Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Kako dobru kosu im ima trener, pu crko dabogda

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

5 minutes ago, Ivo Petović said:

Ajmo da refraziramo, što bi rekli Ameri...namerno sam tebe pitao šta misliš da je razlog pošto si prvog sekunda kad smo protiv Hapoela imali petorku bez domaćih igrača (kad je Kalina napravio 3 faula btw), osetio potrebu da baš to prokomentarišeš.

Zbog čega bi pogubio konce, pobednička sezona, atmosfera sve pršti od osmeha i instagrama itd? I dalje misliš da nema ključa u sastavljanju petorki?

btw, nisam se raspisao zbog ovog poraza, da dokažem poentu...od Pariza smo mogli izgubiti i full našpanovani, Pariz je vrlo ozbiljna ekipa, ovo je samo jedna utakmica od 38...i sve to stoji. Meni je na poluvremenu protiv Barse bilo jasno kuda ovo vodi, protiv Partizana sam odlepio zato što je to Partizan i zbog načina na koji smo izgubili, ali već protiv Virtusa sam u pobedu i poslednji šut uložio emocija kao u pravljenje sendviča ujutru pred posao.

Ajde da demistifikujemo taj momenat - protiv Hapoela sam napisao gle all-stranci petorka jer je stvarno delovalo da ključ postoji pa sam više napisao u sklopu skidanja kamena sa srca nadajući se da je sa tim završeno, svakako ne da bih prozvao tebe ili koga god ko je preneo tu teoriju za koju nisam ni znao da se vrti na mrežama pre nego što sam ovde pročitao, niti sam tvrdio da je izmišljotina ili preterivanje iako nisam želeo da verujem da takvo sranje može da bude realno. Nema niko od nas ovde iluziju da predstavnik našeg dvojca (trojca sa Dobrićem) treba da bude na terenu po svaku cenu i iskreno se nadam da to uskoro ipak neće biti tema.

3 minutes ago, harper lee said:

Ocigledno je problem sto nemamo trenera koji ce da objasni Aronu Gordonu da je Jokic najvazniji igrac u ekipi i da svaki napad zato mora da ide kroz njega a on treba da se guzi oko kosa i da gleda da ostane slobodan.

Hvala sto bar pokusavas da odgonetnes.

Batler je danas bio potentniji kao spot up suter nego s loptom sto ukazuje da nije samo do ovoga sto pises.

Moze to da se uklopi ali kao da Sale ne ume.

Just now, assignment said:

Onaj dečko što sjebao pluća? Sam pobrkao imena?

Tajson Karter.

Pomislih da o njemu pričaš.

Dakle likovi vežu 6 poraza i dođemo im mi bukvalno ko mečki na rupu. Stolica za rezervne da je ušla u teren dala bi nam trojku.

Ponavljam, SAMO -10. Sad moramo da se vadimo protiv Efesa, prelijepo.gif

Svaku tekmu pokusava da proigra Grahama i nikad da se desi

Danas je jednom pogodio tablu s trojke i 2x odvalio zadnji obruc s bacanja. To smo mogli i mi s foruma

Just now, Ratamahatta said:

Svaku tekmu pokusava da proigra Grahama i nikad da se desi

Danas je jednom pogodio tablu s trojke i 2x odvalio zadnji obruc s bacanja. To smo mogli i mi s foruma

A sto ne proba da mu Graham igra kao primarni ballhandler druge petorke a da Nwora lepo igra na trojci.

Butler naravno starter.

Setimo se 2020 i korona sezone, na sta je licila tada igra. Opravdanje - nema publike.

Sad je ima koliko hoces, utisak opet isti.

Edited by gorance

Nešto vam je Nvora u kurcu

Kupite Džabarija

A sad najbolji deo večeri vlade

3 minutes ago, gorance said:

Na startu imao srece da je vozio Sferovu podmazanu masinu pred domacom publikom. Cim je malo upoznao auto, odlucio da ubaci svoje ideje i na gostujucim terenima poceo da unistava masinu, deo po deo, protiv Valensije mu otpao branik, u derbiju prednji tocak, u Israel zadnji tocak, a u Parizu kocnice.

Covic to na vreme prozreo jos u korona sezoni o kakvom se nemacu pojma radi. Zahvali se i nova sok terapija, mozda probati sa Sferom opet.

NULA pobeda van Beograda, Sfero lani - 10 pobeda na gostujucem terenu.

Kad ozdravi Bolomboj ugradjuje plin

Just now, April said:

Kupite Džabarija

Znamo da nas ne volite ali ovo je baš pokvareno.

5 minutes ago, ducca said:

Ajde da demistifikujemo taj momenat - protiv Hapoela sam napisao gle all-stranci petorka jer je stvarno delovalo da ključ postoji pa sam više napisao u sklopu skidanja kamena sa srca nadajući se da je sa tim završeno, svakako ne da bih prozvao tebe ili koga god ko je preneo tu teoriju za koju nisam ni znao da se vrti na mrežama pre nego što sam ovde pročitao, niti sam tvrdio da je izmišljotina ili preterivanje iako nisam želeo da verujem da takvo sranje može da bude realno. Nema niko od nas ovde iluziju da predstavnik našeg dvojca (trojca sa Dobrićem) treba da bude na terenu po svaku cenu i iskreno se nadam da to uskoro ipak neće biti tema.

Nije se ta teorija vrtela na mrežama, pošto 1% ljudi koji gleda utakmice zna koja je petorka na terenu u svakom trenutku iste. Ovde si je pročitao.

Najbolja stvar iz ove utakmice je što sam par puta primetio da je Batler namerno uvaljivao polukoske CMM-u (u 1/2, kad je još bilo neizvesno) i generalno imao totalno ledjere pristup, za razliku od ranijih utakmica. Tj, to je njegova reakcija na dešavanja okolo. Ako ja reagujem ovako na uvodjenje Davidovca na poslednje odbrane dve tekme za redom, mogu misliti kako reaguje Batler, koji tog Davidovca na treningu ostavi poal metra jednim driblingom. Naravno da će da kaže sam sebi wtf...

A nekima nisu valjali Sfero i domaca osovina sa 10 pobeda u gostima.

NULA pobeda u gostima ove sezone, Makabi je bio u Beogradu.

Edited by gorance

Pa nece bas biti da je rezultat isti

Steta za sjajnu partiju Cime Monekea...

Garbage time i igranje blowout kosarke u 4/4 cak ni Vlade Djurovic ne priznaje fantom