January 2Jan 2 O fala k. i Petru Dobrnjcu, napokon da dobijemo neki mučenički krš u poluraspadu umesto da im damo veštačko disanje i vratimo ih u život. Edited January 2Jan 2 by Dankan Ajdaho
January 2Jan 2 Nwora očigledno motivisan protiv bivšeg kluba... Pobeda u gostima uvek dobrodošla... Za poslednju četvrtinu no koment... Dok se dešava na +25 možeš oprostiti, ali momci, glave isključite kada se utakmica završi...Ludi Čima daje intervju, i ko o čemu, Čima o F4 😂😂😂 Edited January 2Jan 2 by assignment
January 2Jan 2 5 minutes ago, Milošica said:Vrhunac zadovoljstva kod Lakija Ovo je bila utakmica koja se jednostavno morala dobiti, s ozbirom na raspored i prethodne kikseve.Efes je već dugo u slobodnom padu, na žalost, obično smo mi bili taj tim koji takve ekipe vraća u život. Isto ovako se MORAO rutinirati Partizan, pa nije.Tako da nema neke specijalne sreće, jedino što se piše je pobeda.BTW, bilo koji ozbiljan protivnik bi nas ojadio sa 23 izgubljene lopte. 6 po četvrtini. Neverovatan nedostatak bazične koncentracije. Edited January 2Jan 2 by Dankan Ajdaho
January 2Jan 2 6 minutes ago, assignment said:Nwora očigledno motivisan protiv bivšeg kluba...E to se zove rivenđ gejm, a ne ono što Mekintajer™ igra protiv prijatenja.
January 2Jan 2 Važna je pobeda, ovi imaju predobar tim da bi ovako izgledali cele sezone.Naša tranzicija danas očajno loša, gomila pogubljenih lopti na osnovama košarke. Kao da ne znaju ko gde trči.Odbrana i kontrola skoka odlični, posebno niska petorka sa Semijem i Čimom. Sve u svemu više mi je utisak koliko je loš Efes, nisam verovao. Da li im je ovo uradio Kokoškov, ne znam. Da li je toliki uticaj Larkina, možda.
January 2Jan 2 Subjektivni osecaj kao da smo pobedili Dodikeu ili tako nesto Ni da pipne Valensija upravo usrala Bilbao kodnji 44 razlike, usuli 79 u drugom