December 21, 2025Dec 21 2 minutes ago, smooth.Op said:Aha, kad bi imao zoom kao ova kamera.Daleko bre u pm.Jeste.Ali prvi red nivoa 400 je jedino mesto gde možeš utakmicu da gledaš sedeći.I ioš ta ptičica perspektiva.
December 21, 2025Dec 21 ja kad sam tu uzmem od ćaletova njegovu seozonsku za parter i sedi se sve vreme. iza klupa/zapisničkog stola, mislim oko 700 evra da košta godišnja. vrhuski se vidi i sedi se, vidiš i gestukalacije igrača i trenera na klupi itd Edited December 21, 2025Dec 21 by Heaviside
December 21, 2025Dec 21 2 minutes ago, Heaviside said:ja kad sam tu uzmem od ćaletova njegovu seozonsku za parter i sedi se sve vreme. iza klupa/zapisničkog stola, mislim oko 700 evra da košta godišnja. vrhuski se vidi i sedi se, vidiš i gestukalacije igrača i trenera na klupi itdNisam nikada bio u parteru.Nivo 200 svi stoje ili sede i gledaju utakmicu na semaforu.
December 21, 2025Dec 21 18 minutes ago, smooth.Op said:Aha, kad bi imao zoom kao ova kamera.Daleko bre u pm.Bio sam u zadnjem redu nivoa 400 igrom slučaja protiv Barcelone, u kutu, malo kasno smo stigli jbg. Sasvim fino se vidi. Osim šta sam se opizdio u glavu jednom kad sam ustao u onu željeznu konstrukciju iznad.
December 21, 2025Dec 21 hahajesam nepismen ali ovo je bio typo. nešto izmedu “od ćaleta” i “ćaletovu”
December 22, 2025Dec 22 U utorak Zvezda gostuje Parizu, a potom slede utakmice:Anadolu Efesom 2. januarajedina domaća utakmica Valensija, 6. januarniz gostovanja: Žalgiris 9. januarArmani 15. januarMonako 20. januar iVirtus 23. januar.Protiv Valensije će Crvena zvezda odigrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", zbog vaterpolo prvenstva, pa će se Zvezda tako u Beogradsku arenu vratiti tek 30. januara, kada stiže Dubai.Gotovo mesec i po dana nakon duela protiv Virtusa. Edited December 22, 2025Dec 22 by Milosh76
December 22, 2025Dec 22 7 utakmica, 6 gostovanja. Dakle, ne bi cudilo da budemo ispod 50% uspesnosti nakon ove serije utakmica.Sve vrlo teske utakmice, Efes i Armani konacno pokazuju znakove zivota, Zalgiris zna se kakav je domacin. Najbolje sanse su nam zapravo protiv Pariza i Virtusa na gostovanju.Bas ce biti cupavo.
December 22, 2025Dec 22 a koje tekme nisu čupave u evroligi? asvel koji gubimo redovno tamo, bajern gde nas obst ownuje ili partizan koji pustimo kao željko.biće čupavo ali imamo šansu i da dobijemo svih sedam :jednim udarcem ubio sam sedam: hashtag hrabri krojač
December 22, 2025Dec 22 Ako iz sledećih 7 utakmica izvučemo 3 pobede biću zadovoljan. Pariz, Valensija i još jedna na strani.
December 22, 2025Dec 22 3 minutes ago, Nikodije said:Ako iz sledećih 7 utakmica izvučemo 3 pobede biću zadovoljan. ma jok,
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, uini said:a koje tekme nisu čupave u evroligi?Sve su teške, ali je posebno teško ako 6 od 7 igraš na strani a tu jednu kući protiv ekipe koja je verovatno spram kvaliteta u najboljoj formi u celoj ligi.Lepo kaže Nikodije, ako bude 3-4 da se šutamo u bulju.