Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ovaj njihov obruč mora na MRI. Jebali smo mu milu majku.

• Replies 18.4k
  • Views 823.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Just now, sigurnost said:

Pređi na žensku odbojku.

Koga tamo imamo? Lijep je to sport.

Ne znam da li mi vise idu na kurac nasi igraci koji su se usrali ili ovi dripci od sudija.

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Nema nikog.

Samo devojke i rodbina.

1 minute ago, hrkljush boys_2 said:

Just now, sigurnost said:

Nema nikog.

Samo devojke i rodbina.

Odlicno. Prenosi li iko? Zadnje cega se sjecam iz ZOK CZ, je Ivana Djerisilo, lijepa u pm.

9/34 šut, ovi kao hokej da igraju

Just now, hrkljush boys_2 said:

Odlicno. Prenosi li iko? Zadnje cega se sjecam iz ZOK CZ, je Ivana Djerisilo, lijepa u pm.

Ne znam. Sad sam guglao.

Osmi smo na tablici Super lige.

Ugasio se totalno ovaj nesrecni Mekintajer, vec tri utakmice ne igra nista. Receno mu je da smanji dozivljaj u napadu, pa se oklembesio i boli ga kurac da se cima.

9/34 FG

Tombolu bi covek bolje ubo

Kaze Obrad popritegnemo odbranu i pobedicemo, napadom je implicitno zadovoljan

Edited by Ratamahatta

Na moju ogromnu žalost, Tomović više nije tu.

No, februar je predaleko, svaki minut produžetka vođenja tima biće sve veća i veća agonija. On nekako svoj očaj uspeva da prenes na igrače.

14 minutes ago, ducca said:

Kakva tehnička Buteru, prvo ne sviraju čist faul u napadu (pre toga za bump u Franciska mu dunu faul u napadu), potom ni korake Wrightu i sve to začine tehničkom (pretpostavljam zbog “flopa” ali ne bih se zakleo da nije zbog protesta). Mislim ok je, dobiće svakako nema potrebe za ovim jadostima.

Imali su fenomenalnu sekvencu u momentima kad smo poceli da dajemo znake zivota posle onog grozomornog pocetka. Dupla, koraci, tehnicka Batleru zbog navodnog flopa, namerna Odzeleju, obican faul za udaranje po glavi bez lopte, faul na zemlji umesto tri bacanja, faul Jagu umesto kontrafaula Francisku za drzanje, jedno pet minuta su nas drkali za sve pare. Posto smo ovo svejedno izgubili sad treba da izadjemo u drugom poluvremenu i da prebijemo Litvance kao volove u kupusu pa makar svi izasli zbog pet licnih.

Sto se ove bede od nase igre tice, ovako to izgleda kad se vuku prisere od straha a drugi plej nam je hodajuca meta svih protivnickih napada. Ovo inacenje Obradovica sa Grejemom mora da se zavrsi tako sto cemo da pustimo coveka negde da ode da igra inace ce se zavrsiti otkazom Obradovicu.

4 minutes ago, sigurnost said:

Ne znam. Sad sam guglao.

Osmi smo na tablici Super lige.

Ja izguglah da su nadomak plasmana u 1/4 finale kupa CEV, dobile u 1. utakmici u Danskoj 3-1.

Neće otpuštanje Grejema ništa popraviti.

Ni Deda nije dobio minute, on bi svojom stoickom mudroscu negativno uticao na domace