January 2Jan 2 3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Što Grejem nije omirisao parketa?Zato što je Jago mnogo dobar. Uspeo je da ima isti indeks i broj poena kao Grejem za 15 minuta igre.
January 2Jan 2 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Što Grejem nije omirisao parketa?Zato sto je najslabiji od svih drkaca lopte, a samo jedna lopta ima da se drka
January 2Jan 2 Iskreno ne znam sta da mislim o ovoj utakmici. U nekim segmentima i u nekim periodima utakmice izgledali smo kao F4 ekipa, u nekim drugim segmentima i momentima smo izgledali kao grupa gradjana. Odbrana uglavnom bez greske, sve smo tajmirali kako treba, preuzimali kad treba, nismo preuzimali kad ne treba, gradili smo ispod naseg kosa i kupili skokove vrhunski. U napadu kad god smo igrali sa fokusom nalazili smo odlicna resenja i do ove zajebancije kad smo se ispromasivali na kraju smo imali fenomenalne procente suta.S druge strane, neverovatne 23 izgubljene lopte, padovi koncentracije za medalju, ispucavanje u kontrama 3 na 1, glavinjanja u reket na tri-cetiri igraca, poluamaterske greske za koje se na kosu ispred zgrade izvlace usi. Momenti da covek ne poveruje da je u pitanju ista ekipa koja bi pre toga u talasima davala kos kad hoce.Izuzimam iz svega Nworu koji je odigrao skoro savrsenu utakmicu, tacno onako kako on treba da igra i sa tacno onoliko lopte u rukama koliko treba da ima. Ovakav Nwora je ubica.Efes je veceras izgledao kao najgora ekipa protiv koje smo igrali ikada u Evroligi, bar ja goru nisam gledao, ali ovo je ista ekipa koja je pre nekoliko dana odvalila Zalgiris od zivota usred Kaunasa tako da sigurno ima malo i do toga kako smo ih prozdrali u odbrani.
January 2Jan 2 Ja nisam video utakmicu u kojoj neko u gostima izgubi 23 lopte i dobije 20 razlike. Ako protiv Valensije budemo toliko gubili lopte rutiniraće nas.
January 2Jan 2 Valensija je opasna u picku materinu, ko te ima taj te nema bukvalno Utakmica koja me uz Hapoel najvise interesuje u dosadasnjem toku sezone, da vidimo ponovo od kog smo drveta pravljeniOvi imaju TDK Manresu 2 dana ranije, malo da se izmore i da nam dodju iskurvani pa da uzmemo ako mozemo Edited January 2Jan 2 by Ratamahatta
January 2Jan 2 17 minutes ago, Ratamahatta said:Valensija je opasna u picku materinu, ko te ima taj te nema bukvalno Utakmica koja me uz Hapoel najvise interesuje u dosadasnjem toku sezone, da vidimo ponovo od kog smo drveta pravljeniOvi imaju TDK Manresu 2 dana ranije, malo da se izmore i da nam dodju iskurvani pa da uzmemo ako mozemoImamo i mi Sloveniju prekosutra.
January 2Jan 2 Istina da smo pouzdani kao temu padobran, ali Valensija u Pioniru neće znati šta je snašlo. Uostalom, dolazi Bolomboj da gleda.
January 2Jan 2 11 minutes ago, kralj said:Istina da smo pouzdani kao temu padobran, ali Valensija u Pioniru neće znati šta je snašlo. Uostalom, dolazi Bolomboj da gleda.&Luka cigan da telefonira tamo da se ne kida mnogo prekosutra, plus da javi Bobiju da ga žiga nešto.
January 2Jan 2 4 minutes ago, Ratamahatta said:To su entuzijastiUtakmica je tu najmanji problem i najmanji utrosak energije.
January 2Jan 2 5 minutes ago, Valk said:&Luka cigan da telefonira tamo da se ne kida mnogo prekosutra, plus da javi Bobiju da ga žiga nešto.Tata mu je GM u Iliriji, to je završeno.
January 2Jan 2 Ja ladmo pomislio na Luku iz Luke i Kuzme i sve vreme razmišljam zašto on da telefonira Bobiju
January 2Jan 2 “Morao sam da odlučim da sklonim jednog kreatora iz rotacije kao što je Devonte, pošto je u organizaciji i razumevanju igre Jago bolji – u kombinaciji sa Nvorom, koji je odigrao odličnu utakmicu. Mislim da je dobar pik. Duga je sezona, uloge će se menjati iz meča u meč. Verovatno će doći i povređeni igrači, koje treba uklapati, što nije lako. Kako god ljudi ocenjivali, najvažnije je da zadržimo jezgro i znamo šta radimo. Grejem mora da se prilagodi. On ima nesreću da na toj poziciji ima igrača koji su sigurno sa sličnim kvalitetima. Igranje na mestu plejmejkera je zahtevnije, nego što NBA pruža. Mnogo se igra agresivnije, mora da se prilagodi na to", rekao je Obradović za Meridian sport.Evo ne baš suvislog objašnjenja što ne igra Grejem...