January 31Jan 31 2 hours ago, harper lee said:Ali koliki je covek ovaj Kabengele, Bolomboj pored njega izgleda kao Etiopljanin koji nije jeo tri meseca.Ko trokrilni ormar sa stomakom
January 31Jan 31 Batler je nevidjeni stone cold killer, jos mi je tesko da poverujem da smo ga mi potpisali od svih klubova. Kako je vratio onu trojku Bejkonu na 68:64, po sistemu "ti ces meni ovde da dajes trojke". Samo je presao pola, digao je sa osam metara i cao, do vidjenja. Decko ako se na leto ne vrati u NBA bice zastitno lice Evrolige.
January 31Jan 31 2 hours ago, Valk said:Super je ali sam htela iz ugla iza koša gde se baš vidi Boki. Nema veze, neću da izvoljevam, hvala svakako.Za to moram da sačekam da neko skine utakmicu.By the way našao sam momenat na slikama što sam napravio na tekmi.
January 31Jan 31 9 hours ago, harper lee said:Batler je nevidjeni stone cold killer, jos mi je tesko da poverujem da smo ga mi potpisali od svih klubova. Kako je vratio onu trojku Bejkonu na 68:64, po sistemu "ti ces meni ovde da dajes trojke". Samo je presao pola, digao je sa osam metara i cao, do vidjenja. Decko ako se na leto ne vrati u NBA bice zastitno lice Evrolige.Nadam se i naše zaštitno lice, retko gotivan igrač... Kako je instant ubacio trojku kada je slučajno dobio pas od protivnika
January 31Jan 31 2 minutes ago, assignment said:Nadam se i naše zaštitno lice, retko gotivan igrač... Kako je instant ubacio trojku kada je slučajno dobio pas od protivnika Doslovno nije razmišljao stotinku, samo se digao i ubacio.
January 31Jan 31 8 minutes ago, assignment said:Nadam se i naše zaštitno lice, retko gotivan igrač... Kako je instant ubacio trojku kada je slučajno dobio pas od protivnika Kada je potpisao izasle su informacije da ima ugovor sa Zvezdom i za narednu sezonu (nesto ispod 2 miliona valjda za narednu sezonu) i izlaznu klauzulu na leto samo za NBA (i to je verovatno ono standardno do nekog datuma npr pocetak ili polovina Jula meseca). Ako su tacne informacije onda cak i ako ga zeli neki drugi klub iz Evrolige onda bi isti morao da pregovara sa Zvezdom i raspita se koliko bi ih to zadovoljstvo kostalo.
January 31Jan 31 1 hour ago, Borca said:Kada je potpisao izasle su informacije da ima ugovor sa Zvezdom i za narednu sezonu (nesto ispod 2 miliona valjda za narednu sezonu) i izlaznu klauzulu na leto samo za NBA (i to je verovatno ono standardno do nekog datuma npr pocetak ili polovina Jula meseca).Ako su tacne informacije onda cak i ako ga zeli neki drugi klub iz Evrolige onda bi isti morao da pregovara sa Zvezdom i raspita se koliko bi ih to zadovoljstvo kostalo.Ima ugovor ali je na 2.7 miliona za sezonu.
January 31Jan 31 10 hours ago, Valk said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">screen-20260131-022336.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>6.04 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>Svaka kuca koja drzi do sebe ima poster Filipa Petruseva. Decka jebe karma zestoko zato sto se najcesce ne cima u odbrani pa i kad pokusa da je odigra ljudi daju spektakularne koseve preko njega. Ja mislim da smo jedno deset nenormalnih trojki primili preko njega dok je bio kod nas, ukljucujuci i onu inkriminisanu Mirotinu.
January 31Jan 31 1 hour ago, assignment said:Nadam se i naše zaštitno liceAli koje? Batler ima onu "kontroverznu fizionomiju", kad se nasmeje izgleda kao dete ali kad je ozbiljan lici na placenog ubicu.
January 31Jan 31 31 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Luvri Yago koji je to sve započeohttps://x.com/Haos_U_Najavi/status/2017335325773762645