December 23, 2025Dec 23 Ma ovi naši su na 30% koncentracije. A Obradović malo gubi konce, malo je konzerva. Prilagođava se brzinom puža kad ne prolazi plan A
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, banksport said:Da li se pamti kada je Kalinić poslednji put uhvatio skok.2 na ovom mecu
December 23, 2025Dec 23 Nvora ne voli kad mu se nudi da overi sapu nakon sto je zamenjen zbog dva prodata napada zaredom, gde je jedan od ta dva napada Marko Jaric 2005.Govno bezobrazno Edited December 23, 2025Dec 23 by Ratamahatta
December 23, 2025Dec 23 4 minutes ago, MiddleClass said:2 na ovom mecuSkok protiv protivničkog igrača. Ne kad mu upadne u ruke.
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, Defunctus said:Najbolji utisak posle prvog poluvremena je sam rezultat.Bas tako. Dobar rezultat na 11 izgubljenih.. Malo vise koncemtracije u napadu i bolje odbrane i dobijamo ovo
December 23, 2025Dec 23 Jebe nas skok jer Tejic ima 3 licne za 3 minuta, a Moti je stari vatrogasni kamion. Mada u napadu obojica mogu da doprinose veceras protiv ovihImam utisak da su uzeli jedno 10-15 suteva vise za poluvreme Moneke se ubi da stigne svugde, Batler se oslobodio od ovih termita konacno i odigrao je super u drugoj Odlepio sam kad je Nvora sjebo onu kontru, izbezumljujuce Edited December 23, 2025Dec 23 by Ratamahatta
December 23, 2025Dec 23 Na poluvremenu protiv Barse osećao sam se kao Ignaz Semelvajs (ko još gleda korelaciju izmedju smrti ljudi u operacionim salama i pranja ruku, mož misliti, teorije zavere), ali vidim da sad već ima još ljudi koji shvataju da ruke moraju da se peru pre operacije...ušli smo u neki 20.vek.Od Olimpijakosa na ovamo, od mogućih 220 minuta, najbolja spoljna trojka Zvezde u ovom trenutku CMM-Butler-Nwora ( ko misli da to nije najbolja trojka, nek ide da gleda ragbi ili hokej na travi ili samo nek troši vazduh negde drugde), odigrala je zajedno ukupno 10 minuta. Od toga je za 5 minuta protiv Partizana napravila +10. Na domaćem terenu 0 minuta ( i to bez Dobrića kao opcije u poslednjih nekoliko utakmica, tako da je trebalo biti ekstra domišljat)Ko to još nije provalio, život mu je lepši od mog, zavidim mu. Ko misli da su igrači roboti koji to nisu provalili i da to ne utiče na hemiju...well, whatever.