January 9Jan 9 Kakva tehnička Buteru, prvo ne sviraju čist faul u napadu (pre toga za bump u Franciska mu dunu faul u napadu), potom ni korake Wrightu i sve to začine tehničkom (pretpostavljam zbog “flopa” ali ne bih se zakleo da nije zbog protesta). Mislim ok je, dobiće svakako nema potrebe za ovim jadostima. Edited January 9Jan 9 by ducca
January 9Jan 9 I kad odigramo dobru odbranu njima se odbije lopta i pokenjaju nam se u facu trojkom, prelepo
January 9Jan 9 Just now, Ratamahatta said:Ovo je bio aut za nas, pogodila lopta Loa zadnjegBio i faul ali koga zabole....
January 9Jan 9 Em delujemo jadno, em nas sudije jebu pa usi zavrcu.Sto sad ne probaju da utakmicu ucine zanimljivijom, il im je to obicaj samo kad mi gazimo protivnike.
January 9Jan 9 2 minutes ago, Zli Gli said:I kad odigramo dobru odbranu njima se odbije lopta i pokenjaju nam se u facu trojkom, prelepoI to u poslednjoj sekundi napada, već dva puta...
January 9Jan 9 Negledljivo. Nakon sto su mi Tvorza i Sisoje ogadili fusbal, sad ovaj pompezni dunster i kockasti vo sto ga je doveo ogadise i najljepsu igru na svijetu.
January 9Jan 9 Just now, hrkljush boys_2 said:Negledljivo. Nakon sto su mi Tvorza i Sisoje ogadili fusbal, sad ovaj pompezni dunster i kockasti vo sto ga je doveo ogadise i najljepsu igru na svijetu.Pređi na žensku odbojku.