January 9Jan 9 Ne znam da li mi vise idu na kurac nasi igraci koji su se usrali ili ovi dripci od sudija.
January 9Jan 9 Nismo uspeli da nadmasimo dostizenije protiv nezgodnog protivnika od pre deceniju i kusurhttps://rtcg.me/sport/kosarka/81045/zvezdi-propala-humanitarna-akcija.html
January 9Jan 9 1 minute ago, hrkljush boys_2 said:Koga tamo imamo? Lijep je to sport.Nema nikog. Samo devojke i rodbina.
January 9Jan 9 1 minute ago, hrkljush boys_2 said:Koga tamo imamo? Lijep je to sport.Just now, sigurnost said:Nema nikog.Samo devojke i rodbina.Odlicno. Prenosi li iko? Zadnje cega se sjecam iz ZOK CZ, je Ivana Djerisilo, lijepa u pm.
January 9Jan 9 Just now, hrkljush boys_2 said:Odlicno. Prenosi li iko? Zadnje cega se sjecam iz ZOK CZ, je Ivana Djerisilo, lijepa u pm.Ne znam. Sad sam guglao.Osmi smo na tablici Super lige.
January 9Jan 9 Ugasio se totalno ovaj nesrecni Mekintajer, vec tri utakmice ne igra nista. Receno mu je da smanji dozivljaj u napadu, pa se oklembesio i boli ga kurac da se cima.
January 9Jan 9 9/34 FG Tombolu bi covek bolje uboKaze Obrad popritegnemo odbranu i pobedicemo, napadom je implicitno zadovoljan Edited January 9Jan 9 by Ratamahatta
January 9Jan 9 Na moju ogromnu žalost, Tomović više nije tu.No, februar je predaleko, svaki minut produžetka vođenja tima biće sve veća i veća agonija. On nekako svoj očaj uspeva da prenes na igrače.
January 9Jan 9 14 minutes ago, ducca said:Kakva tehnička Buteru, prvo ne sviraju čist faul u napadu (pre toga za bump u Franciska mu dunu faul u napadu), potom ni korake Wrightu i sve to začine tehničkom (pretpostavljam zbog “flopa” ali ne bih se zakleo da nije zbog protesta). Mislim ok je, dobiće svakako nema potrebe za ovim jadostima.Imali su fenomenalnu sekvencu u momentima kad smo poceli da dajemo znake zivota posle onog grozomornog pocetka. Dupla, koraci, tehnicka Batleru zbog navodnog flopa, namerna Odzeleju, obican faul za udaranje po glavi bez lopte, faul na zemlji umesto tri bacanja, faul Jagu umesto kontrafaula Francisku za drzanje, jedno pet minuta su nas drkali za sve pare. Posto smo ovo svejedno izgubili sad treba da izadjemo u drugom poluvremenu i da prebijemo Litvance kao volove u kupusu pa makar svi izasli zbog pet licnih.Sto se ove bede od nase igre tice, ovako to izgleda kad se vuku prisere od straha a drugi plej nam je hodajuca meta svih protivnickih napada. Ovo inacenje Obradovica sa Grejemom mora da se zavrsi tako sto cemo da pustimo coveka negde da ode da igra inace ce se zavrsiti otkazom Obradovicu.
January 9Jan 9 4 minutes ago, sigurnost said:Ne znam. Sad sam guglao.Osmi smo na tablici Super lige.Ja izguglah da su nadomak plasmana u 1/4 finale kupa CEV, dobile u 1. utakmici u Danskoj 3-1.