January 2Jan 2 bio je Yago u petorci kad se pravila razlika na početku kad je Butler išao u wc Edited January 2Jan 2 by levi
January 2Jan 2 Evo još jedan trener dobi tehničku zbog histerije na svog igrača, ELPA šljaka ko leptir.
January 2Jan 2 2 minutes ago, Zli Gli said:Jagoslav video da je magare u glibu pa i on silji patku sadPored toga, ja stvarno ne razumem šta Jago donosi, što ne može Grejhem....
January 2Jan 2 Ne zna za vas ali mene Jago opasno nervira i ne mogu da ga gledam na terenu . Kad god krene neko sranje ,on je tu .Uvek pokrene neki loš momentum .
January 2Jan 2 Koji je ovaj Obradovic kreten. Bezveze trazi tajm na 25 razlike samo da bi izgubili loptu na prenosu i on dobio tehnicku.
January 2Jan 2 13 minutes ago, levi said:izbena Srbin za Srbina, izlazi Kodi ulazi Deda, glava za glavuBugarina.Sašu će da pokupi srčka
January 2Jan 2 Evo ga opet mali kreten .Koji djavo ga pustas bre više ,neka ga na klupi ,bolje i Davidovac da igra pleja umesto njega .
January 2Jan 2 1 minute ago, assignment said:Pored toga, ja stvarno ne razumem šta Jago donosi, što ne može Grejhem....Grejem je gori od Nejpira brate. Koliko jos sanse da dobije? Jago je Jago
January 2Jan 2 1 minute ago, MiddleClass said:Grejem je gori od Nejpira brate. Koliko jos sanse da dobije? Jago je JagoOnda neka traže kupca a njega na tribine, uz to, nisam mišljenja da je Grejhem slučaj Nejpir...
January 2Jan 2 Just now, kralj said:Baš je neprijatna ova histeričnost kraj aut linije dok ti igra jebeni Jago.Neprijatna je sama po sebi, Jago je korektno odigrao, nahranio Nvoru i sa njim smo se odvojili. Problem kod Jaga je sto napravi jednu do dve izrazite gluposti i navuce bes, 5 asistencija i nekoliko indirektnih mu se previdi.
January 2Jan 2 7 minutes ago, samo_opusteno said:Koji je ovaj Obradovic kreten. Bezveze trazi tajm na 25 razlike samo da bi izgubili loptu na prenosu i on dobio tehnicku.Cenim da je plan bio drugačiji 😜