Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Just now, Ratamahatta said:

Ako se malo iscimamo, bice 120

Prva smo ekipa koju je Pariz spustio 100!

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Mi smo izgubili EP jer je Kari Pesic nesto dokazivao Jokicu na klupi, mala stvar je poraz Zvezde u Parizu jer mora minutaza da se pedantno sprovede kako je unapred zamisljeno. Islo je dok nismo imali igrace pa se niko nije brinuo koliko ce da igra, kako se koji igrac vrati na parket mi smo sve gori i gori. Ovo je bila textbook utakmica za 35 minuta Batlera i Monekea pa rotiraj oko njih preostalu trojicu igraca kako hoces.

Kako su lagana ova braća na šutu za tri. Muka me uhvati kad vidim da se dižu iza linije.

Izundu, def ružno pače EL.

Just now, Ivo Petović said:

Šokantno. Šta misliš šta je u pitanju?

Jasno je svakome da SO gubi konce (ako ih je ikada i imao u potpunosti), ne moramo to svaki put apostrofirati. Kodijev kanal što se pojavio Butler takodje. Ali najviše mi bode oči činjenica da nema više one energije i zajedništva, plašim se da je ekipa pukla na klanove, nadam se da grešim.

7 minutes ago, Valk said:

Pa ništa, evo ga ušao je za 4/4 kao i do sad što je bila praksa za njega.

Praksa je tu već greška, mora se reagovati na dešavanja na terenu, utakmica je živa stvar, koja praksa...

1 minute ago, assignment said:

Praksa je tu već greška, mora se reagovati na dešavanja na terenu, utakmica je živa stvar, koja praksa...

Ja sam sarkastična bila, pobogu.

Veže Kodi dve trojke, odmah traže TO. Ne planiraju da nam dozvole da ostanemo na manje od -20 do kraja.

Edited by Valk

Ovi pucaju trojku iz tranzicije, hvataju promasaj, Deda u tom trenutku u brisucem letu stize do nase polovine

Edited by Ratamahatta

Izgledamo kao one nba ekipe sa jednim igracem koji igra odlicno, ali ekipa tankuje sezonu da bi uzela nekog dobrog na draftu.

Kako su proigrali Batler i Kodi na -20.

Bice da je nesto i do odbrane Pariza koja se opustila, ali nemoj da vam to srecu kvari fantom

Heheh gle 2 krofnice

Dakle na -20 proigrali Kodi i Batler. To sto smo potom dali 20p, ali i primili 20p i to bukvalno svaki poen preko Batlera - e to nema veze. fantom

Batlerov pompezan dolazak ne samo da je usrao ekipu hijerarhijski nego je doneo ogromna ocekivanja i lisio je one autsajderske energije lisene pritiska koja joj je prijala.

2 minutes ago, ducca said:

Jasno je svakome da SO gubi konce (ako ih je ikada i imao u potpunosti), ne moramo to svaki put apostrofirati. Kodijev kanal što se pojavio Butler takodje. Ali najviše mi bode oči činjenica da nema više one energije i zajedništva, plašim se da je ekipa pukla na klanove, nadam se da grešim.

Ma, nije nista puklo, ovo je nervoza iz nemoci. Sto ne znaci da nece puci jer ovakvi porazi su sramotni.

Davidovac lepo nosi glavu.

1 minute ago, MiddleClass said:

bukvalno svaki poen preko Batlera

Zakuni se.