December 23, 2025Dec 23 2 minutes ago, JPM said:Hvala sto bar pokusavas da odgonetnes.Batler je danas bio potentniji kao spot up suter nego s loptom sto ukazuje da nije samo do ovoga sto pises.Moze to da se uklopi ali kao da Sale ne ume.Mislim da problem uopste nije u Kodiju, na sta su svi upozoravali da moze biti slucaj, vec u ulozi Nwore i pogotovo u tome sto ne dobijamo nista od Grejema. Obradovic je ocigledno imao inicijalnu ideju sa kombinacijama Kodi - Nwora i Grejem - Batler ali posto Grejem ne igra nista uslo se u neke druge rotacije koje zahtevaju da se Nwori uzme lopta iz ruku jer je losiji ball-handler i od Kodija i od Batlera koji su s njim u rotacijama. Dodatni problem je sto Obradovicu centri sluze kao ispomoc pa uopste nemamo unutrasnju igru, kako je on poceo da "implementira svoje ideje" sa parketa su nestali i Motijeunas i Izundu. Jedino kad se ekipa oseca komforno su niske petorke sa Odzelejem na petici a to protiv Pariza ne funkcionise jer se njihov napad sastoji iz suta za tri posle kojeg cela ekipa ide na skok.Napisao sam pre ovog dvomeca da su mi vece nade da cemo da pobedimo u Efesu nego u Parizu jer sam otprilike znao kako ce ovo da se zavrsi, kao sto je znao svako ko je gledao utakmicu na pripremama protiv istog protivnika. Da nismo imali Batlera veceras zavrsilo bi se isto kao i tada. Nas forte su snaga i energija ali petorke koje to imaju su preteske i prekrupne za ovakvu igru Pariza, deset utakmica protiv njih da igramo na devet ce da nam ubace 90+ poena. Nismo mogli ni lasom da ih pohvatamo veceras, davali su nam koseve iz kontre i posle nasih poena na drugoj strani. Isto nam je uradio i Dubai koji igra slicno kao Pariz.
December 23, 2025Dec 23 10 minutes ago, Ratamahatta said:Svaku tekmu pokusava da proigra Grahama i nikad da se desiTo bi trebalo minutima u ABA da se radi, ovako kao danas, sa dva minuta na parketu se neće desiti sigurno, možda je čak i kontraproduktivno....
December 23, 2025Dec 23 Just now, Valk said:Znamo da nas ne volite ali ovo je baš pokvareno.Nije se dobro izrazio, nije Džabubu na prodaju... menjamo ga za glavicu kiselog kupusa. Ajd dobro pola glaviceRecimo ovakav trejd:Pola glavice kiselog kupusa, Jago, Dida, Saša Obradović a vi dobijate Džabubua i pristajemo da plaćamo 95% Džabijeve plate
December 23, 2025Dec 23 @harper lee Bolje smo izgledali protiv Valensije i Hapoela nego protiv uslovno slabijih Dubaia i Pariza
December 23, 2025Dec 23 Evo ni Pablo Laszlo ne moze da tuce Dubai i Asvel, a Kokoskov nije valjo Mozda Sakota da proba
December 23, 2025Dec 23 28 minutes ago, April said:Nešto vam je Nvora u kurcuKupite DžabarijaDžabari može za Grejema.
December 23, 2025Dec 23 20 minutes ago, Ivo Petović said:Nije se ta teorija vrtela na mrežama, pošto 1% ljudi koji gleda utakmice zna koja je petorka na terenu u svakom trenutku iste. Ovde si je pročitao.Ja sam za to saznao ovde, a to TO je da su navijači dali neki ultimatum ili šta već da mora biti jedan naš na terenu u svakom terenu. Nije dakle u pitanju neka zavera Drčelića ili Obradovića (Sfera pre toga) ili sticaj okolnosti nego je ovde preneto da je bio razgovor™ i da je uvažen apel (kao takav). Da ne kopam sad medj stotinama postova unazad.
December 23, 2025Dec 23 Lol, taman smo isplatili Bronovickog sad imamo Grahama, pa znate li vi koliko je tu vrtica i bolnica moglo
December 23, 2025Dec 23 18 minutes ago, arheolog1981 said:Nije se dobro izrazio, nije Džabubu na prodaju... menjamo ga za glavicu kiselog kupusa. Ajd dobro pola glaviceRecimo ovakav trejd:Pola glavice kiselog kupusa, Jago, Dida, Saša Obradović a vi dobijate Džabubua i pristajemo da plaćamo 95% Džabijeve plateMože.Ako odobri ultracop.
December 23, 2025Dec 23 Just now, MiddleClass said:@harper leeBolje smo izgledali protiv Valensije i Hapoela nego protiv uslovno slabijih Dubaia i ParizaPo meni ocekivano. Kad smo menjali Sferopulosa napisao sam da treba da zovemo Paskvala i damo mu para koliko trazi posto nam pare ocigledno nisu problem, potpuno sam uveren da bismo bili ozbiljni kandidati za F4 da smo to uradili jer imamo ozbiljan personal. Ovako ce problemi biti sve veci i veci jer igraci medju sobom znaju ko sta od njih moze, treniraju i igraju zajedno, pitanje je trenutka kada ce neki od njih da dignu ruke od saucesnistva u trenerskom sabotiranju sopstvenog tima. Nasi treneri su poceli da "preglumljuju", njihovo pravljenje Rubikove kocke od kosarke vec godinama nam pravi problem. Kari se sa Jokicem dva puta obrukao na evropskim prvenstvima, Zeljko je dobio pobunu u svlacionici, Obradovic sada razvaljuje sopstveni tim koji je do pauze i "implementiranja svojih ideja" odlicno igrao.Mislim, da si pitao nekog klinca od 14 godina koji gleda Zvezdu ko ce da odigra dobro veceras i taj klinac bi ti rekao da ce najbolji igraci u nasem timu biti Batler, Moneke i Kalinic koji imaju brzinu ili inteligenciju da isprate ovu igru Pariza, oni su gle cuda i bili nasi najbolji igraci.
December 23, 2025Dec 23 Zašto ljudi misle da smo mogli da dovedemo Paskvala umesto Sfera? Jel sam ja to nešto propustio? Odakle ljudima uopšte to da je on hteo da dođe?
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, harper lee said:Nasi treneri su poceli da "preglumljuju", njihovo pravljenje Rubikove kocke od kosarke vec godinama nam pravi problem. Kari se sa Jokicem dva puta obrukao na evropskim prvenstvima, Zeljko je dobio pobunu u svlacionici, Obradovic sada razvaljuje sopstveni tim koji je do pauze i "implementiranja svojih ideja" odlicno igrao.
December 23, 2025Dec 23 E da, Rajko Toroman je pricao da je trenirao tamo negde Filipine, Libane neke s tim pravilima da uvek 1 domaci mora da bude na parketu, ili da crnac moze da igra samo prvu i cetvrtu cetvrtinuOn ce znati kako s Dedom, Dobricem i Kalenicem. Zamislite tek petorku CMM-Butler-Nwora-Moneke.... Plavsic.