January 31Jan 31 25 minutes ago, harper lee said:Dobar dečko, jbg nisu se poklopile stvari. Sve najbolje mu želim u svakom pogledu.Idemo dalje. Karter bi nam bas dobro dosao jer bi pogađao dosta toga uz Batlera. Ioako sa ovim što je imao čudi me da može uopšte da igra. Sledeća sedmica lomi sve.
January 31Jan 31 Veliki gospodin pre svega, ogromna šteta.Brajant je izgleda neizvestan i za duplo kolo, abdominal injury. Nek je živ i zdrav ali 🤞🏻
January 31Jan 31 Ljudi plućna embolija je baš baš ozbiljno stanje, pogotovo kad se radi o sportistima kojima pluća trebaju. Plus, iza nje ostaju moguće komplikacije koje mogu da te upropaste za ceo život. Tako da tu mora da se bude 300% oprezan. Neka čovek bude žive i zdrav, lako ćemo za igranje.
February 1Feb 1 Da li postoji mogućnost da je Obradović dobio instrukcije da se riješi jednog igrača kako bi makar malo rasteretio budžet ?Edit: ah, možda ne, neko je čini mi se ovdje rekao da su Jago i Grejem na sličnim platama? Edited February 1Feb 1 by red star forever
February 1Feb 1 1 hour ago, Valk said:Veliki gospodin pre svega, ogromna šteta.Brajant je izgleda neizvestan i za duplo kolo, abdominal injury. Nek je živ i zdrav ali 🤞🏻Mi bismo ih i tamo dobili bez Brajanta, ako ne bude igrao u Beogradu ocekujem mozda i laksu utakmicu od ove poslednje. Nesto se desava s njima unutar ekipe, igraju veoma lose u poslednje vreme.
February 1Feb 1 3 minutes ago, harper lee said:Mi bismo ih i tamo dobili bez Brajanta, ako ne bude igrao u Beogradu ocekujem mozda i laksu utakmicu od ove poslednje. Nesto se desava s njima unutar ekipe, igraju veoma lose u poslednje vreme.Dešava se pad forme u idealnom trenutku. Itudis je Žocov učenik, a njihov PAO je uvek loše izgledao u januaru da bi s proleća krenuli da razbijaju.
February 1Feb 1 1 minute ago, red star forever said:Da li postoji mogućnost da je Obradović dobio instrukcije da se riješi jednog igrača kako bi makar malo rasteretio budžet ?Edit: ah, možda ne, neko je čini mi se ovdje rekao da su Jago i Grejem na sličnim platama?Grejem je imao 900.000 bez bonusa, Jago i Davidovac imaju 1.5 miliona (800+700). Mislim da je na kraju ispalo da je Grejem trazio vecu ulogu i posto Obradovic nije mogao da mu je nadje a da ne uskopi nase glavne udarne igle covek je odlucio da ode negde da igra. Ipak je on zaradio preko 40 miliona u karijeri, ne verujem da mu je u ovoj fazi karijere bitnije da od nas uzme par stotina hiljada od toga da zdrav i spreman pokusa negde da dobrim brojkama zabode negde dobar ugovor sledece godine. U to se uklapa i informacija da je trazio samo platu do kraja meseca koji se zavrsio pre par sati, malo koji igrac ne bi pokusao da izvuce makar jos platu-dve.Steta je sto nismo uspeli s njim, deluje kao odlican lik, profesionalac a i na momente je pokazivao kakav je igrac bio. Mozda bi se do sada prilagodio na evropsku kosarku da nije toliko dugo bio vani zbog povrede ali, jebi ga.
February 1Feb 1 3 minutes ago, Nikodije said:Dešava se pad forme u idealnom trenutku. Itudis je Žocov učenik, a njihov PAO je uvek loše izgledao u januaru da bi s proleća krenuli da razbijaju.Pad forme sa gazdom razmazenim milionerom koji je ulozio nenormalne pare u tim i hoce sve sada i odmah nikad nije samo pad forme koji prodje bez posledica. Mediji su vec krenuli da ih krpe a vidim i da su sinoc ispali iz Kupa uz incidente i nervozu.
February 1Feb 1 1 minute ago, harper lee said:Pad forme sa gazdom razmazenim milionerom koji je ulozio nenormalne pare u tim i hoce sve sada i odmah nikad nije samo pad forme koji prodje bez posledica. Mediji su vec krenuli da ih krpe a vidim i da su sinoc ispali iz Kupa uz incidente i nervozu.Da, htedoh da dodam da problem može da napravi taj prebogati retard koji očigledno o sportu nema pojma, ali zato preti otkazima posle nekoliko slabijih utakmica. Ali verujem da mu je Grk interno objasnio neke stvari o sportu, psihologiji, formi i timu.
February 1Feb 1 1 hour ago, Nikodije said:Da, htedoh da dodam da problem može da napravi taj prebogati retard koji očigledno o sportu nema pojma, ali zato preti otkazima posle nekoliko slabijih utakmica. Ali verujem da mu je Grk interno objasnio neke stvari o sportu, psihologiji, formi i timu.Da li ti zaista mislis da takav lik dopusta da mu bilo ko objasni bilo sta? Ja do sada nisam upoznao nijednog self-made trange-frange milionera koji ce rado da saslusa bilo koga oko bilo cega.
February 1Feb 1 Cripple fight između ovog Nofara i Rašniranog ko je veći debil, s tim što je Grk makar smešan.Gazda Hapoela je nekim džiberskim tvitom podjebavao Monako zbog problema u kojima se nalazi klub.
February 1Feb 1 Posle 25 kolaMože čak da se dogodi da 4-5-6 ekipa naprave krug. Nama je bitno da Valensija počne da gubi i da ona ne bude u tom krugu