December 23, 2025Dec 23 45 minutes ago, Ratamahatta said:Sam odnese sifonjer peske u potkrovljeDrekne na sifonjer i on sam sebe odnese u potkrovlje.
December 23, 2025Dec 23 To ti je kada se ukrste dobre radne navike i dobri geni.covek je definicija "odvaljen od stene".
December 23, 2025Dec 23 Just now, JPM said:To ti je kada se ukrste dobre radne navike i dobri geni.covek je definicija "odvaljen od stene".Ono sto je meni posebno zanimljivo je sto sa ovim fizikalijama ima dobre ruke i vrlo mek sut, on i kad pogodi obruc lopta lepo sedne i cesto samo sklizne unutra, ne odbije se pod krov hale. Po tome podseca malo na Gorana Grbovica, ko se seca kako je taj lik igrao. Retki su igraci sa ovakvom body-building definicijom koji imaju dobar touch.
December 23, 2025Dec 23 Evo ga Vlade Dj. čestita Pešiću uz napomenu:On je samo godinu dana stariji od mene!
December 23, 2025Dec 23 Kakva atmosfera u Adidasu Bože sačuvaj, ajde Pariz u NBA. Edited December 23, 2025Dec 23 by Valk
December 23, 2025Dec 23 1 minute ago, samo_opusteno said:Jak intro u ParizuJedna gospodja Moneke peva u horu Edited December 23, 2025Dec 23 by Ratamahatta
December 23, 2025Dec 23 Lik iz Pariza se odbije od Donatasa jer je 30 kila laksi i ovi pajseri sude faul u napadu. I to ne mozes da challengujes.
December 23, 2025Dec 23 Vreme je za izmenu Kalenic - Butler, svih 11 poena dali visoki I jedni i drugi brejnfartuju vecinu vremena, deluje da Moti i Izundu mogu da ih pune do besvesti Which was nice