January 2Jan 2 Pogodice oni u drugom ali ako nastavimo sa ovim intenzitetom u odbrani neće tu biti problema , preko 80 poena im dajemo lagano .
January 2Jan 2 Šteta zbog ovih budalesanja na kraju četvrtina, prvo Dede, pa sad CMM-a. Inače odlično poluvreme, malo me žulja bezvezno izdrkavanje na Grejemu, ali ok, samo nek dobijemo.Efes kriminalan, mora se reći. Ali bila je takva i Valensija pre neki dan, pa komšije nisu umele da iskoriste poklon.
January 2Jan 2 Odigrali smo vrlo prosecno poluvreme, doneli nekoliko WTF odluka i imali gomilu izgubljenih lopti zbog dekoncentracije i samoisticanja a vodimo 18 razlike. Da nije bilo gluposti koje smo pravili morali smo vec da dobijemo utakmicu protiv ekipe koja ima 6 asistencija na 9 izgubljenih lopti i sutira 0 od 11 za tri.U normalnim okolnostima bio bih odusevljen sa ovih 18 razlike ali mi se uopste ne svidja stav ekipe. Igramo dobru odbranu kad Jago i Davidovac nisu na parketu, samo je previse "vala mogu i ja da sutnem, nisam sugav" momenata u napadu.
January 2Jan 2 1 minute ago, TS-CS said:jel ovaj Efes bese jedino preostalo EL gostovanje na kojem nije ostvarena pobeda?Da, od starih ekipa, ali dobili smo Haopel i Dubai u tu statistiku. Plus nismo dobili ni pokojnu Darusafaku
January 2Jan 2 @harper lee Svaki kos nam je asistiran. Bukvalno definicija timske kosarke. Znam da bi vecina volila da Batler uzme loptu i zabije 30, ali ovo je timski sport.
January 2Jan 2 Just now, MiddleClass said:Krenuce ih u sut i sudije. Valjda odolimoprerano 20 razlike, kad krenu da smanjuju ući će voda u uši i ode momentum