January 14Jan 14 Jeste registrovan, ide sa ekipom u Milano, sad da li ce i koliko igrati videcemo.Ne verujem da ce ga Sale forsirati prvu utakmicu, ali nama je to manji problem. Problem je sto nemamo energije, agresivnosti u odbrani, koncentracije ni u odbrani ni u napadu. Bolomboj ce nam doneti sigurnost u skoku i cvrscu odbranu, samo mora i ostalih 11 igraca da doprinese. Dokle god budemo igrali individualno, bice problema.MIlano nije zgodno mesto za presek, ali nije bio ni Fener, pa smo uspeli.
January 14Jan 14 ta energija mu dodje kao neka nova kljucna rec, preti da pomuti slavu preuzimanjakao onomad, kada je covecanstvo pojelo svu aloe veru, pa preslo na aroniju Edited January 14Jan 14 by uini
January 14Jan 14 Možda je došla neka faza energetski lošije Zvezde, međutim pravi način se zna. Zna se šta treba da radimo i mislim da je to svima jasno", jasno je poručio Obradović...."Mi smo, kada smo bili u dobroj seriji igrali sa velikom energijom. Nije lako zadržati taj ritam pored putovanja i velikog broja gostovanja. Potrošnja je ogromna, a uz to smo imali i povrede i manji roster. Sve to je nešto što utiče, ali smo mi ekipa koja mora da igra u visokom presingu. Energija je ključ, ništa nije poljuljano i idemo dalje", zaključio Davidovac.
January 15Jan 15 Popular Post Pozdrav svimaDugo vas čitam i navijač sam naše Crvene Zvezde. Od sportova pratim samo košarku.Samo sam simpatizer tako da vas neću mnogo smarati sa nekim analizama Uglavnom ljudi i otkucaju pre mene ono što sam hteo napomenuti, pa sam uglavnom bio aktivan sa ThumbsUp
January 15Jan 15 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:I ja sam došao ovde kao simpatizer, sad sam već analitičarNekako bas ide ova faca sa avatara uz ovaj upis.
January 15Jan 15 Interesantno, povratak prve petorke od pre dva meseca...😂😂😂 Nije bre, nema Kaline.... Edited January 15Jan 15 by assignment
January 15Jan 15 Kodi standardno najbolji.Nvoru napadaju u odbrani stalno. Vazda li moramo imati nekog Jaga / Davidovca
January 15Jan 15 Najviše od svega mrzim kad krenemo solidno i onda se raspadnemo za dva jebena minuta .Preskacem i ovu utakmicu ,ovo ladjenje muda u odbrani ne mogu da gledam .Opet će primiti preko 90 poena . Edited January 15Jan 15 by elementary