Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

9 minutes ago, JPM said:

već samo daj da napravim neku foricu i pokupim neki lajk.

možda je tako a možda tebe nervira kada se neko ne slaže sa tvojim viđenjem, pa onda kreneš u tu priču kako neko samo hoće da te zavitlava, skuplja lajkove ili šta još.

i kad već ulazimo u ovu priču, da si samo napisao kako bi bio zadovoljan sa 3-4 u narednih 7, to bi verovatno bilo očitano kao nekakav pozitivan pristup, pa ne bi niko mogao da ti dobaci kako kukaš.

napisao si, Yesterday at 09:47

7 utakmica, 6 gostovanja. Dakle, ne bi cudilo da budemo ispod 50% uspesnosti nakon ove serije utakmica.

- što implicira neko avansno razočarenje, pa je zato i očitano kao kukanje, nezadovoljstvo i slično.

Edited by uini

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

haha pa, taj skor bi bio vrhunski. kidamo sve kući i sa 50% u gostima bi obezbedili direktan plasman u plejof

da dobijemo pariz bez velike drame, protiv efesa da opet odigramo na jednu loptu pa šta bude i da se niko ne povredi do januara

17 minutes ago, uini said:

možda je tako a možda tebe nervira kada se neko ne slaže sa tvojim viđenjem, pa onda kreneš u tu priču kako neko samo hoće da te zavitlava, skuplja lajkove ili šta još.

i kad već ulazimo u ovu priču, da si samo napisao kako bi bio zadovoljan sa 3-4 u narednih 7, to bi verovatno bilo očitano kao nekakav pozitivan pristup, pa ne bi niko mogao da ti dobaci kako kukaš.

napisao si, Yesterday at 09:47

7 utakmica, 6 gostovanja. Dakle, ne bi cudilo da budemo ispod 50% uspesnosti nakon ove serije utakmica.

- što implicira neko avansno razočarenje, pa je zato i očitano kao kukanje, nezadovoljstvo i slično.

Nema potrebe da se trigeruješ, nisi prozvan. Ja se ne bavim pasivnom agresijom, kad hoću nekome da se obratim lično, ja tog i kvotujem.

Ponoviću, napisao sam da bi bilo super 3-4 a da ne bi bilo nikakvo čudo da odemo ispod 50%, upravo želeći da naznačim kako je to veoma moguće i ne bi trebalo biti kritičan i ako se desi.

Kako će ko to da shvati, nije moj problem. Ja samo mogu da napišem onako kako želim.

50 minutes ago, JPM said:

Ponoviću, napisao sam da bi bilo super 3-4 a da ne bi bilo nikakvo čudo da odemo ispod 50%,

ne trigerujem se, nego ono, forum je, nije privatna poruka thread; svako je pozvan da ti replicira, bukvalno naziv formata to tvrdi.

ponoviću i ja, citirao sam taj deo tvog posta i probao da ti pojasnim zašto bi moglo biti shvaćeno kao avansno kukanje.

verovatno si ti mislio ovo što sada pišeš ali ono napisano je impliciralo nešto drugo i tako je tekla diskusija.

4 minutes ago, uini said:

ne trigerujem se, nego ono, forum je, nije privatna poruka thread; svako je pozvan da ti replicira, bukvalno naziv formata to tvrdi.

ponoviću i ja, citirao sam taj deo tvog posta i probao da ti pojasnim zašto bi moglo biti shvaćeno kao avansno kukanje.

verovatno si ti mislio ovo što sada pišeš ali ono napisano je impliciralo nešto drugo i tako je tekla diskusija.

Ja nemam nikakav problem sa time da mi neko replicira, da se ne složi, da traži pojašnjenje za moje napisano. šta više, to je veoma dobrodošlo.

Potpuno drugi par cipela je kada se neko ponaša vickasto, snishodljivo ili uvredljivo, ničim izazvan. To je naravno čest slučaj komunikacije na internetu jer je internet safe heaven za smradove. Možeš da se ponašaš kao kreten a da nema velike opasnosi da ti se to bukvalno obije o nos.

Opet kažem, nije upućeno tebi, nemam problem sa tobom niti sa bilo kim lično. Jednostavno taj vid komunikacije gde se neko, bilo ko, javi sa nekim samo njemu genijalnim a u stvari smradovskim replikama na nečiji upis, je nešto što ne treba da se baštini. Potpuno je beskorisno.

okej smeta ti stil & ton komunikacije, smetala ti je i moja opaska pre nekoliko dana.

šta da se radi. evo ja ću se truditi da se ponašam prema tebi sa svešću da ti to smeta.

ono što je do tebe, je da probaš da razumeš zašto si tako shvaćen u onom upisu. na stranu pristup diskusiji, postojala je osnova da se zaključi to što se zaključilo.

6 minutes ago, uini said:

ono što je do tebe, je da probaš da razumeš zašto si tako shvaćen u onom upisu

Naravno, i opet nemam problem sa tim. Kada ti nešto izgleda sumnjivo, lepo me pitaš za pojašnjenje i sve super.

Vox vibes

meni npr sada nije izgledalo ništa sumnivo, bio sam uveren da misliš onako kako si napisao.

al da ne tupimo sad, ne verujem da ću baš ići i zapitkivati za svaki upis ali ću eto, gledati da budem finiji.

1 minute ago, Nikodije said:

Vox vibes

Nije. My vibes. I na voxu ima samoproklamovanih pametnjakovica koji zadrto odgovarahu, ihahaj... Vise nego ovde.

Ja sam insistiram jer mi nije jasno zasto su ljudi takvi.

aj recite onom dečku Guru da dođe ovde a vas dvojica se vratite tamo

3 minutes ago, Nikodije said:

Preneću mu pozdrave. Što se ovog drugog dela tiče, trenutno nisam u situaciji da ispunim želju.

15 minutes ago, Nikodije said:

morali bi da dodaju još nekolicinu da bi se mečovale plate, plus par pikova druge runde.

lepo mi je sad ovde, osećam se maćado ali moram da priznam da je ponuda primamljiva, verujem da bi ga za par meseci nakon paljo-konferencije, trejdovao dalje

Edited by uini

1 hour ago, Nikodije said:

Ovi da odu, oni da se ne vrate :dulence:

S kojeg ćemo večeras da pomažemo, od parizovih moćnih centara?

Edited by Dankan Ajdaho