Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, Fakundo Sava said:

Quincey Miller ima tek 33 godine ,ja sam mislio da je on prebacio četrdesetu

Kvinsi jeste ušao u legendu nekim nezaboravnim partijama u jesen 2015 i početkom 2016 ali takođe treba se setiti da je već u februaru 2016 (zajedno sa Cirbesom) potpisao za Makabi i posle je uglavnom lelemudao. Masu utakmica je preskočio jer mu se nije igralo, čak mu je Čović uzeo jednu platu zbog sranja koja je pravio, pa su se posle sudili oko toga.

Ali ostaće upamćen po tome kakav impakt je imao bukvalno po sletanju u Bg, kao klinac koji prvi put dolazi u Evropu. Početna selekcija je bila užasna (Mekel, Tompson, Sofo) i pretilo je da sezona bude fijasko, ali onda su preuzeli Kvinsi i Gudura... šteta što danas nismo u stanju da izbacimo nekog Guduru pa moramo da se zlopatimo sa Dedom u očajničkom pokušaju da napabirčimo nekoliko Srba u timu.

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

• Popular Post
1 hour ago, Nikodije said:

i pretilo je da sezona bude fijasko, ali onda su preuzeli Kvinsi i Gudura...

izuini se gdinu

8RhwKCIE_400x400.jpg

4 minutes ago, uini said:

izuini se gdinu

8RhwKCIE_400x400.jpg

Gospodin je došao tek za drugu fazu EL.

Kvinsi, Cirbes, Gudura i Jović su okrenuli sezonu kad su zamenili Mitrovica, Sofoa, Tompsona i Mekela.

3 minutes ago, sigurnost said:

Gospodin je došao tek za drugu fazu EL.

Kvinsi, Cirbes, Gudura i Jović su okrenuli sezonu kad su zamenili Mitrovica, Sofoa, Tompsona i Mekela.

onda nista. nema veze sto je bio jedan od dva-tri najbolja & najbitnija igraca, dosao je tek pred novu godinu. zamenio upravo thompsona al eto.

Према Томпсону управа је имала највише разумевања међутим ни он никако и поред велике жеље и борбености није успевао да дође до значајнијег учинка. Крајем децембра он одлази у Трабзон, а управо из Трабзона у Звезду стиже Таренс Кинси.

28. децембра 2015. дошао из Трабзонспора.

..tako ćemo sad o butleru da pričamo: došao je kasnije, pre njega su sezonu već preokrenuli nwora, chima i kalinari feat ojeleye i motiejunas

2 minutes ago, uini said:

onda nista. nema veze sto je bio jedan od dva-tri najbolja & najbitnija igraca, dosao je tek pred novu godinu. zamenio upravo thompsona al eto.

Према Томпсону управа је имала највише разумевања међутим ни он никако и поред велике жеље и борбености није успевао да дође до значајнијег учинка. Крајем децембра он одлази у Трабзон, а управо из Трабзона у Звезду стиже Таренс Кинси.

28. децембра 2015. дошао из Трабзонспора.

Da ova četvorica nisu okrenula sezonu ne bi bilo ni potrebe za dovođenje Kinzija.

Ispali bi iz EL već u prvoj fazi.

Istina je da je Kinzi bio odličan.

..tako ćemo sad o butleru da pričamo: došao je kasnije, pre njega su sezonu već preokrenuli nwora, chima i kalinari feat ojeleye i motiejunas

Vodiš nepotrebne bitke.

Batler je zapravo Kvinsi.

Kinzi se još čeka.

14 minutes ago, sigurnost said:

Batler je zapravo Kvinsi.

uu ovo je kao u lost highway, kada je džez muzičar preko noći u zatvoru postao lokalni automehaničar i niko nije umeo da objasni taj fenomen

uu ovo je kao u lost highway, kada je džez muzičar preko noći u zatvoru postao lokalni automehaničar i niko nije umeo da objasni taj fenomen

Sve si u pravu.

Meni se i učini neki dan da sam video Kvinsija kako tera 26-icu.

Posve kvalitetna rasprava, kad već povlačimo paralele sa tim top8 timom, meni najdalje dobaciše Plavšić i Stefan Nastić. Svakako dobra košuljica, čekamo @Ratamahatta da udari popločanje.

Mnogo smo se prilagođavali sinoć, Virtus zbog Šefa pratim detaljnije nego druge ekipe, umeju baš zajebanu odbranu da igraju, ali mislim da smo preterali u nameri da ih bijemo njihovim oružjem. Moti je npr. mogao biti dragocen u jednom delu kad smo se mučili da vidimo koš.

Sve u svemu, bitna pobeda, bravo Saša. Luka maestralan. Čudo Lord Stef ne napisa da je ostao u Bugarskoj.

1 hour ago, uini said:

Pricacemo i bicemo u pravu.

Zvezda sa Batlerom i dalje nema 2 vezane pobede u el, tek treba da se pokaze moze li tim sa njim da bude pobednicki.

6 hours ago, Mil@n said:

Da ali razlika do 10og mesta je 2.2% ili ti 2.2 bacanja promašenih više na 100 šutnutih.

Nije da je neka ogromna razlika. Danas je problem jer smo izrazito loše šutirali, a kada šutiramo normalno ne obraćamo mnogo pažnju.

Nije ogromna razlika ali pokazuje da očito imamo sistemski problem sa slobodnim bacanjima bez obzira koga imamo u timu.

Da li je do struke psihologije nemam pojma ali svakako bi neko trebao ozbiljno da se pozabavi s time.

3 minutes ago, samo_opusteno said:

Zvezda sa Batlerom i dalje nema 2 vezane pobede u el, tek treba da se pokaze moze li tim sa njim da bude pobednicki.

ovde je izgleda svima najbitnije da budemo u pravu.

ja i blajvam o tome kako je način na koji obradović dozvoljava butleru da igra, neodrživ duže od jedne tekme, ukoliko tako igra 90% napada u kojima je na terenu.

sama činjenica da ga kolege ovde porede sa qmillerom, govori da se zaboravlja jedan od osnovnih postulata košarke - skorer koji ima visinu (npr nwora je graničan primer), će lakše doći u različite situacije da postigne koš, nego bek ili plej.

ne treba butler po meni da menja svoj stil igre, jer mu vrlo dobro ide na temu - samo je neophodno da proredi napade kada veruje da je on taj koji je u najboljoj poziciji.

sinoć je pri kraju tekme ušao, nešto uradio ili nije i u sledećem napadu / polukontri, pljeskao rukicama kalinariju, koji je prevodio loptu da ga brzo uposli na trici da krene u još jedan butler-napad. kalinić ga je iskulirao, jer je ispravno video izundua, kako ide prema otvorenom košu, rame uz rame sa jednim protivničkim igračem.

lopta je u tom slučaju izbijena u aut ali jekalinarijeva logika bila ispravna. butler ne vidi druge igrače, niti njihove kapacitete - sve dok on ne dobiej loptu, pa razmisli & odluči šta je tu najbolje.

bude to neretko i najbolje moguće rešenje ali smo u tom procesu već izbili sebi tri od pet mogućih opcija a ekipa koja tako igra iz napada u napad, postepeno gubi ritam i onda je teško ubaciti i otvoren šut a kamo nešto kompleksnije.

10 hours ago, Dankan Ajdaho said:

I da, zahaljujući slepoj sreći, tj petom faulu Kalinića, došli smo u situaciju da pobedimo. Da je do trenera, pukli bi ponovo.

Koliko Sam se obradovao tom oetom faulu. A volim Kalinu, imam njegovom dresu pratih utakmicu.

Virtus je odlican tim, ali je sinoc sve bilo do nas. I pobeda i poraz.

16 minutes ago, samo_opusteno said:

Jago se recimo u tom smislu već dokazao.