December 23, 2025Dec 23 Ne znam sto se koji kurac ja nerviram kad su nasi teoreticari treneri u pitanju, njima je ocigledno dovoljno dobro jer za velike pare mogu ovako da kanale ekipu. Stolice u hali su videle posle prve cetvrtine koji igraci su u kontra ritmu i nemaju brzinu za ovu kosarku ali jok, ima da se ispostuje hijerarhija na svakoj utakmici kao da ce nebo nekome da padne na glavu ako se to ne desi. Dobro je Sale, shvatili smo, ali moras i ti da shvatis da je dosla ta noc da Nwora i Odzelej odigraju lose i da nema nikakve potrebe da im jos dosoljavas.
December 23, 2025Dec 23 Just now, assignment said:Pa šta? Kraj je 3/4...Pa ništa, evo ga ušao je za 4/4 kao i do sad što je bila praksa za njega.
December 23, 2025Dec 23 Izgledamo kao grupa gradjana već nedeljama, ni glave ni repa, ni zalaganja, plana, baš je puklo nešto u ekipi.
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, ducca said:Izgledamo kao grupa gradjana već nedeljama, ni glave ni repa, ni zalaganja, plana, baš je puklo nešto u ekipi.Šokantno. Šta misliš šta je u pitanju?
December 23, 2025Dec 23 Puklo je pošto i ccm,i batler i grejem i nvora ocekuju svoje suteve,minute i loptu,neće da seče celavi i popakuje ko šta radi,uz to kalinic i njegov privatni raspad i to je to.Znam da se neće desiti ali ovo je za otkaz,već na sledećoj tekmi kući će se čuti,Saša odlazi.Pri tom,lik daje debilne izjave na kzs,a nije debil,znači vidi sa sve ide nizbrdo,ali kao da zna da nema nazad,čeka otkaz i kintu ko i prvi put.
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, Ivo Petović said:Šokantno. Šta misliš šta je u pitanju?Ja iskreno nisam bas siguran da mi je jasno pa nije lose da cujem neki stav?
December 23, 2025Dec 23 4 minutes ago, ducca said:Izgledamo kao grupa gradjana već nedeljama, ni glave ni repa, ni zalaganja, plana, baš je puklo nešto u ekipi.2 minutes ago, Ivo Petović said:Šokantno. Šta misliš šta je u pitanju?Nista onda. Daj jos jednog trenera i 3 nova igraca
December 23, 2025Dec 23 4 minutes ago, Valk said:Pa ništa, evo ga ušao je za 4/4 kao i do sad što je bila praksa za njega.Bitno da je praksa sprovedena.