February 2Feb 2 Vaš stav o ABA je mnogo razumniji. Mi smo taj klub koji je uspeo da usere sezonu povredom Karlika protiv FMP. Sad svejedno moraju da igraju nova lica, pa koriste ABA umesto treninga. Za to vreme vi uigravate Miljenovića i isprobavate nove akcije i formu druge petorke. Računam da vam je današnja tekma samo priprema za Kup.
February 2Feb 2 12 hours ago, April said:Vaš stav o ABA je mnogo razumniji.Mi smo taj klub koji je uspeo da usere sezonu povredom Karlika protiv FMP.Sad svejedno moraju da igraju nova lica, pa koriste ABA umesto treninga.Za to vreme vi uigravate Miljenovića i isprobavate nove akcije i formu druge petorke. Računam da vam je današnja tekma samo priprema za Kup.To je incident. I nama se Bolomboj prvi put povredio protiv Buducnosti u ABA ligi, Grejem na pripremnoj utakmici. Nije se Karlik povredio jer je isao preko granice izdrzljivosti protiv FMP-a, prosto se desilo na toj utakmici a moglo je na bilo kojoj drugoj.
February 2Feb 2 Interesantno sledeće kolo u EL. Morali bi da se skupimo i pobedimo Hapoel kako znamo i umemo.Prvih 10 uglavnom igraju između sebe a tu neko mora i da izgubi. Žalgiris-Monako, PAO-Real i Barsa-FenerPlus imamo i Efes-Valensija gde očekujem neizvestan meč do kraja i uvek neugodno gostovanje Dubaiju za bilo koju ekipu a ovaj put ide OlyNašom pobedom bi verovatno i napredovali na tabeli. Jeste samo pobeda bitna ali bi trebalo juriti i 7 razlike zbog potencijalnih krugova.Uglavnom valjalo bi nam da Žalgiris i Valensija ne budu ni u kakvim krugovima gde smo mi
February 2Feb 2 Realno, pri uslovu da vise dobijamo nego da gubimo, mogli bi mozda 2-3 tima da preskocimo, koji su momentalno u nesto losijoj formi, (npr. Monako, Barsa, Hapoel, Pana), stim da ima mnogo jos da se igra... Nama pri manjoj ligi i manje utakmica prosle godine 16:10 nije bio dovoljno za vise od 10 mesta.... Bio bi super zadovoljan 6tim mestom....
February 2Feb 2 26 minutes ago, ivan9999 said:Interesantno sledeće kolo u EL. Morali bi da se skupimo i pobedimo Hapoel kako znamo i umemo.Prvih 10 uglavnom igraju između sebe a tu neko mora i da izgubi. Žalgiris-Monako, PAO-Real i Barsa-FenerPlus imamo i Efes-Valensija gde očekujem neizvestan meč do kraja i uvek neugodno gostovanje Dubaiju za bilo koju ekipu a ovaj put ide OlyNašom pobedom bi verovatno i napredovali na tabeli.Jeste samo pobeda bitna ali bi trebalo juriti i 7 razlike zbog potencijalnih krugova.Uglavnom valjalo bi nam da Žalgiris i Valensija ne budu ni u kakvim krugovima gde smo mi Do ovog ludjenja Janakopulosa mogao sam kucu da stavim da je pet od prvih sest mesta vec rezervisano za grcke blizance, spanske blizance i Fenerbahce. Dakle, nama bi u tom slucaju konkurencija za sesto mesto bili Hapoel, Monako, Valensija i Zalgiris. Sa ovim ludjenjem Janakopulosa Panata postaje liability a sa njima mozda i mesto odrzavanja F4 u Atini. Nama je svaka domaca utakmica do kraja maltene finale i to ne smemo da gubimo, eventualno bi jedna mogla da se proguta (Fener?). Imamo cetiri gostovanja (dva puta Atina, Madrid i Barselona) koja su izuzetno teska u svakom scenariju a u ovom scenariju gde su njima te utakmice must win i gde ce ih i sudije gurati do iznemoglosti bilo koja pobeda na te cetiri utakmice bi bila monumentalna. Zato maksimalan fokus mora da bude na Baskoniji i Asvelu koji u poslednje vreme kuci igraju veoma dobro i uopste ih nije lako dobiti na njihovom terenu.Ako izvucemo 23-15 do kraja to znaci da smo ozbiljna ekipa koja zasluzuje plej-of i onda nije ni previse bitno za koje mesto ce taj rezultat biti dovoljan jer cemo igrati protiv neke mocne ekipe kako god okrenes.
February 2Feb 2 "Prošlost je, nije to klupska ideja. On je odlučio da završi saradnju, nije zadovoljan bio što je bilo logično. Ni klub nije imao razloga da mu ne izađe u susret. Prvo i osnovno, on je došao kao plejmejker, ja sam ga video kao dvojku i tačka. Nemamo više licencu da izađemo na tržište. Samo za eventualno KLS kada bude bilo".Obradovic ga video kao dvojku. Samo da ne vidi Jaga kao centra, to bi nam napravilo ozbiljan problem u reketu.
February 2Feb 2 Osvrnuo se i na ono kucanje Bogoljuba kad su ga pitali, kaže mora da nauči da se neke stvari ne rade, neko može da mu polomi ruku zbog takvih stvari Ozbiljan psiho
February 2Feb 2 E jbg, postoji ozbiljna verovatnoća da bih vruće glave na samom kraju meča bio još gori gubitnik od dva prezimenjaka, ali skroz mi je nejasno da mu i hladne glave zamera.Ostaje nada da je ovom izjavom upravo hteo reći ovo što sam prvo napisao. Edited February 2Feb 2 by Milošica
February 2Feb 2 Videla sam samo isečak ali mi je potpuno neverovatno šta on priča i kakav je to sentiment prema jednom, za njega svakako, dečkiću.Umesto da se ogradio i rekao da očekuje da mu njegov trener skrene pažnju kako kroz karijeru ne bi nepotrebnim gestovima navlačio omrazu, on drži vakelu i vaspitava redom.
February 2Feb 2 Možda je samo hteo reći "ima svakakvih ludaka". To mi je onda skroz ok iako zvuči grubo ovako na prvu.Druga je stvar ako mu i dalje zamera pa glumu neku mafiju. Onda tu nešto nije ok.
February 2Feb 2 Ja ne verujem šta čitam.On je i dalje trener KKCZ pa neću dalje nastavljati...ali sa ovim izjavama + one izjave od ranije, neke stvari postaju jasnije.
February 2Feb 2 17 minutes ago, Valk said:Osvrnuo se i na ono kucanje Bogoljuba kad su ga pitali, kaže mora da nauči da se neke stvari ne rade, neko može da mu polomi ruku zbog takvih stvari Ozbiljan psihoObradovic je bio igrac a igraci umeju da budu osvetoljubivi i da pamte takve stvari, on to zna iz iskustva. Ne mislim da je imao neku drugu nameru od toga da Markovicu skrene paznju na to ali bi mogao malo da nauci ili da takve stvari ne izgovara ulicnim recnikom ili da se bolje kontrolise. U svakom slucaju nepotrebna i nepristojna izjava.
February 2Feb 2 28 minutes ago, harper lee said:"Prošlost je, nije to klupska ideja. On je odlučio da završi saradnju, nije zadovoljan bio što je bilo logično. Ni klub nije imao razloga da mu ne izađe u susret. Prvo i osnovno, on je došao kao plejmejker, ja sam ga video kao dvojku i tačka. Nemamo više licencu da izađemo na tržište. Samo za eventualno KLS kada bude bilo".Obradovic ga video kao dvojku. Samo da ne vidi Jaga kao centra, to bi nam napravilo ozbiljan problem u reketu.Covek ceo zivot igra plejmejkera, doveden je da bude plejmejker, ali ga Sale vidi kao dvojku i tacka. Koliko je to arogantno i ignorantno?!? Lepo sto je barem priznao ovo, na kraju cenim da je i Kodi ovde igrao ulogu, koji nije zeleo da igra manje od 30 minuta, Grejem mozda nije bio zadovoljan da igra samo po 10 minuta i tako to... Da nije lepo, nije. Nismo bili fer prema coveku, ali alde teraj dalje....
February 2Feb 2 Čovek koji napenali u glavu i slomi nos 1 Milenku Topiću definitivno ima neki problem.
February 2Feb 2 1 hour ago, harper lee said:"Prošlost je, nije to klupska ideja. On je odlučio da završi saradnju, nije zadovoljan bio što je bilo logično. Ni klub nije imao razloga da mu ne izađe u susret. Prvo i osnovno, on je došao kao plejmejker, ja sam ga video kao dvojku i tačka. Nemamo više licencu da izađemo na tržište. Samo za eventualno KLS kada bude bilo".Obradovic ga video kao dvojku. Samo da ne vidi Jaga kao centra, to bi nam napravilo ozbiljan problem u reketu.kako će sad da mi objasne infernet likovi koje obrad prži laserskim pogledom, da je graham igrao pleja ali nije dovoljno asistirao