December 23, 2025Dec 23 3 minutes ago, ducca said:Jasno je svakome da SO gubi konce (ako ih je ikada i imao u potpunosti), ne moramo to svaki put apostrofirati. Kodijev kanal što se pojavio Butler takodje. Ali najviše mi bode oči činjenica da nema više one energije i zajedništva, plašim se da je ekipa pukla na klanove, nadam se da grešim.Ajmo da refraziramo, što bi rekli Ameri...namerno sam tebe pitao šta misliš da je razlog pošto si prvog sekunda kad smo protiv Hapoela imali petorku bez domaćih igrača (kad je Kalina napravio 3 faula btw), osetio potrebu da baš to prokomentarišeš.Zbog čega bi pogubio konce, pobednička sezona, atmosfera sve pršti od osmeha i instagrama itd? I dalje misliš da nema ključa u sastavljanju petorki?btw, nisam se raspisao zbog ovog poraza, da dokažem poentu...od Pariza smo mogli izgubiti i full našpanovani, Pariz je vrlo ozbiljna ekipa, ovo je samo jedna utakmica od 38...i sve to stoji. Meni je na poluvremenu protiv Barse bilo jasno kuda ovo vodi, protiv Partizana sam odlepio zato što je to Partizan i zbog načina na koji smo izgubili, ali već protiv Virtusa sam u pobedu i poslednji šut uložio emocija kao u pravljenje sendviča ujutru pred posao.
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, April said:Koliko košta ovaj tim Pariza?Makar 2 puta manje od Zvezde i 3 puta manje od Partizana.
December 23, 2025Dec 23 7 minutes ago, MiddleClass said:Kako su proigrali Batler i Kodi na -20.Bice da je nesto i do odbrane Pariza koja se opustila, ali nemoj da vam to srecu kvari 4 minutes ago, MiddleClass said:Dakle na -20 proigrali Kodi i Batler. To sto smo potom dali 20p, ali i primili 20p i to bukvalno svaki poen preko Batlera - e to nema veze. 4 minutes ago, samo_opusteno said:Batlerov pompezan dolazak ne samo da je usrao ekipu hijerarhijski nego je doneo ogromna ocekivanja i lisio je one autsajderske energije lisene pritiska koja joj je prijala.1 minute ago, sigurnost said:Batler Dujan Vašington IIPosle se cudimo sto nasi treneri sa njihovim nebulozama tako lako prolaze u nasoj javnosti.
December 23, 2025Dec 23 3 minutes ago, samo_opusteno said:Batlerov pompezan dolazak ne samo da je usrao ekipu hijerarhijski nego je doneo ogromna ocekivanja i lisio je one autsajderske energije lisene pritiska koja joj je prijala.Batler je doveden kao zamena za Tejlora, definitivno poenterski najpotentniji igrač u kadru. Ništa ti on ne uništava ako trener tako postavi stvari. Tu može samo jedan ego da nešto ruši, a pritom ne igraju ni istu poziciju...
December 23, 2025Dec 23 6 minutes ago, samo_opusteno said:Batlerov pompezan dolazak ne samo da je usrao ekipu hijerarhijski nego je doneo ogromna ocekivanja i lisio je one autsajderske energije lisene pritiska koja joj je prijala.šta hijerarhijski, kad je došao hijerarhija na spoljim pozicijama je bila Kodi, Jago, Miljenović, svi ostali povređeni. bukvano ne bi imao ko da igra
December 23, 2025Dec 23 Jago garant imo +10 Silent hero Sto se tice kljuca, je l' to znaci da kad Dobric ozdravi mora neki crnac da se povredi?
December 23, 2025Dec 23 4 minutes ago, April said:Koliko košta ovaj tim Pariza?Prošle sezone niko nije imao više od 450.000 za sezonu (Šorts, Lo, Hejs).Mislim da ove sezone Hifi ima preko toga, možda i Lalamar Stivens. Ostali svi u proseku 300.000.Edit: Džabari Parker košta koliko kompletna "klupa" Pariza.. Edited December 23, 2025Dec 23 by smooth.Op
December 23, 2025Dec 23 Just now, Valk said:Ko je Tejlor?Na kraju velikodušnih samo -10, hvala Batleru.Ročesti.