January 13Jan 13 Da li je ovo sada licemerno ili ga je realnost opalila po čelenki, no eto i jednog retkog zdravorazumskog razmišljanja.
January 13Jan 13 Popular Post 1 hour ago, harper lee said:Kodi na instagram profiluTaj pobačaj je obrisao profil nakon što ga je Kodi javno pozvao da popričaju. Mnogo mi je žao što nije pristao, brat Kodi zaslužuje da se iskali na nekome za sve pare i da istrese frust korisno.
January 13Jan 13 1 hour ago, harper lee said:Ovaj forum je mila majka, realnost je da je, na primer, Kodi na instagram profilu dobio post "Majmune jedan, dabogda ti cela porodica umrla od raka", sto ga je trigeropvalo jer, koliko sam razumeo, njemu je neko iz porodice umro od raka. Naravno, uvek se moze relativizovati frazama tipa "sta ce njemu instagram profil" i "to je neka budala, takvih uvek ima" ali nekako kod nas takvih budala ima u kamarama i nemaju nikakvu kocnicu. Srbija je postala neverovatno toksicna i bolesna sredina i nema nacina na koji to moze da se popravi. Sustina je u tome da kod nas ne dominiraju kritike i analize vec pizme, patologije i slicna neverovatna budalesanja. Nije problem, neka ode i Obradovic ali da li ti zaista mislis da ce neki sledeci trener bolje da prodje posle prvog ili drugog poraza.Ja se sve nadam da ti stranci nisu svi redom hood brooklyn crnci izrasli u heroinskim porodicama i da će napokon početi dublje da percipiraju okruženje umesto da se lože na gas, i da će konačno da prestanu da poje basne o najboljim navijačima na svetu. Ko hoće ludu atmosferu nek provali u kavez sa šimpanzama ili zove na slavu Tegija, Andjusa i Pantića.Naravno da neće proći bolje ijedan drugi trener. Što je najgore, nije to neskrivena posesivnost kojoj svedočimo na opozicionim topicima, nego fatalizam koji nosi korene iz nekog svirepog kompleksa. Našeg Lakija da postavimo, digao bi ruku na sebe na prvo loše zagrađivanje.
January 13Jan 13 26 minutes ago, Valk said:Taj pobačaj je obrisao profil nakon što ga je Kodi javno pozvao da popričaju. Mnogo mi je žao što nije pristao, brat Kodi zaslužuje da se iskali na nekome za sve pare i da istrese frust korisno.Ma, tesko da je on zbog Kodija obrisao profil, nasao bi ga vec neko i bez Kodija da malo poprica s njim a i ovako su ga verovatno peglali.
January 13Jan 13 2 hours ago, harper lee said:Ovaj forum je mila majka, realnost je da je, na primer, Kodi na instagram profilu dobio post "Majmune jedan, dabogda ti cela porodica umrla od raka", sto ga je trigeropvalo jer, koliko sam razumeo, njemu je neko iz porodice umro od raka. Naravno, uvek se moze relativizovati frazama tipa "sta ce njemu instagram profil" i "to je neka budala, takvih uvek ima" ali nekako kod nas takvih budala ima u kamarama i nemaju nikakvu kocnicu. Srbija je postala neverovatno toksicna i bolesna sredina i nema nacina na koji to moze da se popravi. Sustina je u tome da kod nas ne dominiraju kritike i analize vec pizme, patologije i slicna neverovatna budalesanja. Nije problem, neka ode i Obradovic ali da li ti zaista mislis da ce neki sledeci trener bolje da prodje posle prvog ili drugog poraza.To što si napisao za Kodija je teška boleština, nisam upućen specijalno u društvene mreže, i da mu je neka kretenčina pisala tako nešto bolesno, ali sam svjestan opšte toksičnosti u svim post jugoslavenskim društvima. Ja sam se referisao na ovaj forum, jer njega najviše pratim, fb i instagram samo osnovno. A odgovor na ovo pitanje da li će trener bolje da prođe si dao sam u prethodnom postu, bitno je da li ima ideje i način na koji se gube utakmice. Što se tiče bar većine ljudi na ovom forumu, a ostalo je tako - kako je, posljedica 35 godina urušavanja svih društvenih normi. Nas trenutno razvaljuje ko stigne, najviše bih volio da se Obradović konsoliduje, da prestane da lupeta gluposti i da se vratimo na ono što smo igrali.
January 13Jan 13 zar nije na ovom forumu upravo harper pre neki dan banovan jer je drugom forumasu porucio da crkne?
January 13Jan 13 Jel bio neki igrač ili trener u Zvezdi koji za Lakija nije bio potpuni diletant? Edited January 13Jan 13 by Venom
January 14Jan 14 11 hours ago, Valk said:Taj pobačaj je obrisao profil nakon što ga je Kodi javno pozvao da popričaju. Mnogo mi je žao što nije pristao, brat Kodi zaslužuje da se iskali na nekome za sve pare i da istrese frust korisno.Dobro da Instagram nije banovao Kodija zbog poziva na RL obračun
January 14Jan 14 Ekspedicija Crvene zvezde u sredu u poslepodnevnim časovima otputovati u Milano, a mesto u avionu rezervisano je i Džoela Bolomboja.
January 14Jan 14 1 hour ago, Milosh76 said:Ekspedicija Crvene zvezde u sredu u poslepodnevnim časovima otputovati u Milano, a mesto u avionu rezervisano je i Džoela Bolomboja.Koliko će mu vremena trebati da pohvata principe igre, ostaje da se vidi
January 14Jan 14 31 minutes ago, kurjak said:DeDa objasnio ... E, ako zavisi od energije Davidovca ne bi me zacudio ni globalni blackout.
January 14Jan 14 3 hours ago, Milosh76 said:Ekspedicija Crvene zvezde u sredu u poslepodnevnim časovima otputovati u Milano, a mesto u avionu rezervisano je i Džoela Bolomboja.Pojavio se na sajtu Evrolige, ne znam da li to znaci da je registrovan ali pretpostavljam da je to odradjeno.