January 2Jan 2 najbolje je da mu odizmu pasos i licnu kartu ali kapiram to ne moze zbog glupih izjava
January 2Jan 2 43 minutes ago, FPLS said:“Morao sam da odlučim da sklonim jednog kreatora iz rotacije kao što je Devonte, pošto je u organizaciji i razumevanju igre Jago bolji – u kombinaciji sa Nvorom, koji je odigrao odličnu utakmicu. Mislim da je dobar pik. Duga je sezona, uloge će se menjati iz meča u meč. Verovatno će doći i povređeni igrači, koje treba uklapati, što nije lako. Kako god ljudi ocenjivali, najvažnije je da zadržimo jezgro i znamo šta radimo. Grejem mora da se prilagodi. On ima nesreću da na toj poziciji ima igrača koji su sigurno sa sličnim kvalitetima. Igranje na mestu plejmejkera je zahtevnije, nego što NBA pruža. Mnogo se igra agresivnije, mora da se prilagodi na to", rekao je Obradović za Meridian sport.Evo ne baš suvislog objašnjenja što ne igra Grejem...Mozda Jago drzi odlicna predavanja o razumevanju i organizaciji kosarke na katedri u Sao Paolu ali ga malo jebe ovaj prakticni deo. Malo nas jebe Obradovic u zdrav mozak.
January 2Jan 2 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mi smo ko iz onog crtanog sa konzervom i otvaračem.Sada imamo tim ali nemamo trenera.Preterujes. Obradovic je dobar trener ali nije evroligaska elita a i takvi su, kao sto smo videli, dobijali otkaze ove sezone. Mislim na Mesinu, Z. Obradovic je podneo ostavku.
January 2Jan 2 40 minutes ago, dragance said:Sa koliko razlike smo izgubili protiv Efesa?Pitaj Lakija.
January 3Jan 3 Kakva crna diploma, ovo je u najmanju ruku za nanogicu. i kao društvo da se zapitamo, setimo se slučaja lažnog Murinja i belgijskog naroda.
January 3Jan 3 1 hour ago, kralj said:Kakva crna diploma, ovo je u najmanju ruku za nanogicu.i kao društvo da se zapitamo, setimo se slučaja lažnog Murinja i belgijskog naroda.Zajebavajte se koliko hocete ali ili Grejem mora da proigra ili da se traze neka druga resenja u organizaciji napada koja ne ukljucuju Jaga na parketu. Veceras je proslo jer se Efes raspao ali kad dodje stiskavac Jago kao rezervni plej ce biti liability na obe strane terena i kostace nas viseg plasmana koji ostatak ekipe po talentu zasluzuje. Nije da nismo gledali vec duze od godinu dana kako ekipe eksploatisu Jagovu nemoc. Ova Obradoviceva isprdjivanja sa Jagom koji dominira u organizaciji i razumevanju igre on moze da prodaje nekom ko ne gleda Zvezdine utakmice, onaj ko gleda veoma dobro zna da kad odbrane stisnu ta organizacija se svodi na hoblovanje parketa po 15 sekundi pa kad vreme krene da curi neki ojha ulaz koji se zavrsi izgubljenom loptom ili uvaljivanje krompira saigracu koje se takodje zavrsi izgubljenom loptom. Malecko Brazilce je imalo finu sekvencu u drugoj cetvrtini dok su ga neozbiljno shvatali ali u poslednjoj cetvrtini videli smo predskazanje onoga sto ce sve ekipe raditi kad nam od njega zavisi organizacija napada. Ona izgubljena lopta Odzeleja i Nwore posle tajm auta direktna je posledica toga sto se Jago, nakon sto nije uspeo da se demarkira, jednostavno sakrio od lopte da ne bi on bio krivac za izgubljeni posed. Na njega je i urlao Obradovic kad je dobio tehnicku i to upravo zbog toga.Sustina je da Jagov plafon svi znamo i ako se Karter nece vracati ove godine primarni zadatak nam je da razigramo Grejema. Umesto toga ga Obradovic protiv Cedevite vadi taman kad se razigrao i vise ga ne vraca na teren do kraja utakmice. Jebi ga, drugovi, ako vam je plan da Grejem ispizdi zbog maltretiranja i da se otarasite njegovog pozamasnog ugovora kazite coveku posteno da se na njega ne racuna pa neka trazi drugi klub koji ce da preuzme njegov ugovor dok jos ima vremena, nestasica je bekova zbog brojnih povreda i nekom ce zatrebati. Nemojte nam prodavati bajke o Jagovom famoznom razumevanju kosarke kao da ga gledamo od juce.
January 3Jan 3 5 hours ago, Valk said:Hoćete da idete da ga čekate na aerodromu?Treba mu sve sasuti, šta zamišlja on.pa bukvalno sta zamislja. sve vise sam ubedjen da srbski treneri prave neki pun krug od elitnog skilla do elitne bahatosti, dok ih random finci i nemco shure u svakom trenerskom fundamentu u duelu.neka lepo isprica upravi koji su degeni, uzeli tog grahama iz nba a yagu rekli da ide u brazil na odmorlepo mi je isla ova friska nova godina sve dok obrad nije poceo da prica.