Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Just now, uini said:

taman da si prorekao nekih 5x idealnih igraca (na stranu sto smo videli idiotizme od vecine navedenih) - ovi ljudi igraju brzinom prosecnog flipera, pa ovu tekmu tesko da moze da izvuce ispod 10x igraca, i to moras da ih menjas cesto

Nisi razumeo. Ove sam naveo da imaju najvise minuta. A Grejema da izbaci iz rotacije.

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Samo 4 igraca su odigrali ok/dobro u prvom - Batler, Moneke, Oje i Moti. Ostali moraju da se sastave

1 minute ago, Scouser said:

a jebiga više verujem defanzivno Kalini nego Nwori i to daleko. Jeste se ovaj drugi malo probudio defanzivno u ondosu na svoju biografiju, ali pre je bio kardinalan, doslovno krater.

Pričaš o istoriji. I ja bih više verovao Kalini od pre 3 godine, danas više ne, čovek je hodajući ubica svakog momentuma. Ali, čak i da je taako, to ne objašnjava gore navedenu statistiku o minutima.

Edited by Ivo Petović

1 minute ago, JPM said:

Nisi razumeo. Ove sam naveo da imaju najvise minuta. A Grejema da izbaci iz rotacije.

sve sam te razumeo ali ti igraci koje si naveo su i igrali najvise minuta a graham cela dva minuta. drugim recima, uradio bi isto sto i obrad u prvom

btw, obzirom da sam prilično siguran da bi Sale dao levo jaje i desni bubreg za neki F4 sa Zvezdom, vidi se da mu svaka glupost skraćuje život, ne verujem da on sam sebi vezuje ruke zato što tako želi. Ipak su navijači ovog kluba napali najveću Zvezdu tima i iznapušavali ga na internetu zato što je grb Zvezde uvio u nigerijsku zastavu...nikakav je reach pomisliti da je bilo prijateljskih razgovora na tu temu...

Kakav početak 3/4 twak

4 minutes ago, Ivo Petović said:

Pričaš o istoriji. I ja bih više verovao Kalini od pre 3 godine, danas više ne, čovek je hodajuća ubica svakog momentuma. Ali, lak i da je taako, to ne objašnjva gore navedenu statistiku o minutima.

Pa dobro hteo sam reći da se malo popravio u odnosu na istoriju ali tu zaslugu bih prepisao više timskom duhu da se zapne u odbrani nego tome da je on postao nekakav defanzivni mag. Samo ja pričam koliko je on loš a ti koliko je Kalina :) , doduše ovo što sam odgledao do sad na ovoj tekmi je sasvim korektno od Kaline.

Kalina doktorski igra. Ne mora vazda biti dezuni krivac

Kako Batler sjeba dvije kontre

Edited by MiddleClass

Semi i Chima u epizodi ipak imamo neku pamet.

1 minute ago, MiddleClass said:

Kaljna doktorski igra. Ne mora biti dezuni krivac

Neverovatno više, i to sve začinjeno sa "ja obožavam Kalinu ALI..."

Totalno je više nebitno šta radi ili ne radi, ako nam ne ide na terenu on je kriv.

Mrzim da igramo sa ovim prangijašima, kako ubijaju u pojam pa to je strašno.

Evo sad i Saša dospešuje sa T.

Sta radi Nwora?

Usrali nam se Odselej i Nvora u momentum.

Sad krivite slobodno DeDu i Kalimu i trenera

Pogle Semiju faul u napadu lol

Edited by MiddleClass

Just now, Scouser said:

Pa dobro hteo sam reći da se malo popravio u odnosu na istoriju ali tu zaslugu bih prepisao više timskom duhu da se zapne u odbrani nego tome da je on postao nekakav defanzivni mag. Samo ja pričam koliko je on loš a ti koliko je Kalina :) , doduše ovo što sam odgledao do sad na ovoj tekmi je sasvim korektno od Kaline.

Gledao sam ga uživo na metar od terena - kad je našpanovan, sa onim ručerdama, mnogo je zajeban defanzivno. Nwora, tj.

No, da ne nastavljamo, da ne bi bilo da ja pljujem Kalinu kao nekog krivca, volim ga poprilično zbog stava i mudovitosti. Jedan od omiljenijih igrača u poslednjih 15ak godina.

Nwora sine oceš zolju da nas dokrajcis

Just now, JPM said:

Sta radi Nwora?

Isto sto i Odzelej.

Ukopavaju nas cijeli mec