Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Za Yaga mogu samo da se naklom, zamislite samo svuda predrasude oko visine a ti treniras i pravis kakve takve rezlutate.

Ove sezone te klub potpuno otpise i posaljete u Brazil i onda te pozove kad mu gori pod nogama zbog povreda a ti umesto da bojkotujes dodjes i dajes svoj maksimum(iako nije velik) a opet te isti ti navijaci teraju, mazu govnima. Svakako bih ja prvi voleo da je sa Grejmom uspelo a da Yaga gledamo po ABA ligi kako plese al jbg.

• Replies 18.4k
  • Views 821.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

19 minutes ago, Venom said:

Sve se namešta da Yago prelomi neku važnu utakmicu, k'o kad ste kenjali po Rebi Bebi, pa on dokrajčio Bayern u Minhenu.

Ovo je vise Filip Covic prica, kenjanje cele sezone sa sve potezanjem karme kad se povredio Reglend u polufinalu da bi onda Junior napravio ponajbolji plej of u istoriji kluba.

Ja sam i tada bio jedini koji je branio igraca, neka se i sada ponovi slicno na malo vecem nivou.

5 minutes ago, Valk said:

@harper lee

I ja mislim da neće. Kodi je No 1, izborio se za to fair and square. Batler takođe kreira i za sebe i za druge. Jago u trenucima kad može da se prodiše.

Btw, narod po mrežama masovno salutira Grejemu i čini mi se da je većinsko navijačko raspoloženje bilo naklonjeno njemu i da ne gleda na ovaj rasplet sa simpatijama. To, naravno, ne znači previše jer se mi ne pitamo ništa, ali nadam se da će neko da makar iščita i da oseti nelagodu.

Mislim da mu salutiraju vise zbog svojih ocekivanja nego zbog onoga sto je pruzio. Ljudi instinktivno osecaju da bi nas mozda top Grejem ili neki slican igrac te klase odveo do kraja jer ova ekipa bi sa takvim igracem imala sve sto je potrebno za velike stvari. Imamo fire power, imamo ozbiljan defanzivni potencijal, imamo gomilu igraca koji zele da sebi i drugima nesto dokazu i imaju samopouzdanje da to urade, imamo odlicnu atmosferu i nekoliko izuzetnih sportskih karaktera u timu, imamo Kalinica koji je u svakom sampionskom jelu vegeta. Dugo se ocekivalo da je Grejem taj poslednji deo slagalice a i takvi signali su dolazili iz kluba, cak i od saigraca, sada je ta prica zavrsena i mnogi navijaci se osecaju nekako iznevereno.

Ja se nekako jos uvek nadam da Karter za nekih mesec dana moze da bude ono sto je bio na pocetku sezone. On nije bio povredjen vec bolestan i nece imati onaj "strah od povrede" kakav, videli smo na momente, ima cak i mocni Bolomboj, poznaje ovu ekipu jer je sa njom prosao pripreme, saigraci znaju sta moze, pitanje je samo koliko brzo moze da dodje do game shape nivoa kakav je potreban da zauzme mesto u timu. Jaga mnogo volim kao pojavu, takav igrac zlata vredi u formiranju timske hemije, ali nemam nimalo poverenja u njegove igracke mogucnosti i sposobnost da fizicki odgovori zahtevima utakmica kada ce morati da igra protiv nekog Granta, Boldvina, Dorsija, Kampaca ili Laprovitole. Mi smo ekipa za plej-of i to su imena koja ce se naci sa druge strane kad dupe krene da zvace gace. A takve ekipe i takve utakmice se dobijaju i gube veoma cesto u dva-tri minuta praznog hoda.

Mislim, simpaticno je za forumsku dinamiku da postavis klip na kojem Jago trckara okolo s loptom i na kraju dodaje saigracu na kojem je najbolji protivnicki defanzivac na 10-12 metara od kosa i resava to na individualni kvalitet da bi poentirao sa "Jago zapoceo akciju" ali to su glupave detinjaste stvari. U realnosti nama je Jago tezak lialibity kakav ne postoji na drugim pozicijama otkako je Davidovac konacno preseljen na mahanje peskirom na evroligaskim utakmicama. Steta je i glupo napraviti ovakav tim a onda dati protivniku Jaga fore.

salutira zato sto je najveca sreca zvezdasa, kada cuje da je neko oprostio svoje pare, @Valk

Edited by uini

13 minutes ago, Fanta said:

Za Yaga mogu samo da se naklom, zamislite samo svuda predrasude oko visine a ti treniras i pravis kakve takve rezlutate.

Ove sezone te klub potpuno otpise i posaljete u Brazil i onda te pozove kad mu gori pod nogama zbog povreda a ti umesto da bojkotujes dodjes i dajes svoj maksimum(iako nije velik) a opet te isti ti navijaci teraju, mazu govnima. Svakako bih ja prvi voleo da je sa Grejmom uspelo a da Yaga gledamo po ABA ligi kako plese al jbg.

yago je placen bio sve vreme, dok je bio u brazilu. stvarno ne treba odavati rispek sad nekome jer je dosao da igra

mozda je mogao da se zajebava, dodje van forme ali nije on na kraju karijere, niti mu ugovori na el nivou vise na malom drvetu, koje moze da dohvati

Čini mi se da sam negde pročitao da Karter trenira sa timom već?

Dakle ne individualno već sa ekipom?

Edited by Dankan Ajdaho

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Čini mi se da sam negde sam pročitao da Karter trenira sa timom već?

ako je nesto slicno tacno, to bi bio jedini rezon za pustanje grahama. kakvi yago-bakrachi

2 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

opa, 4-6 nedelja?

Obradović je i sam bio plej, više vjerujem njegovoj procjeni Grejema nego onlajn ekspertima. Uostalom, nikome nije bilo u interesu da on ne uspije.

A otkad sam saznao Jagovu visinu, desetostruko više cijenim svaku njegovu asistenciju, kako on iz te žablje perspektive može išta da vidi meni nikako nije jasno. 😂

10 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Nema razloga da ne trenira sa ekipom od prvog dana kad je dobio dozvolu i kad smo se vratili sa ove poslednje serije gostovanja, njemu nije bio potreban period rehabilitacije pa da se plasi kontakta zbog kojeg bi obnovio povredu dok se povreda ne sanira. Verovatno samo ima ekstra teretanu ili sta se vec radi da igrac podigne nivo kondicije posle pauze.

5 minutes ago, harper lee said:

Ljudi instinktivno osecaju

..da mu je učinjena nepravda, pored toga što su izneverena velika očekivanja.

Za Kartera uopšte ne znam u kakvoj će se formi vratiti. Embolija zahteva duže mirovanje i oprez u fizičkim aktivnostima. Tačno je da nije povreda ali iz ove bolesti se takođe vraća veoma sporo i nosi svoje rizike. Cenim da će mu minutaža biti baš restriktivna kad uopšte bude dobio zeleno svetlo. Na Rivera ne računam više uopšte.

Otkucala sam post pre pola sata i nisam videla da nije otišao zbog VerIFikaCijE da sam čoVeK. Madafakar više

Edited by Valk

8 minutes ago, red star forever said:

Obradović je i sam bio plej, više vjerujem njegovoj procjeni Grejema nego onlajn ekspertima. Uostalom, nikome nije bilo u interesu da on ne uspije.

A otkad sam saznao Jagovu visinu, desetostruko više cijenim svaku njegovu asistenciju, kako on iz te žablje perspektive može išta da vidi meni nikako nije jasno. 😂

Jago je prototip igraca kakav nam ne treba u ovakvoj raspodeli uloga. Petorka u kojoj on igra je "Batlerova petorka" i u njoj plej sluzi da brzo prenese loptu, doda Batleru i ode u cosak. Nama bi tu idealan bio i nesto slabiji igrac od Jaga ali da je dobar u odbrani i da ima dobar spot-up sut kako odbrane ne bi mogle da skupljaju sa njega, Karter bi vec bio dosta bolje resenje. Grejem bi bio jos bolje da je uspeo ali jebi ga, pitanje je koliko bi i on sam bio zadovoljan takvom ulogom.

1 minute ago, Valk said:

..da mu je učinjena nepravda, pored toga što su izneverena velika očekivanja.

Za Kartera uopšte ne znam u kakvoj će se formi vratiti. Embolija zahteva duže mirovanje i oprez u fizičkim aktivnostima. Tačno je da nije povreda ali iz ove bolesti se takođe vraća veoma sporo i nosi svoje rizike. Cenim da će mu minutaža biti baš restriktivna kad uopšte bude dobio zeleno svetlo. Na Rivera ne računam više uopšte.

Pa, on i jeste duze mirovao. Ako je dobio dozvolu od lekara to znaci da ne postoji neki sistemski problem u organizmu koji proizvodi emboliju jer da postoji nijedan lekar na svetu mu ne bi potpisao da moze da se bavi sportom. Uopste, ikada, a ne za ovoliko ili onoliko meseci.

Edited by harper lee

a Canan, jel ima timetable?

Just now, levi said:

a Canan, jel ima timetable?

On trenira punom parom u Americi, skoro je postavljao snimke iz teretane. Ali Kenan je realno Grejem sa jos slabijim ball-handlingom, zahteva svoje suteve, nisam siguran da bi se on uklopio sa Batlerom koji je ocigledno u toj petorci dobio ulogu alfa muzjaka. U prvoj petorci jedino ako bi Kalina presao u "Batlerovu petorku" pa da startuje umesto, recimo, Dobrica ali i to nije bas realno, imajuci u vidu njegovu odbranu.