December 24, 2025Dec 24 5 hours ago, uini said:skroz se slazem sa upisom do ovde. ne treba sad gledati apokalipticno na situaciju, ima vise od pola sezone da se odigra, rezultatski smo u okej situaciji. mislim da bih sa osmehom prihvatio 10/8 pre starta sezone.moglo je za par pobeda bolje ali sama forma igre je fluidna zivotinjica, mora stalno da se neguje i obnavljaTacno je to ali kod nas nema sredine, ili idemo na F4 ili nam je propala sezona i to tako ide od pocetka sezone od utakmice do utakmice, u zavisnosti od toga sta smo uradili na poslednjoj utakmici. Odatle idu tri scenarija: 1. ako smo otisli na F4 - jesam li vam govorio, 2. ako nam je propala sezona - jesam li vam govorio i 3. ako je nesto izmedju - da smo imali trenera a ne nemaca pojma i igrace a ne balvane sad bismo bili na F4.U krizi smo i Obradovic se malo pogubio, protiv Partizana i Pariza je otprilike u istim minutima utakmice (protiv Pariza nesto ranije) jednostavno zatiltovao i ne samo ispustio utakmicu iz ruku vec ocigledno nije imao pojma sta da radi. Posto je posle utakmice sa Partizanom i sam priznao da mu se to desilo veoma je vazno da sedne sa ostatkom strucnog staba i napravi neki dogovor sa njima ko, kako i kada treba da reaguje kad se to desi, kakvi su nam planovi B, C, i D i ko je taj koji treba da signalizira da primarni plan ne ide i da su potrebne korekcije. Imamo dobar tim i sve sto se trenutno desava moze da se ispravi, daleko od toga da je za nas sezona zavrsena.
December 24, 2025Dec 24 6 minutes ago, sigurnost said:Uvek neka zavera jbt.Doktor robotike i mahniti postovi!Death metal band!https://t.co/jbbUdMT52KNema zavere, samo placenih portala.
December 24, 2025Dec 24 Mi smo trenutno rezultatski na 0.Isti broj pobeda u gostima I poraza kod kuće.Mislim da će za plasman u prvih 10 biti potrebno minimum +2.U prvih 6 +5. Edited December 24, 2025Dec 24 by sigurnost
December 24, 2025Dec 24 2 minutes ago, harper lee said:https://t.co/jbbUdMT52KNema zavere, samo placenih portala.Ako su doktoru u penziji ostali samo portali otišao je do kurca.
December 24, 2025Dec 24 10 minutes ago, sigurnost said:Ako su doktoru u penziji ostali samo portali otišao je do kurca.Never underestimate the power of a short stature.
December 24, 2025Dec 24 57 minutes ago, sigurnost said:Mi smo trenutno rezultatski na 0.Isti broj pobeda u gostima I poraza kod kuće.Mislim da će za plasman u prvih 10 biti potrebno minimum +2.U prvih 6 +5.Jesi ti to konacno dekodirao nahbara?
December 24, 2025Dec 24 34 minutes ago, Ratamahatta said:Jesi ti to konacno dekodirao nahbara?Ne čujem dobro, ali dekodiraćemo!
December 24, 2025Dec 24 2 hours ago, sigurnost said:Doktor robotike i mahniti postovi!Death metal band!Tehnički death metal. Tipa Cynic - Focus
December 25, 2025Dec 25 On 24. 12. 2025. at 16:28, harper lee said:https://t.co/jbbUdMT52KNema zavere, samo placenih portala.Sličan se sličnom raduje
December 26, 2025Dec 26 Mi smo sa ovom kršinom od tima što ga je Olimpijakos raskovao na proste činioce srećno pobedili na jednu loptu. Učinili smo da liče na košarkaški tim.Pakao na šta nam liči igra.
December 26, 2025Dec 26 38 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mi smo sa ovom kršinom od tima što ga je Olimpijakos raskovao na proste činioce srećno pobedili na jednu loptu.Učinili smo da liče na košarkaški tim.Pakao na šta nam liči igra.Da si bar sacekao do kraja ali ne bi ti bio ti kad ne bi iskucao nesto ovako pre vremena i izblamirao se.Ljudi su izgubili na jednu loptu bez Edvardsa na utakmici u kojoj su Furnije i Dorsi ubacivali frizidere a na kraju je i Belosevic morao malo da pogura Grke.