Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, sigurnost said:

Jago treba i Nikilini da drži časove evropske košarke?

preopteretićemo yaga akademskim radom. pored toliko treninga i utakmica, važno je i da se druži, što bi rek'o galeb, u formativnim godinama

Edited by uini

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Zaboravih da napišem, koliko je lepo videti petruševa u tuđem dresu ❤️❤️❤️

1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Otpustili smo Grejema, Olimpijakos Nikilinu.

Drčela, učini Vinija srećnim!!!

I Lorenzo Braun je slobodan ali mudri klubovi kao sto je nas su se postarali da otupusteni igraci ne mogu da pojacaju druge evroligaske klubove.

Erik Mek Kolum je bez kluba. Samo kazem. Neki su s njim kao doselekcijom osvajali Evroligu.rolleyes

Zar mi nismo nešto kao Loa hteli pred ovu sezonu pa nas o'ladio? Erik je u Galatasaraju.

Nilikina nije otpušten.

Edited by Valk

Džabe se nadate. Jagov status kod Saše trenutno ne bi ugrozio ni idealno ukršten mešanac Dijamantidisa i Dražena Petrovića. On mu je prerastao u trenerski statement.

11 minutes ago, kralj said:

Džabe se nadate. Jagov status kod Saše trenutno ne bi ugrozio ni idealno ukršten mešanac Dijamantidisa i Dražena Petrovića. On mu je prerastao u trenerski statement.

Ma, zajebavam se, zavrsili smo sa registracijom igraca ove godine. Obradovic se kladio na Jaga i to je to, ne vredi se vise baviti time. Bilo bi lepo da za zavrsnicu imamo Kartera ali se ne nadam previse jer su sad uloge podeljene i svaki ulazak novog igraca u tom momentu sezone je ogroman rizik.

Inace je zanimljivo da u ovom trenutku imamo igrace u vrhu nekoliko osnovnih (dakle, veoma bitnih) statistickih parametara, petog u PIR (Moneke), sestog u broju poena (Nwora), prvog u asistencijama (CMM), drugog u ukupnom broju skokova (Moneke) i cetvrtog u broju ofanzivnih skokova (Izundu). Poeni, skokovi i asistencije, svuda smo se lepo pozicionirali.

Treba mi pomoć od vas redovnih u Areni. Gde se na nivou 400 ne nalaze organizovani navijači? Ako ima takvih mesta uopšte?

11 minutes ago, Aleksandar88 said:

Treba mi pomoć od vas redovnih u Areni. Gde se na nivou 400 ne nalaze organizovani navijači? Ako ima takvih mesta uopšte?

Oni su valjda na tom nivou bili samo sinoc zbog kazne, obicno su dole na 200 iza jednog od koseva.

7 hours ago, Valk said:

Ne izazivaj ga, Karingtone lolol

sad će još jedan krug o Jagu a nema smisla na ovaj sveti, post-victorious dan.

Kako cu da vam gazim po glavama kad nas malecko Brazilce usere u plej-ofu, to ce biti cista epika.lolol

10 minutes ago, harper lee said:

Kako cu da vam gazim po glavama kad nas malecko Brazilce usere u plej-ofu, to ce biti cista epika.lolol

Budi srećan što mi do sad nismo potezali tvoje hvalospeve 1 lojalnosti jer došao bez reči sa Kopakabane i mora spiker da zajauče Jagooouu Dos Santooousss radi uroka.

Sad ćuti i trpi.

23 minutes ago, Valk said:

Budi srećan što mi do sad nismo potezali tvoje hvalospeve 1 lojalnosti jer došao bez reči sa Kopakabane i mora spiker da zajauče Jagooouu Dos Santooousss radi uroka.

Sad ćuti i trpi.

Ja Jaga obozavam kao osobu i uvek bih ga imao u timu da mase peskirom sa klupe i cacka hidrante. Na zalost, ne vidim ga kao kosarkasa za velike domete i ocekujem da nas kvalitetno usere kad nam bude najvaznije. Ako bude na terenu, a nadam se da nece.

Sve se namešta da Yago prelomi neku važnu utakmicu, k'o kad ste kenjali po Rebi Bebi, pa on dokrajčio Bayern u Minhenu.

Ima dečko personaliti i igračke kvalitete za trećeg pleja u ovoj eri Crvene Zvezde. Ne buni se, pozitivno utiče na atmosferu, može ponešto i da odigra ako nema ko bolji. Bio je i mlad kad je došao, dobio je platu primerenu onome što pruža i sve je to bilo skroz ok, vredelo je pokušati. Sve posle toga - povećanje plate na astronomskih 800k godišnje i Sašina odluka da mu on bude drugi plej su već hazarderski potezi bez utemeljenja u igračkom kvalitetu dobrog Jaga.

Al ajde, izgleda da ćemo preživeti do plejofa ako Kodija posluži zdravlje. Tamo su već skauting i priprema na većem nivou nego tokom regularne sezone i praviće nam višak u svakom napadu tokom desetak minuta koliko Jago igra, što je vremenski ekvivalent jedne cele četvrtine.

@harper lee

I ja mislim da neće. Kodi je No 1, izborio se za to fair and square. Batler takođe kreira i za sebe i za druge. Jago u trenucima kad može da se prodiše.

Btw, narod po mrežama masovno salutira Grejemu i čini mi se da je većinsko navijačko raspoloženje bilo naklonjeno njemu i da ne gleda na ovaj rasplet sa simpatijama. To, naravno, ne znači previše jer se mi ne pitamo ništa, ali nadam se da će neko da makar iščita i da oseti nelagodu.