Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Sve će biti ko sunce jarko, samo da se još malo kompletiramo ... polako bre.

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Baš je uznemirujuće ovo sa Kalinom. Treba biti oprezan u ovakvim situacijama kada nema dovoljno informacija, ali baš me neka teskoba uhvati kad čujem da nije rešio to sa klinkom.

Što se Batlera tiče, adaptacija prolazi iznenađujuće dobro. U Izraelu je igrao utakmicu za dokumentarce, pa je imao izražen usage i bio u jasnom hijerarhijskom peaku, pa je logično da u trenucima kada ima snage preuzima odgovornost kao go-to opcija. U takvim situacijama bilo kakav egalitarizam u napadu nema mnogo smisla. U ostatku sezone njegov napadački profil nije ni blizu toliko favorizovan u setovima koje ekipa igra, često ćoškari i širi spacing, a imamo i nekoliko akcija u kojima pravi blokove. Međutim, kada ne prođu nacrtane akcije i napad uđe u broken play, sasvim je prirodno da lopta završi kod njega, najbolji je kreator iz izolacije u ekipi, dobro čita pomoć i čisto individualnim talentom rešava te situacije sigurnije i efikasnije nego Kodi ili Nwora, a naročito ostali.

I slažem se sa Hevijem oko odbrane. Protiv Hapoela je blicovanje plejmejkera imalo smisla, ali protiv Virtusa nimalo. Nadam se da to neće ući u regularni repertoar. Ajde Vildoza, ali Alston šutira skoro 60% za tri, Jallow, koji je inače ciglaš, ima neke sumanute procente, pa Smajli… Smisao ove selekcije je defanzivna raznovrsnost i privilegija da se preuzima do prekosutra, uz inteligentne defanzivce koji veoma dobro čitaju protivničke targete i pravovremeno pomažu. Čak i Deda ume da odigra korektnu timsku odbranu, a ne ove sumanute 1 na 1 egzibicije protiv nekog malog vrtiguza. Protivnički trener bi rado potrošio deset sekundi napada da se domogne tog mismatcha, a mi mu ga praktično serviramo na poslužavniku.

Bilo je "dobronamernih" sugestija da se odustane od Kaline, al je ovaj naš bizon to odbio ... kako god.

Ta njegova bivša je u vezi za nekim krimos ćacijem, koji je odradio one grafite na zgradi gde Kalina stanuje ... to je već bilo po portalima.

Kalina im je problem, za razliku od DeDe koji je isto po protestima al je mekan i može da prođe, nije im pretnja.

Pokušavaju ljudi iz kluba da mu pomognu, al teška priča ... opasna banda je na drugoj strani.

To za Davidovca bi morao neki novinar da ga pita. Ne kao optužbu nego čisto iz radoznalosti, da elaborira tu origanalnu ideju koju primenjuje. Obradović nije totalni dunster i sigurno ima neki rezon zbog koga to pokušava. Ubeđen sam da se to neće isplatiti, ali i dalje želim da čujem objašnjenje.

Pogledao sam reprizu utakmice i ispratio Kalinu, sem tih šuteva za tri za koje nemam objašnjenje ... sve ostalo je odradio kako treba.

Na kraju, ne zavisi sve od tebe, pita se i ekipa sa druge strane ... neka vrata će da otvore a neka pod ključ.

23 minutes ago, kurjak said:

Bilo je "dobronamernih" sugestija da se odustane od Kaline, al je ovaj naš bizon to odbio ... kako god.

Ta njegova bivša je u vezi za nekim krimos ćacijem, koji je odradio one grafite na zgradi gde Kalina stanuje ... to je već bilo po portalima.

Kalina im je problem, za razliku od DeDe koji je isto po protestima al je mekan i može da prođe, nije im pretnja.

Pokušavaju ljudi iz kluba da mu pomognu, al teška priča ... opasna banda je na drugoj strani.

Da su Delije ono sto su nekada bile taj problem bi bio resen preko noci ali oni su danas na strani krimos cacija a ne na strani Zvezdine legende.

20 minutes ago, Heaviside said:

To za Davidovca bi morao neki novinar da ga pita. Ne kao optužbu nego čisto iz radoznalosti, da elaborira tu origanalnu ideju koju primenjuje. Obradović nije totalni dunster i sigurno ima neki rezon zbog koga to pokušava. Ubeđen sam da se to neće isplatiti, ali i dalje želim da čujem objašnjenje.

Ono sto izgleda ocigledno je da kad igramo bez centara pokusava visinom u spoljnoj liniji da minimizira neke rupe koje nastaju nasim nacinom odbrane sa takvim petorkama.

Sad vidim kurjakov post u vezi sa kriminalcima i Kalinom.

Jeza.

Da popizdiš totalno.

Imao je Kalina izuzetnu sekvencu u drugoj četvrtini, prvo je spasao Izunduovu izgubljenu loptu i pogodio težak fadeaway na isteku napada, a čini mi se već u sledećem napadu uhvatio kapitalan skok u napadu i izbacio Nworu za sam u hali trojku.

o tome se pricalo jos tokom prosle sezone, doduse, ne javno, na forumima ali traje i traje

Cuo sam da ni Kalina tu nije cvjecka, ali dobro... (vezano za porodicne odnose)

Edited by MiddleClass

Sportski deo je dobra priča, al budale i kamen pokvare ...

Košarka koju Kalina igra a to je beskompromisna borba i 100% zalaganja svaku jebenu sekundu na terenu, praćenje svega živog i mrtvog u odbrani, bacanje za sve jednom mrtvom loptom - iziskuje nenormalne napore. To su stvari koje njega čine neverovatno zahvalnim igračem a nije da nema ni poenterskih mogućnosti.

Zato ne treba očekivati da on čovek svoje minute pravda sa 20 poena već gore navedenim rudarenjem, skokovima, odbranom, bacanjem po parketu. Kada neko ima takav pristup i takvu igru, ne ostaje mnogo snage za napad, pogotovu u drugom poluvremenu. Zato, verujem, nekad izgleda stvarno loše u napadu, tj više nemoćno. I siguran sam da se šteka u odbrani više da bi u napadu bio mnogo učinkovitiji, ali fala bogu, imamo igrače u timu da nam je i dve lopte malo.

Ukratko, malo lakše sa kritikama prema dotičnom.

Obožavam Kalinu i on doprinosi i ovakav, ali jeste činjenica da je ovo što sada pruža značajno manje u odnosu na početak sezone. Deluje mi kao da je izgoreo i da mu treba odmor. Ja bih mu oko praznika dao malo duže slobodno nego drugima, a smanjio bih mu i minutažu i zbog njega i zbog ekipe.

Edited by Heaviside

19 minutes ago, Heaviside said:

Obožavam Kalinu i on doprinosi i ovakav, ali jeste činjenica da je ovo što sada pruža značajno manje u odnosu na početak sezone. Deluje mi kao da je izgoreo i da mu treba odmor. Ja bih mu oko praznika dao malo duže slobodno nego drugima, a smanjio bih mu i minutažu i zbog njega i zbog ekipe.

Pa igraš basket pa znaš koliko takva igra troši igrača. A igra na najvišem nivou tj EL + izuzetno naporan tempo utakmica + aba glupa + je već pred penzijom i /košarkaški/ mator konj.

Od njega se sigurno ne očekuje 20 poena po utakmici, on uglavnom radi šta treba da radi a slažem se - neka mu smanje minutažu siguran sam da bi mu to povećalo učinkovitost tj smanjilo te minute kada ume da prdne u čabar.