, kralj said:Tvoja sposobnost da iscediš kakav-takav pozitivni vajb iz tvojih cigančića je istovremeno i fascinantna i opako nervira.Umrla sam Ali, stavi stvari u ovu perspektivu: da si, recimo, TI jedno od mojih cigančića™, dužio bi me ko lady protectorku, a veruj da to nije loš asset.
January 31Jan 31 1 hour ago, Valk said:Ipak je lepo što nije tražio faul za ovo povlačenje ruke. Zamisli da je pravio još i scenu, a došao da preživi Arenu.Kakv crni faul.Što se tiče Arene, niko Filipa nije ni primetio.
January 31Jan 31 1 hour ago, levi said:potez utakmice ipak Nworino posterizovanje dvojice. tj potez nedelje, ako ne bude pokradeni smo realnoTek 8. mesto ali zato Bolombojevo kucanje 1. mesto
January 31Jan 31 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Otpustili smo Grejema, Olimpijakos Nikilinu.Drčela, učini Vinija srećnim!!!Jago treba i Nikilini da drži časove evropske košarke?
January 31Jan 31 20 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Otpustili smo Grejema, Olimpijakos Nikilinu.Drčela, učini Vinija srećnim!!!Oly njega nije prijavio za grčko prvenstveno, nisam čitao za otkaz...